Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    busybee
    16. Listopad 2018. 19:22

Pticice, javi kako je proslo.
    Moj pregled je odgoden, dr je imala hitnu operaciju. Nadam se da je dobro proslo, a ja cu neki drugi dan.
    Ovo za porodiljnu naknadnu bi nas trebalo hvatati, ako sve bude kako pise... imamo se cemu mozda veselit:)
    Ja kavu preskacem jer posao (a mozda i pregled).
    E, koga treba dodati na fejsu za uclanit se u grupu?

Klikerica
    16. Listopad 2018. 19:26

Maggie85

CURE 39: DEČKI 41

Inventura prije odlaska u rodilište?

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

busybee
    16. Listopad 2018. 19:26

E, meni je rekla frendica da kupim samo jedan paket pelena (za bolnicu) a onda da je sasvim dosta u najmanjoj velicini ono sta dobijemo od dm-a (naravno, ako vam je dm negdi u blizini). Ja nemam iskustvo, samo prenosim mudrosti (mozda je njen bio bas velika beba).

• nali
    16. Listopad 2018. 19:32

Salatice u mislima si mi.Znam da ce sve bit ok i uskoro ides doma. Znam da je tesko ali nemoj se stresirati previse. 😘
    Allie- hvala ti! Moram komentirati,svaka cast sto si izdrzala toliko dugo u stiklama i jos k tome i plesala.. vau.😊
    Kolacici- super da su te pustili doma, sad laganini i cuvaj se 😘
    Evo i mene s pregleda..Bebica je ok, aliii ja sam dobila injekcije progesterona i kortikosteroide za razvoj bebinih pluca radi prijeteceg prijevremenog, uz to jos vaginalno koristim progesteron..strogo mirovanje i dalje, cerviks se i dalje skracuje i takoooo.. ☹️  Puls mi je bio danas 140, granican visok tlak.. Nije mi svejedno ali ako smo se nas dvije do sada sa svime izborile, budemo i s ovime. Ma samo da jos 8 tjedana izdrzimo!

Joj vi ste se dogovorile za kavuuu.. I ja bi, nazalost nema mi mrdanja, nadam se da ce biti jos prilika 😔

• Kani07
    16. Listopad 2018. 19:38

nali

Salatice u mislima si mi.Znam da ce sve bit ok i uskoro ides doma. Znam da je tesko ali nemoj se stresirati previse. 😘
    Allie- hvala ti! Moram komentirati,svaka cast sto si izdrzala toliko dugo u stiklama i jos k tome i plesala.. vau.😊
    Evo i mene spregleda..Bebica je ok, aliii ja sam dobila injekcije progesterona i kortikosteroide za razvoj bebinih pluca radi prijeteceg prijevremenog, uz to jos vaginalno koristim progesteron..strogo mirovanje i dalje,cerviks se i dalje skracuje i takoooo.. ☹️ Puls mi je bio danas 140, granican visoktlak.. Nije mi svejedno ali ako smo se nas dvije do sada sa svime izborile, budemo i s ovime. Ma samo da jos 8 tjedana izdrzimo!

Joj vi ste se dogovorile za kavuuu.. I ja bi, nazalost nema mi mrdanja, nadam se da ce biti jos prilika 😔

nali

Evo i mene spregleda..Bebica je ok, aliii ja sam dobila injekcije progesterona i kortikosteroide za razvoj bebinih pluca radi prijeteceg prijevremenog, uz to jos vaginalno koristim progesteron..strogo mirovanje i dalje,cerviks se i dalje skracuje i takoooo.. ☹️ Puls mi je bio danas 140, granican visoktlak.. Nije mi svejedno ali ako smo se nas dvije do sada sa svime izborile, budemo i s ovime. Ma samo da jos 8 tjedana izdrzimo!

Miruj jos malo ,izdrzat cete😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

Duda
    16. Listopad 2018. 19:42

Kolačići, drago mi je da si kod kuće ☺
    Salatice, ti se drži, samo optimistično za svoju Lenu. Da je teško bit u bolnici-je, al liječnički nadzor ipak ulijeva povjerenje da će sve biti dobro za slučaj da nešto krene prije..
    Maggie, hvala na popisu..pa curke mi za manje od mjesec dana već imamo neke termine 😍😍
    Busybee, super bi bilo ovo za porodiljni ☺ A te pelene koje dobijemo u dm-u, to ide nakon poroda ili? Čini mi se da je netko već uzeo taj paket..

Duda
    16. Listopad 2018. 19:44

Nali, samo hrabro, izdržat ćete vi sve! Još samo malooo 

AnnaO
    16. Listopad 2018. 19:44

Cure ja sa pregleda sve je ok imamo 20ak cm i oko 500gr doktor kaze da je sve ok ali da ja moram smrsaviti izbaciti slatko i bijelo brasno jer mi je postprandijalna glukoza jako niska ali nista zabrinjavajuce...evo i slikice

njegova muskost u prvom planu 🙈

Pticaselicazgst
    16. Listopad 2018. 19:55

Nali drzi se, sigurna sam da cete izdrzat jos minimalno 8 tjedana. 😊 
    Kolacici super da ste stigli doma 🤗🤗 sad laganini fo kraja 😊
    Anna bome se decko fino pokazao, bravo i super da je sve u redu s bebicom 😍

• Malaaiva
    16. Listopad 2018. 20:15

Nali drži se, samo lezi i miruj i vidjet češ da ćete izdržati 💪💪💪
    Na koliko se se sad skratio? 

Rita

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.