Nemojte se ljutit na moju mamu, ona jednostavno ne moze prestat plakat od danas popodne. 😄
Antonela je predivna. Dr Mimica je rekao da ne vidi nista sta bi bili zabrinjavajuce. Svi organi su savrseni, srce, mozak, pluca…sve. Cerviks 56mm 😂
Moja Antonela je zdrava. Za sad vam stavljam jednu sliku, sutra cu dati detaljniji izvjestaj, obecavam. Nek mi se malo slegnu dojmovi pa cu vam napisat litaniju. Toliko toga vam zelim rec al trenutno nemogu sabrat misli ❤
Nemojte se ljutit na moju mamu, ona jednostavno ne moze prestat plakat od danas popodne. 😄
Antonela je predivna. Dr Mimica je rekao da ne vidi nista sta bi bili zabrinjavajuce. Svi organi su savrseni, srce, mozak, pluca…sve. Cerviks 56mm 😂
Moja Antonela je zdrava. Za sad vam stavljam jednu sliku, sutra cu dati detaljniji izvjestaj, obecavam. Nek mi se malo slegnu dojmovi pa cu vam napisat litaniju. Toliko toga vam zelim rec al trenutno nemogu sabrat misli ❤
Pticice divno😍😍😍nisam ni sumnjala da nece biti Antonela zdrava i divna😊,kako volim ovakve vijesti za dobro jutro!!!
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro cure!
ptičice, Antonela je apsolutno preslatka i odlično za super vijesti s pregleda!
nali, sad samo mirovanje, odradila si što si morala, sad misli samo na sebe i bebu i bit će to sve super.
luks, čestitam i blago se prijateljici, to je meni taman beba, sve što je veće od toga mi izaziva strah
Luka ❤
Luks,
cestitke drugarici 😊 Super bebac. I ja da javim da su blizanci dobro, 2200kg i 2400kg (a juce procijenjeni na 1600kg i 1700kg). Stvarno su sve pozitivne vijesti poroda, eto to mi je pozitiva haha 😋.
A jos mi ide zuckasto od cervikalnog brisa i stisce malo stomak. Opet sam sad pitala sestre, kaze za iscjedak normalno, a ne bi trebalo da boli, itd itd.
Beba nemirna non stop, od juce ujutru, sad hocu da se smiri, nabice opet otkucaje na 180. Javicu vam se kad zavrsim sa pregledom srca bebe i endokrinologom. 😘 p.s. sinoc doktorica u viziti je rekla da je secer sve uredan. 😊
Luks,
cestitke drugarici 😊 Super bebac. I ja da javim da su blizanci dobro, 2200kg i 2400kg (a juce procijenjeni na 1600kg i 1700kg). Stvarno su sve pozitivne vijesti poroda, eto to mi je pozitiva haha 😋.
A jos mi ide zuckasto od cervikalnog brisa i stisce malo stomak. Opet sam sad pitala sestre, kaze za iscjedak normalno, a ne bi trebalo da boli, itd itd.
Beba nemirna non stop, od juce ujutru, sad hocu da se smiri, nabice opet otkucaje na 180. Javicu vam se kad zavrsim sa pregledom srca bebe i endokrinologom. 😘 p.s. sinoc doktorica u viziti je rekla da je secer sve uredan. 😊
Salatice vidis da se dobre stvari dogadaju, a te njihove procjene su uvjek manje od stvarnih,samo se ti nama probaj smirit i bit ce Lena divna mala curica i sefica kazem ti 😘😘😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dobro jutro i od mene ☺
Noćas sam opet sanjala da sam rodila, al ovaj put ništa od robice, tetrica i svega potrebnog nije bilo oprano 😁 Al rano mi je još za pranje..prvo ću riješiti te navlake s kolica. Sve što se da skinuti ste prale? Program ručno pranje?
Ana89, žao mi je što imaš toliko borbi tijekom noći..meni se isto sad nekako usporilo vrijeme. A evo danas ravno 7 mjeseci od zm. Mene užasno kukovi bole, stalno se vrtim s jednog boka na drugi i nikako mi nije udobno. A maknula sam banana jastuk prije nekih tjedan dana jer me mučio išijas. Eto to je prošlo (ne znam je li povezano s banana jastukom) al se sad opet ovo vratilo..i tako, uvijek nešto 😁
Du, drago mi je da ste sretno stigli natrag ☺
Ptičice, Antonela je predivna 😍😍 Drago mi je da je sve super!
Želim svima ugodan dan!
Dobro jutro!
Ptičice, tako sam sretna zbog tebe! 😘
Nali, sve će to biti dobro, izdrži i probaj samo pozitivno mislit! 😘
Salatice, vidim da si i ti pozitivnija i jako mi je drago zbog toga. Baš je lijepo da se oko tebe događaju takve pozitivne stvari, odmah je i tebi lakše ❤
Sretno svima na pregledima danas!
Mi smo danas ušli u 36.tt 😲😲😍❤
Veliki 36. tt😍😍😍omg koja će prva, ti Vana, Maggie, Tribe 😀😀 Ima vas s početka studenog i sredine 😁😁
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro cure, nikako se stic javit...
Salatice drzi se, bolje da ste pod nadzorom nego da doma razbijas glavu jel sve ok, sigurna sam da cete docekat sigurne tjedne i da ce Lena bit jaka i vesela beba na mamu ❤️
Pticice tako mi je drago zbog vas, sigurno ti je pa veliki kamen sa srca, predivne vijesti ❤️
Mi se uspili preseliti, uf preforsirala san se leda me ubijaju noge natekle al bar smo to rjesili 😊
Evo cekam drugo vadenje krvi za ogtt, ova odvratna tekucina mi je na vrh grla nadam se da necu povratit
Gladna sammm..
Ana muke po spavanju😱ja ne znam vise sta znaci spavat bar 3-4 sata da sastavim mislim da bi ko nova bila.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ana- obavezno napisi tu knjigu, bila bi najprodavanija 😆
Pticice- diiivna curka 😍
Vana- hvalaa. Cestiram na ulazak u 36 tjedan, jaaaaooo kako ce nam brzo prve bebiceee, sad bas gledam, ima vas puno kojima je uskoro termin 💛
Allie- da,da, sad samo lezanje i neka me jos vise dvore 😆
Curke koje imate preglede, sretno i ocekujemo samo lijepe vijesti. 😘
Ana,
hahah jooj 😶 Muke treceg tromjesecja u punoj pari. Drzi se 😘 Da omirisimo deveti mjesec samo xD
Nali,
da, bolje da si kuci, ja stalno ponavljam da se ovdje zdrav razboli, jer cackaju stalno nesto, pa moraju naći nesto, iskopati. Samo miruj 😘😘
Bila vizita, opet ce mi mjeriti vodu dns. Uglavnom CTG, Endokrinolog, djeciji kardiolog i ultrazvuk cekam danas. Samo da krenu sa tim.
A danas dr u viziti, sta je ovo, dijabetes? Sta secer? I ja tako objasnjavam da imam Inzulinsku Rezistenciju dijagnozu staru 15 dana hahaha. Ono kontate, ne zanima ih nesto puno, prelete i zakljuce.
Ana,
hahah jooj 😶 Muke treceg tromjesecja u punoj pari. Drzi se 😘 Da omirisimo deveti mjesec samo xD
Nali,
da, bolje da si kuci, ja stalno ponavljam da se ovdje zdrav razboli, jer cackaju stalno nesto, pa moraju naći nesto, iskopati. Samo miruj 😘😘
Bila vizita, opet ce mi mjeriti vodu dns. Uglavnom CTG, Endokrinolog, djeciji kardiolog i ultrazvuk cekam danas. Samo da krenu sa tim.
A danas dr u viziti, sta je ovo, dijabetes? Sta secer? I ja tako objasnjavam da imam Inzulinsku Rezistenciju dijagnozu staru 15 dana hahaha. Ono kontate, ne zanima ih nesto puno, prelete i zakljuce.
Znam da si pisala da imate ehokardiografiju, tj kardiologa, ali mozda mi je promaklo, zasto te salju na to? Jel Leni sve ok sa srcem, pa je to preventivno ili?
A oko tebe endokrinolozi, ginekolozi, kardiolozi jao,nije tebi dosadno.
Sortiraj odgovore
Najstariji