Nikako se priključiti, al evo me 🤗
Salatice ne mogu ni zamislit kako se osjecas, al probaj bit pozitivna radi malene. Ja sam isto kao i ostale curke misljenja da je bolje da si u bolnici i da ce oni tamo napravit sve sto treba.. ako ces se stresirat Lena ce to osjetit i opet nece bit dobro. Saljem punoo zagrljaja i samo nam se javljaj 🤗
Pticice ima tecaj u bolnici tečaj u klubu trudnica. Ovaj u bolnici starta svaki prvi ponedjeljak u mjesecu i traje cijeli tjedan. Nije obavezan. Ako zelis imat pratnju na porodu placa se 400 kn. U klubu trudnica je isto besplatan, odrzava se svaki mjesec. Samo im se treba najavit da ces doc.. 😊
Salatice cure su sve rekle. Potpisujem u potpunosti Klikeričin komentar,zena me je rasplakala rijecima.
Nemoj se toliko stresirat. I probaj ne mislit da SUTRA ides kuci. Tako ce ti brze dani prolazit. Jer ovako se nepotrebno stresiras. Imas jos malo do kraja,a za 3 tjedna si u sigurnim tjednima. Sto je tih 20 dana u bolnici za zivot tvoje bebe.
Mina ako moze i meni na face recept za pitu od jabuka,ili strudlu,ili bilo sta od jabuka.. kako sam procilala,samo na to mislim
Hvala vam cure 😍 Nije meni stres sto sam u bolnici, vec trauma da svaki novi CTG ili nesto, nosi ruzne vijesti, valjda bolnica zna izluditi covjeka 😶 Smirila sam se malo. Stalno me tako prebacaji hvataju. Cas mirna, cas nervozna... A uspjeli smo doci u kontakt sa doktoricom sto radi ovdje, koja je ujedno i zena od nacelnika cijele klinike. Vidjecemo sutra sta kaze i hoce li me detaljnije pregledati.
Pozdrav za svee, nikako da se ukljucim u normalnu diskusiju na forumu. Nadam se da cu uci u naviku ovdje, pa biti i opustenija. 😘😘😘😘
Cure, pitanje. Ja sam primjetila koliko mi se noge brzo znoje, promjenim 3 para čarapa na dan. I na dane i gaće, tu iznad prepona i u preponama se oznojim. Neobično nešto ili ne? 😅
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
http://www.poslovni.hr/hrvatska/roditelji-ce-uskoro-primati-punu-placu-tijekom-cijelog-roditeljskog-dopusta-evo-kada-bi-novi-zakon-trebao-stupiti-na-snagu-346031?utm_source=Facebook&utm_medium=Status&utm_content=346031&utm_campaign=FB+page+statusi
Home sweet home!
Evo mene doma. Bez objašnjenja zašto i odakle povišen protein, s preporukom da doma povremeno kontroliram tlak.
Prvo sam uletila u kadu..... Preporod.
Salatice, suosjećam sa tobom ali svemu dođe kraj. Moja predviđena 3 dana se razvukla na 6 i još nakon svega ostala bez dijagnoze. Ali zadnje što su mi rekli je da je beban ok i za to se držim.
Home sweet home!Evo mene doma. Bez objašnjenja zašto i odakle povišen protein, s preporukom da doma povremeno kontroliram tlak.
Prvo sam uletila u kadu….. Preporod.
Salatice, suosjećam sa tobom ali svemu dođe kraj. Moja predviđena 3 dana se razvukla na 6 i još nakon svega ostala bez dijagnoze. Ali zadnje što su mi rekli je da je beban ok i za to se držim.
super vijesti, jesu ti jos nesto rekli?
Ana isto i kod mene gacice mi budu skroz mokre oko nogu onaj dio manje kad sam kuci ali cim vani izadjem ta je situacija.. ma generalno se znojim svukuda
Home sweet home!Evo mene doma. Bez objašnjenja zašto i odakle povišen protein, s preporukom da doma povremeno kontroliram tlak.
Prvo sam uletila u kadu….. Preporod.
Bravooooo
Sortiraj odgovore
Najstariji