Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    14. Listopad 2018. 15:36

Ana i Zadranka, lijepe trudnice 😘❤️

mene danas opet pere depra oko debljanja i izgleda. previše vremena imam za razmišljanje 🙄

m.girl6
    14. Listopad 2018. 15:39

du1988

m.girl6

Ana i Zadranka, prekrasne ste vi i vase buske! 😍 Bas lijepo rastu.
    Ja spavala nikak, toliko me koza na trbuhu svrbila sa desne strane da sam se samo okretala. Slj tj idem po taj karite maslac jer ocito mi biobaza vise nije dovoljna.
    Skuhala rucak, najeli se i sad smo u horizontali. Popodne nam dode necakinja, sogi i sogorica na kavu. 💖 ugl lijepa nedjelja, a dutra idem napokon na OGTT, drzite fige da se ne ispovracam. Dajte mi recite jesu nalazi odna gotovi ili?

moji bili isti dan popodne! sretno 😊

Hvala ti 😊

Noa 💙

luks
    14. Listopad 2018. 16:33

Ne znam kako vi, al ja sam danas baš otekla... Ruke i noge. Prsti na rukama su mi mislim dupli 🙄🙄 baš užasan osjećaj... I onda samo trnce osjećam. Ugl jedva čekam da opet zahladi, jer ovo mi se nimalo ne sviđa 😬😬

Lovre

Pticaselicazgst
    14. Listopad 2018. 16:49

Ana i zadranka zgodneee 😍😍 
    Mgirl nalazi budu isti dan gotovi 💪
    Maggie muz napravio kaos i otisao 😅 uffff moj se ne bi dobro proveo 😁 btw vidim lijepu hrpu ispeglanog vesa 💪 mene to ceka a ne da mi se 😪😪
    Kod nas je danas laganini dan, dugo spavanje, kavica, rucak, odmor i kasnije  idem na prvo predavanje za porod.. bas me zanima 😋
    Barbie to je sve normalno da se tako osjecas i razmisljas, dodje i meni na dane 🤗
    Luks pojacaj unos vode skroz, mozda ce ti manje oticat prsti onda.. slazem se da je pretoplo. Danas smo bas isli u setnju od bacvica do firula, ekipa se kupa 😅😅 kao da je 15.9 takvo je vrijeme..
    Jel ima tko popis stvari koje nam trebaju iz ljekarne za bolnicu i bebu? 😊

Ana89
    14. Listopad 2018. 16:55

Pticaselicazgst

Maggie muz napravio kaos i otisao 😅 uffff moj se ne bi dobro proveo 😁 btw vidim lijepu hrpu ispeglanog vesa 💪 mene to ceka a ne da mi se 😪😪
    Kod nas je danas laganini dan, dugo spavanje, kavica, rucak, odmor i kasnije idem na prvo predavanje za porod.. bas me zanima 😋
    Barbie to je sve normalno da se tako osjecas i razmisljas, dodje i meni na dane 🤗
    Luks pojacaj unos vode skroz, mozda ce ti manje oticat prsti onda.. slazem se da je pretoplo. Danas smo bas isli u setnju od bacvica do firula, ekipa se kupa 😅😅 kao da je 15.9 takvo je vrijeme..

Meni za oticanje koristi piti više vode, jesti chia sjemenke s čim god idu i podignuti noge. Čaj od brusnice isto pomaže da bubrezi ubrzaju 😉😉😉.  II barem minimalno hodanje.  Sve ovo radim i za prevenciju oticanja. Tako imam i manje trnaca u svim udovima, za to i magnezij ide.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ivylee
    14. Listopad 2018. 16:56

Luks, mislim da je to do ovih vrućina, otkad je zatoplilo i ja primjetim oticanje, prekjučer sam morala prsten skinuti... Kako Ptica kaže, piti više vode i nadamo se zahlađenju 🤞
    Meni se stariji prehladio tako da smo doma cijeli dan, i sutra ništa od vrtića. Trebala sam sutra guk raditi i nositi na vv ali morat ću ih zvat da pomaknem za koji dan dok on ozdravi jer ga neću bolesnog vući sa sobom gore 😪 Pozitivno je što kad nema guk-a idem ispeći turu palačinki 😜🤫

luks
    14. Listopad 2018. 16:56

Pticaselicazgst

Kod nas je danas laganini dan, dugo spavanje, kavica, rucak, odmor i kasnije idem na prvo predavanje za porod.. bas me zanima 😋

ma ovo je više pretjerano, 15.10. a ja još potkošulju nemam, deku na krevet nisam stavila itd... Moj tata se ima 2 dana kupa, kaže malo friško al baš gušt. 
    Kažeš voda, ajd probat ću nosat bočicu i pit stalno. Al me onda nervira odlazit na wc, i ovako mi je tramak dok se ustanem sjednem pa opet ustanem.... 😋😋 Uf, ko bi nam ugodio.... 

Lovre

luks
    14. Listopad 2018. 17:01

Ivylee

Luks, mislim da je to do ovih vrućina, otkad je zatoplilo i ja primjetim oticanje, prekjučer sam morala prsten skinuti… Kako Ptica kaže, piti više vode i nadamo se zahlađenju 🤞
    Meni se stariji prehladio tako da smo doma cijeli dan, i sutra ništa od vrtića. Trebala sam sutra guk raditi i nositi na vv ali morat ću ih zvat da pomaknem za koji dan dok on ozdravi jer ga neću bolesnog vući sa sobom gore 😪 Pozitivno je što kad nema guk-a idem ispeći turu palačinki 😜🤫

Da, i meni je danas odjednom, a bilo mi je lipo prošlih mjesec dana bez toga. Ma kako neće bit prehlađen, užasno je ovo, ne možeš djecu ni obuć ni svuć, ne znaš kako bi ih obukao. 
    A ja i moj smo sinoć bili sami doma, pa smo isto pekli palaćinke😊 a sad idemo na prvi rošendan kumčetu 😋

Lovre

barbiemama
    14. Listopad 2018. 17:04

meni malo gležnjevi i stopala otiču. no, i prije trudnoće mi je znalo biti tako nakon cijelog dana na poslu. mislim da sam sklona tome. nisam primijetila neko značajnije oticanje u trudnoći. imam celulita na bedrima i dupetu pa se nadam da je to voda 😂

Tonka185
    14. Listopad 2018. 17:12

Pozdrav cure, dam se da ste dobro, da prehlade prolaze i da su bebaci super 😊
    Htjela sam vas pitati posto ste vi malo ispred mene sa trudnocom, da li vam se mozda prije desavalo da osjetite blagu tubu bol u predjelu stidne kosti?kod pokretanja nogu.. citam po internetu i zgrazam se na ono sto procitam jer znam da sve najgore samo mogu vidit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.