Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    14. Listopad 2018. 09:55

Strudlica

Jutrooooo
    Evo ulazak u 28i tjedan pračen užasnom grloboljom, cijelu noć sam cucala med, preko dana se da trpiti,ali preko noći koda žilete gutam kak gutam slinuSalatice jaooo nadam se samo da ta u sobi ne hrčebrzo ćeš ti kući u svoje gnjezdo
    Svima čestitam na punim tjednima i idemo dalje punit nove

Ajme tocno znam kako ti je 😱 uzas, ista stvar, jedino je meni dobro sta mi prodje kroz dan, samo je jutro kriticno.. Ono probudim se idem na wc i ne mogu gutat ne mogu disat na nos, totalno u banani, onda prodje, evo sad sam vec bolje.. 

• Strudlica
    14. Listopad 2018. 10:09

Mina93

Strudlica

Jutrooooo
    Evo ulazak u 28i tjedan pračen užasnom grloboljom, cijelu noć sam cucala med, preko dana se da trpiti,ali preko noći koda žilete gutam kak gutam slinuSalatice jaooo nadam se samo da ta u sobi ne hrčebrzo ćeš ti kući u svoje gnjezdo

Ajme tocno znam kako ti je 😱 uzas, ista stvar, jedino je meni dobro sta mi prodje kroz dan, samo je jutro kriticno.. Ono probudim se idem na wc i ne mogu gutat ne mogu disat na nos, totalno u banani, onda prodje, evo sad sam vec bolje..

Preko dana se ne osjeti da, ali noć užaaaas. Imam osjećaj da li unutra sve spaljeno, već 3 dana me to muči,ali svaka noć je sve gora 

Blaza26
    14. Listopad 2018. 10:16

Jutrooooo. Ja sam nocas cijelu noc prematala, hranila bebu, nosala je posvuda... bila nekakva mirna,morala je budit da jede,ona malo dojila,pa ja izdajala. Ugl sve sto me muci sve sam sanjala... ali kako smo cijelu noc se mazile i bile skupa,tako jedva cekam da je upoznam...
    E da i posto 100 puta dnevno pisete koja ce prva rodit,ja sam nocas vama javila da sam prva rodila hahaha.
    Eto....
    Cure zelim da vam sto prije te tegobe produ

Mina93
    14. Listopad 2018. 10:23

Strudlica

Mina93

Strudlica

Jutrooooo

Preko dana se ne osjeti da, ali noć užaaaas. Imam osjećaj da li unutra sve spaljeno, već 3 dana me to muči,ali svaka noć je sve gora

Sve potpisujem, i jos sam sinoc popila 2caja i nije nista pomoglo.. Kaze muz kad me cuo da imam napraviti caj i piti ga kroz jutro i da mu slikam za dokaz 🤣

Ptičica
    14. Listopad 2018. 10:38

Mina divan muz 🤗❤

Ana89
    14. Listopad 2018. 10:49
    Mene ove profilne počinju plašiti 😅😅😅 uglavnom 32+3😄
    Mene ove profilne počinju plašiti 😅😅😅 uglavnom 32+3😄

Rekla sam da se više neću slikati 😂😂😊ali evo opet

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    14. Listopad 2018. 10:57

Ptičica

Mina divan muz 🤗❤

Brizni nasi kako nas paze 😍😊

zadranka86
    14. Listopad 2018. 11:19

Ana tvoja busa je basss visoko....i bas si lipa i elegantna...onako sve ti se lipo rasporedilo i i busica ti je taman..mozes ponosno nositi te tjede....fogura ti je isto odrzana...lipaaa😉😉😉

Ivylee
    14. Listopad 2018. 11:22

Ana baš lijepi trbuh 😍 I da, visoko je!

zadranka86
    14. Listopad 2018. 11:25
    Evo malo i nasss...ovo je bilo prije par dana..
    Evo malo i nasss...ovo je bilo prije par dana..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.