Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    14. Listopad 2018. 07:59

znam da sam totalna nemajka, al ja bih bila sretna da rodim jedno 10 dana prije 😂

• zvrkica
    14. Listopad 2018. 08:00

Otišao mi post prije završetka 

Miranda drago mi je što si se javila i što je sve ok sa bebama 😀

Barbie proći će i ta glupa prehlada i išijas.

Meni se sinoć malo vrtilo  u glavi, a tlak bio ispod 120, znači nije bio nizak koliko zna biti.
    Prijavljuje užasno iritirajuće suhe nosnice kojima ništa ne pomaže da me već nos boli iznutra.
    I suhe oči užasno, iako stavljam kapi, pa mi nekad desno oko titra i isto živcira.

Već par dana se budim sa ukočenim šakama i trncima, jel to karpalni tunel?  Ne da mi se guglat jer gugl nije normalan što se tiče simptoma

Mina93
    14. Listopad 2018. 08:06

barbiemama

znam da sam totalna nemajka, al ja bih bila sretna da rodim jedno 10 dana prije 😂

Po tome sam i ja nemajka.. I ja bi volila da malo urani, ionako je od 37tt u terminu.. To iscekivanje mi je najgore pa bi mi bilo super da urani  jos ako je kako kazu napredan bolje bi mu bilo da prije izadje 🤣

Ana89
    14. Listopad 2018. 08:07

Da, Zvrkice, moguće da je karpalni. Bude i meni tako. Nekad me odvaljuje od ramena na dolje, nekad samo ✊. Stisni si prijelaz između zgloba i ostatka ruke s drugom rukom. Pomogne za olakšanje. Ili još bolje, ovaj prostor između palca i prvog prsta te ruke - postupak bolucka ali olakšava, zaboraviš jednu bol zbog druge momentalno 😆😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

busybee
    14. Listopad 2018. 08:11

Ja sam se dosla izjadati. Jucer sam jela steak i nije bio sirov, ali nije bio ni skroz smedji iznutra i sad me pere panika da se necu zaraziti. Onda sam isla guglati i jos sam se vise uspanicila... mislim, nemam nikakve simptome, ali ne znam bi li ih uopce imala😨😨 i ne spavam jer mislim o tome.

Ptičica
    14. Listopad 2018. 08:21

Jutro cure!
    Probudila sam se na wc i mislim da cu nastavit spavat jos bar sat vremena 😁
    Miranda ako nas ne stignes pratit, daj bar  svako par dana dvije crte napisi da budemo u toku 💓 cuvaj se i uspori malo, ipak ih je dvoje 😊
    Sad cu ja dozivat Truskawku i Kani da se jave. Cure, par recenica.
    Barbie smiruje li se prehlada?
    Zvrkice meni ujutro prsti ruku budu k'o cevapcici. Al nekako mi rano da sam pocela oticat. Ja ti pripisujem spavanju na boku pa da je slabija cirkulacija.. 🤷‍♀️ nemam trnce, samo oteknu prsti.
    Salatice sta ima? Sta lipog jedes?
    I da vas pitam..kako su vam bebe bile aktivne sa 23tt? Moja malena je bas bas aktivna. Svaki sat je osjetim i bas divlja. I onda mi odjednom padne na pamet da mozda nemam doviljno plidne vode da amortizira udarce. 🙈 znam da sam idiot 😅

Ptičica
    14. Listopad 2018. 08:23

Barbie, ptica i salatica pa usle ste u 33i tt! I u 8 mj!! Cestitam cestitam!!! Jaooooo koliko ja imam klipsat jos. Ali isto sam se danas dokopala velikog 6og mjeseca!! Odmah dan ljepsi, odmah sam zivnula 😄

• zvrkica
    14. Listopad 2018. 08:27

Ana89

Da, Zvrkice, moguće da je karpalni. Bude i meni tako. Nekad me odvaljuje od ramena na dolje, nekad samo ✊. Stisni si prijelaz između zgloba i ostatka ruke s drugom rukom. Pomogne za olakšanje. Ili još bolje, ovaj prostor između palca i prvog prsta te ruke - postupak bolucka ali olakšava, zaboraviš jednu bol zbog druge momentalno 😆😆

Zaboraviš jednu bol zbog druge 😂😂😂😂
    Baš nekako neugodno, ne mogu stisnuti šake i onda nakon par sekundi ok bude. 

Ana89
    14. Listopad 2018. 08:27

Ptičica

Jutro cure!
    Probudila sam se na wc i mislim da cu nastavit spavat jos bar sat vremena 😁
    Miranda ako nas ne stignes pratit, daj bar svako par dana dvije crte napisi da budemo u toku 💓 cuvaj se i uspori malo, ipak ih je dvoje 😊
    Sad cu ja dozivat Truskawku i Kani da se jave. Cure, par recenica.
    Barbie smiruje li se prehlada?
    Zvrkice meni ujutro prsti ruku budu k'o cevapcici. Al nekako mi rano da sam pocela oticat. Ja ti pripisujem spavanju na boku pa da je slabija cirkulacija.. 🤷‍♀️ nemam trnce, samo oteknu prsti.
    Salatice sta ima? Sta lipog jedes?
    I da vas pitam..kako su vam bebe bile aktivne sa 23tt? Moja malena je bas bas aktivna. Svaki sat je osjetim i bas divlja. I onda mi odjednom padne na pamet da mozda nemam doviljno plidne vode da amortizira udarce. 🙈 znam da sam idiot 😅

Beba je bila ful aktivna 23.tt, sve je to normalno 😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

barbiemama
    14. Listopad 2018. 08:29

Ptičice, malo je bolje s prehladom, ali još uvijek to traje. inače mi prođe za čas, ali očito mi je ipak sad imunitet oslabljen. pijem čajeve, jedem mandarine i naranče, tu i tamo popijem Lupocet. bude valjda bolje.

Neo nije baš aktivna beba, u 23. tjednu se stvarno malo javljao. onako kao neki slabi udarčići koji traju par sekundi i možda tako 2-3 puta dnevno. zadnja dva tjedna se tek više javlja, ali opet mi se čini da to nije baš onako kako cure ovdje prepričavaju nego on nekim svojim tempom. ne brini, sve je to ok ❤️

Salatice, uzet ću sutra GO da odmorim malo, a vidjet ću dan po dan. možda produžim i na cijeli tjedan. planiram raditi još neka 3 tjedna, sve skupa. idući tjedan mi je rođendan. inače se častimo u našoj maloj službi pa bih baš nekako htjela do tada ozdraviti jer sam mislila počastiti kolačima i kavom ujedno i za moj odlazak na porodiljni. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.