Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maggie85
    14. Listopad 2018. 02:32

Cure, meni se beba na stickeru okrenula!! 😱😱 A bome je i osjećaj trenutno kao da radi salto. Bit će veselo kad legnem.
    Pa kud prije! Ko da je još jučer pisalo više od 100 dana!! 🤓

barbiemama
    14. Listopad 2018. 04:16

javlja se još jedna nespavalica. a di ću spavat pored nosa koji curi i išijasa 😏

Miranda, drago mi je da si nam se javila 😘 meni isto svi govore da ću roditi ranije i da će to brzo. a realno imam još 8 tjedana i nije to tolikoooo brzo koliko oni prognoziraju 😊

Maggie, vidim i ja sad da ti u tickeru piše 37 dana. čini se fakat blizu. baš me zanima koja će otvoriti sezonu rađanja ❤️

barbiemama
    14. Listopad 2018. 04:18

što se tiče poklanjanja stvari, dobili smo robicu poneku, neke sitnice i ovčicu Ewan. sve velike stvari smo kupili sami. mama je rekla da će dat novce kad se rodi pa nek s tim novcima delamo kaj hoćemo. to mi je isto ok 😊

Salatica9192
    14. Listopad 2018. 05:54

Mateja, 
    bas ste zgodni 😍 Haljina je prelijepa 😊 I ti 34 nedelja. Ovdje cure spominju da predjem 34 nedelju, pa 36 onda. Tako da Maggie, Mateja, torbicu spremajtee 🤣 Neka si krenula sa kupovinom 😊
    Barbie, 
    :( da li je proslo? Hoces ici na posao sutra? Jest te stiglo bas. Znaci ja i ti cemo brojati do 36 haha 😋🤣
    Evo ja urin dala, pa krv izvadili. Sad cekam Lenu da se probudi i skace. 
    Zadranka, registrujem, registrujem svee 😍 

Mina93
    14. Listopad 2018. 06:56

Isla kasno spavat, al svejedno doceka par stranica od nespavalica 😁🤗
    Mateja super ste i lijepa haljinica 😍😍
    Maggie ajme vidi, tek kad si napisala sam skuzila i ja da ti se okrenuo 😱 jos malooooo 😍😍
    Prehlada i mene nesto krpa, najvise ujutro, nikako nos ispuhat, stalno pun i grlo zateze.. Taman se prije digla na wc, a muz cijeli uplasen da sta sam radila kad sam se vratila zapuhana u krevet, da jesam li povracala.. A kad nmg disat na nos 😅
    Sta se tice poklona moram pohvaliti sveki, rekla da ce dat novce pa da kupim sta mi treba, nemos bilivit 🤣😱

Salatica9192
    14. Listopad 2018. 07:22

Mina93

Isla kasno spavat, al svejedno doceka par stranica od nespavalica 😁🤗
    Mateja super ste i lijepa haljinica 😍😍
    Maggie ajme vidi, tek kad si napisala sam skuzila i ja da ti se okrenuo 😱 jos malooooo 😍😍
    Prehlada i mene nesto krpa, najvise ujutro, nikako nos ispuhat, stalno pun i grlo zateze.. Taman se prije digla na wc, a muz cijeli uplasen da sta sam radila kad sam se vratila zapuhana u krevet, da jesam li povracala.. A kad nmg disat na nos 😅
    Sta se tice poklona moram pohvaliti sveki, rekla da ce dat novce pa da kupim sta mi treba, nemos bilivit 🤣😱

Hahahah, the best gift 😅😊 I meni ispalo pred svekrvom haha, opet zaova kupuje odjecu 🤣 rekla mi svekrva, joj reko previse imaa (a nema kadice, podloge za presvlacenje, itd), reko bolje da posalje 50 eurica da kupim sta treba jos 😶 ups, ne ispade bas fino hahahaha na glas razmisljam 🤣
    Mene mama sabi da je beba mala zato sto nisam jela 10 dana hahahah. Hoce sarmu da donosi, reko nemoj mi kvariti uzitak da je ovdje jedem, nadamo se da cu je jesti kuci brzo 🤣 Ali nisam vise na dijeti, stvarno, sto Svjesna kaze bez slatkisa i grickalica, ostalo jedem ponovo sve 😋

Ivylee
    14. Listopad 2018. 07:43

Maggie, znači nisam sama...Nikako ja tu torbu složiti, imam sve ali na sto različitih strana 🙈 Ja navijam za tvoje predomišljanje za Merkur!
    Mateja prekrasna 😍
    Noćas mi se nastavila boljka prepone i stidne kosti... Okrećem se cvileći kao pajcek neki...čari zadnjih tjedana. Sad me šok uhvatio kad sam na ovii vidjela još 5 tjedana i 6 dana do termina 😲 Zaključak: spremiti torbu hitno!
    Salatice, baš mi je drago da je sve ok, brzo ćeš ti doma 😘

barbiemama
    14. Listopad 2018. 07:46

uspjela sam 2 i pol sata odvalit. i duže bih da me mama nije probudila i pitala hoću li ić šetat. veli da pretjerujem i da mi nije ništa 😏 Neo je bio baš dosta aktivan sinoć kako i ja nisam spavala. dirala sam mu izvana stopalo, baš se nekako ful protegnuo u jednom trenutku. skroz divan (i čudan) osjećaj tako dirati stopalo. a onda sam sanjala da smo dragi i ja sami doma porodili malog i da pregovaramo oko toga treba li uopće otić u bolnicu 😂

• zvrkica
    14. Listopad 2018. 07:53

Jutro cure 😀
    Spavala sam 9 h u i sad ko pijana. Užas, ne valja kad spavam, ne valja kad ne spavam 😂😂

Salatice izdržati ćete vas dvije to, bitno da nije ništa ozbiljno. 😘😘

Ana89
    14. Listopad 2018. 07:54

Pozdrav! Čak sam i spavala! Dva puta po tri sata i tu sam.
    Što ću danas raditi, ne znam. Imam novu bilježnicu, skupljač sam 😋. Mogla bih je krstiti s nečim. Ili da čekam nešto pametnije?😄😄
    Da, Mateja, vrh si mi 😀😍, hoću i ja 34 TT brže. Onda 37. tt 😀 Ja se nadam bar ući i 40.tt kad me budu porađali 😃
    Salatice, nek ti i ovaj dan brzo i sretno prođe 😀😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.