Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    13. Listopad 2018. 14:43

Duu, 
    koliko je slatkoo 😍😍 Koji su to brojevi? Premedeno je.
    A nije ovo za mene bolje 🤣 ja sam se smirila bila, sta mi znaci utorak sačekati, nista. Ovako sam opet drama, gledam u zid haha, u stomak, pratim svaki bebin pokret, ona naravno mirna sada... Mislim da je izdramio, ne vidim razlog onako lezanja gore. Nemam krvarenje, nemam visok pritisak, nemam nikakvo alarmantno stanje da nmg doci za 30min do gore. Nije da meni tesko pada bolnica kao bolnica, vec sto sam opet u mislima da beba nije ok i sto me te ruzne stvari vezu za lezanje gore i sto ono EVO OPET, pa jer mora nesto uvijek.. 
    Odoh se pakovati jos malo. Pisem vam kad/ako dodjem opet sebi, da malo pisem i o drugome necemu xD 😘

Ana89
    13. Listopad 2018. 14:45

Salatice, znam da ti je muka od pomisli na bolnicu, ali do utorka ćeš izdržati. Evo sad se mali uskomešao. Pozdravljamo te Mikael i ja 😍😍😍 Jake ste i ti i Lena 😎😍😍
    Du, sveki vas lijepo obnovila 😊
    Mamma2 slažem se, nek se čuje žensku glas, pogotovo zbog svih muškaraca koji se i dalje groze riječi maternica, a tek porođaj, šivanje i kiretaža!
    Kolačići, drago mi je da si bolje 🤗🤗🤗😍😍 Brzo ćete doma vas dvoje 😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

m.girl6
    13. Listopad 2018. 14:49

Ajme preslatko je sve DU! 💕💕

Noa 💙

du1988
    13. Listopad 2018. 15:10

salatice, sve je 56 i 62! kupljeno u c&a, sad ne znam kakvi su brojevi u usporedbi s h&m, vidjet cu bas kad dodjem kuci. Ne cini mi se tako malo. 62 pise da je za 2-3 mjeseca

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    13. Listopad 2018. 15:28

Nali, čestitam ❤️

Salatice, žao mi je što te toliko gnjavi doktor. no, bolje i da je preoprezan nego neoprezan. bit će sve ok, sigurna sam ❤️

Du, robica je preslatka! imamo i mi ovaj "new to the world" kompletić, ali u 68.

i dalje kurim i bolujem. popila Lupocet, al nema neke vajde od toga.

Salatica9192
    13. Listopad 2018. 15:32

Ana, 
    pozdrav za Mikaela 😍 a ako je do utorka, izdrzacemo. Pokusavam sebe ubijediti da mislim samo pozitivno. Samoo da mi se ne krene javljati raja, sta mi jee, zasto too, deaktiviracu drustvene mreze i telefon. Ne mogu objasnjavati. Samo sa vama komuniciram i dvije drugarice (pored ovih sto moram haha, mojih i zajednice).
    Kolačići, 
    e da, ja sam isto posumnjala na to, cak sam krenula i pisati i obrisem, vidim ti ne spominjes. Super da su rijesili da nije to. Tebi je to nešto slucajno bilo izgleda i ti si se bas tad potrefila kod doktora. Kad bi mogla kuci?
    Du,
    ajmee, pa mali su brojevi svii 😍 Moci ces je sredjivati brzoo. Obicno su ono veci brojevi tako sminka, curske stvari 🤗 

Salatica9192
    13. Listopad 2018. 15:38

Mamma2,
    podrzavam borbu. Svasta sam prezivjela ovdje. Pijanog ginekologa koji me tjera sa stolice, jer je toliko grub bio da sam prebrojala zvijezde i jauknula pri pregledu... Babice koja mi govori, zasto da okrecem glavu, znala sam da nece biti ziva beba... Sestre sto me drzi za ruku i dernja se na mene za tetovazu, da me to nije boljelo... itd, itd. 
    To je sve bilo 2012-te. 2016-te sam imala malo bolje iskustvo, nisu me pregledali puno, brzo izasla. A sad cemo da vidimo... Nece se ponoviti sig 2012, ja sam starija, iskusnija, promijenili se nacelnici, itd. Ali eto zasto se ja toliko bojim, kao na front prve linije da idem sada 😶 Unesoh ja crnjake. Ali da eto i ja opisem malo sta ovdje prezivjeh i da sam se osjecala kao da sam zgrijesila nesto, kao da sam odvratna, tako su me natjerali da se osjecam... A eto i kod vas isti problemi. 

Kolačići
    13. Listopad 2018. 15:41

Salatice, kažu u utorak. Mooooožda u ponedjeljak. Sutra skupljam cjelodnevni urin pa je u ponedjeljak obrada i sve ovisi kad i kakvi budu nalazi. Ali ja vjerujem da će biti ok. Mene više psihički ubije gledanje i slušanje kakvih sve strašnih i opasnih komplikacija ima. Recimo i meni beba malo kasni u opsegu trbušćića ali nitko ne drami. A moj liječnik je odmah reagirao jer je trudnoća s anamnezom neplodnosti pa sam pod povećalom, a suprug i ja imamo toliko loše nalaze da nam to vrlo lako može biti jedina bebica iako se ja nadam da neće biti tako, iz ovog iskustva sam naučila vjerovati u čuda. 💝

Mina93
    13. Listopad 2018. 15:44

du1988

nali, uzivaj u svom danu! salatice, nekq…bolje da su preoprezni, pogotovo zbog tvoje povijesti! brzo ce proci vrijeme…evo sveki nas je iznovila malo

Robica 😍😍

Salatica9192
    13. Listopad 2018. 15:54

Kolacici, 
    a super, brzo ce to :) Nadam se da cu sa tobom i ja haha. A sta nam je sa bebama i stomacicima haha, svima stomacic. Ja nasla nalaze iz 25 nedelje i tad je kasnio 6 dana, a sad kasni jos vise, preko 10. A ostale mjere one ili ok ili prednjace. Glavica stalno veca haha.
    Ali on i na too nije obracao paznju, meni je termin pomjeren od samog pocetka za 6 dana, kasnije se pojavljivala i gestacijska vrecica i plod. Njemu sad najvise smeta sto je beba mirna, sto nije reagovala na njegova drmanja, tek nakon nezz 5-10min se krenula mrdati, sumnjiva mu dinamika njena i plus da se vidi plodna voda. I ona ko za inat jutros skace, dns mirna cijeli dan haha 🤣 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.