Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    13. Listopad 2018. 16:01

Nali iskrene cestitke! Uzivaj danas 😘
    Barbie miša mu maloga. Puno caja i odmora, sve znas. Drzi se 😘
    Du ove haljinice su divota! Samo ti nama uzivaj 😊
    Kolacici, isto sam isla pisat da je preeklampsija, rekoh ma.gdje cu zenu istraumatizirat kad joj doktori ne govore. Eto bolje nekad drzat jezik za zubima i uvijek gurat pozitivne misli. Isto vrijedi i za to hoce li tvoja beba imat bracu ili seku. Ako su mogla jednom, moci ces opet. Saljem zagrljaje 🤗
    Salatice, sunce moje. Ja ZNAM da je s Lenom sve u redu i da ce se roditi u terminu, savrsena mala zelenooka 🙂 to ti jednostavno mora biti tako. Izdrzat ces par dana u bolnici, i kao stonsi ti rekla kolacicu, cesce ces ju vidjet. Misli na to ❤ sto se tice ponasanja prema tebi, tad si bila premlada i dostupna za ponizavanje tako mlada,nevina i naivna. Sad ih jednim pogledom rijesis. Znam, iz iskustva ti govorim. Nemoj ih se plasit, znas zasto ides tamo. Imas glavu, pamet, jezik i gučak. Iskljucivo da ih posljes gdje im je mjesto ako zasluze. A vjeujem da ovaj put nece. Bit ce sve dobro, moras to vjerovat.

Klikerica
    13. Listopad 2018. 16:13

Kolačići

Salatice, kažu u utorak. Mooooožda u ponedjeljak. Sutra skupljam cjelodnevni urin pa je u ponedjeljak obrada i sve ovisi kad i kakvi budu nalazi. Ali ja vjerujem da će biti ok. Mene više psihički ubije gledanje i slušanje kakvih sve strašnih i opasnih komplikacija ima. Recimo i meni beba malo kasni u opsegu trbušćića ali nitko ne drami. A moj liječnik je odmah reagirao jer je trudnoća s anamnezom neplodnosti pa sam pod povećalom, a suprug i ja imamo toliko loše nalaze da nam to vrlo lako može biti jedina bebica iako se ja nadam da neće biti tako, iz ovog iskustva sam naučila vjerovati u čuda. 💝

Vjeruj u čuda! Ona su moguća... mi smo ti sve ovdje podrška! Ja stvarno vjerujem da cemo vec za koji mjesec tipkati koliko je koja beba dojila i kako se snalazimo s nasim bebama☺

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Salatica9192
    13. Listopad 2018. 16:20

Pticice, 
    gdje iskopas tako divne rijeci. Rasplakaces me, drvenu ovakvu ❤️❤️❤️❤️ Hvala vam svima, rijeci podrske od vas, koji razumijete kroz sta prolazim, znace nenormalno. 
    Evo me na putu ka tamo. Javim se poslije 😘 Da pišemo o necemi drugome, da skrenem misli xD I zato sto ce biti ok sve, MORA I ZNAM, sto kazes Pticice 😘

Duda
    13. Listopad 2018. 16:27

Pozdrav cure, ne stignem tipkat iz Slavonije, čitam vas koliko uhvatim vremena..ugl, upravo sam dobila ovu dojavu (možda je netko od vas već napisao) pa ako koga zanima da znate da je danas besplatno preuzimanje 😁

Ana89
    13. Listopad 2018. 16:30

Za 55 dana Salatice i PticaZgSt smo sigurno mame zdravih, glasnih i gladnih bebica 😍😍😍 Neke i prije, Maggie, Tribe, Vana. Možete zamisliti žene ☺️☺️

Dotad će sve biti u redu. Bolnica ko bolnica, nikom nije draga, a ponašanje doktora i sestara ovisi tko je taj dan nadređeni često. Moramo samo imati sreće, poslati ću ti malo 😀😀.

Nali, sretan ti tvoj dan😀😀 Uživaj max u njemu.

I da, gdje su nam mame duplića?😍 Miranda, Truskawka?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

mmama2
    13. Listopad 2018. 18:08

Salatica9192

Mamma2,
    podrzavam borbu. Svasta sam prezivjela ovdje. Pijanog ginekologa koji me tjera sa stolice, jer je toliko grub bio da sam prebrojala zvijezde i jauknula pri pregledu… Babice koja mi govori, zasto da okrecem glavu, znala sam da nece biti ziva beba… Sestre sto me drzi za ruku i dernja se na mene za tetovazu, da me to nije boljelo… itd, itd.
    To je sve bilo 2012-te. 2016-te sam imala malo bolje iskustvo, nisu me pregledali puno, brzo izasla. A sad cemo da vidimo… Nece se ponoviti sig 2012, ja sam starija, iskusnija, promijenili se nacelnici, itd. Ali eto zasto se ja toliko bojim, kao na front prve linije da idem sada 😶 Unesoh ja crnjake. Ali da eto i ja opisem malo sta ovdje prezivjeh i da sam se osjecala kao da sam zgrijesila nesto, kao da sam odvratna, tako su me natjerali da se osjecam… A eto i kod vas isti problemi.

❤❤❤❤❤

Pticaselicazgst
    13. Listopad 2018. 18:11

Ana bome da, sitno brojimo do tog trenutka 😍 ja sam bas skroz ushicena oko toga. ❤
    Mi jucer slozili kolica da se malo razrace, bilo je full jednostavno i brzo smo bili gotovi. Sad mi stoje u dnevnom i gledam ih i mislim si jos malo i Nika ce nam bit unutra 🤗
    Salatice ne brini, bit ce sve u redu sigurna sam. Bolje da te paze nego da je obrnuto. 😊 proc ce vrijeme brzo, imas nas da ubijas vrijeme 😊
    Truskawka je u radovima koliko znam i nesto je govorila da ce u bolnicu ranije da im bude na oku 🙂
    Za Mirandu nemam pojma, nadam se da ce nam se uskoro javit😊

Maggie85
    13. Listopad 2018. 18:40

Salatice, znam da ti nije do šale sada, ali ti si nas toliko puta nasmijavala da smo ti sve dužne. Ja ti samo hoću reći da to gledaš kao odmor od svekrve i šaljem ti puuuuno zagrljaja! 😁😘

zadranka86
    13. Listopad 2018. 19:05

Evo saljem i ja za salaticu i sveeee cure kojima treba podrska i topla ric da zna da nije sama da mi ode sve nekako za svaku brinemo i zelimo da se svaka bebica rodi ziva i zdrava i jednako disemo za svaku..Od srca zelim punooo punooo srice svima nama ode da se kroz par mjeseci zajedno smijemo i izmjenujemo iskostva oko neprospavane noci dojenja i svega onoga sto car rodenja nosi....Salatice drzi se i tu smo sve smo tu kao jedna uz tebe i uz sve vas prehladene bolesne zabrinute...Mi smo zene i zajedno smo jace...i sve ce bit u redu mora....sve mi strahujemo i jedva cekamo da ovo sve prode da nam bebice stignu u ruke..jos malo cure jps malooooo i pocet ce prve bebe na nasoj ZIMSKOJ GRUPI...😚😚😚😚

pepe1907
    13. Listopad 2018. 19:14

Ivylee

Salatice bbaš mi je drago da je sve ok 🤞
    Nali, uživaj u svom danu 😘
    E ja se moram malo požaliti…noćas sam prvi put doživjela strašnu bol između prepone i stidne kosti dok sam se pokušavala okrenuti u snu. Kao da mi netko nožem vrti između 😵 Sad dr google kaže da može biti simfiza, a onda vidim da se nakon poroda može i pogoršati 😲 Jel se susrela koja sa sličnim bolovima?

o daaaa..mene bole ali jos uvijek vise stidna kost..okretanje u krevetu nemoguca misija, ako dugo sjedim a ne lezim ne mogu hodati 😑

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.