Salatice bbaš mi je drago da je sve ok 🤞
Nali, uživaj u svom danu 😘
E ja se moram malo požaliti…noćas sam prvi put doživjela strašnu bol između prepone i stidne kosti dok sam se pokušavala okrenuti u snu. Kao da mi netko nožem vrti između 😵 Sad dr google kaže da može biti simfiza, a onda vidim da se nakon poroda može i pogoršati 😲 Jel se susrela koja sa sličnim bolovima?
o daaaa..mene bole ali jos uvijek vise stidna kost..okretanje u krevetu nemoguca misija, ako dugo sjedim a ne lezim ne mogu hodati 😑
Jesi pitala doktora za to? Mene nekad sjevne dolje, ali nikad toliko da ne mogu hodati i jako je prolazno.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
E ja se moram malo požaliti…noćas sam prvi put doživjela strašnu bol između prepone i stidne kosti dok sam se pokušavala okrenuti u snu. Kao da mi netko nožem vrti između 😵 Sad dr google kaže da može biti simfiza, a onda vidim da se nakon poroda može i pogoršati 😲 Jel se susrela koja sa sličnim bolovima?
o daaaa..mene bole ali jos uvijek vise stidna kost..okretanje u krevetu nemoguca misija, ako dugo sjedim a ne lezim ne mogu hodati 😑
Jesi pitala doktora za to? Mene nekad sjevne dolje, ali nikad toliko da ne mogu hodati i jako je prolazno.
rekla mi je ah bolit će te poroda, on je nisko dolje sa glavom, zdjelica se širi i to je to
Mi se oko 18h vratili sa krštenja, stvarno više nisam mogla sjediti ni hodat, evo čim smo došli doma ja legla u krevet da dođem malo k sebi...jedva hodam od bolova u zdjelici...hrana i nije bilo nešto, opet sam gladna 😋 leđa me rasturaju...nisam više za duga izbivanja osim ako nema neki kauč za mene..a ivaj mali me par puta tako lupio negdje dolje da sam poskočila od bolova...kak je to uopće moguće?
Jesi otkrila išta da pomaže? Mene sad od popodne lagano bolucka i kad hodam, ali to noćas pri okretanju s boka na bok je bio horor 😵
Mi se oko 18h vratili sa krštenja, stvarno više nisam mogla sjediti ni hodat, evo čim smo došli doma ja legla u krevet da dođem malo k sebi…jedva hodam od bolova u zdjelici…hrana i nije bilo nešto, opet sam gladna 😋 leđa me rasturaju…nisam više za duga izbivanja osim ako nema neki kauč za mene..a ivaj mali me par puta tako lupio negdje dolje da sam poskočila od bolova…kak je to uopće moguće?
Ponestane im prostora, pa više ni plodna voda nije amortizer udaraca, ti je razlog zašto su ti sad posebno neugodniji udarci nego prije.
url=https://daisypath.com]
Jesi otkrila išta da pomaže? Mene sad od popodne lagano bolucka i kad hodam, ali to noćas pri okretanju s boka na bok je bio horor 😵
ništa, ležanje 😏 možda bi popustilo od neke tablete ali nisam uzimala, nakon one boli u trbuhu (round ligament pain) sad ovo...možda neke vježbice za zdjelicu
Cure kada su se vama bliznji u porodici poceli nuditi da vam nesto kupe za bebu? 😂
Ja sad pricala sa svekrvom, kazem da sljedeceg tjedna planiram obilaziti trzne u potrazi za kolicina i kreveticem ona me ladno iskulira kaze mila pazi se gripe 😂😂😂
Ja sam ocekivala da ce reci prvom unuku krevetic od njih medjutim nista. A cisto sumnjam i da ce kasnije pitati koliko je kostao krevetic i da mi da novce tako da mislim da nista od toga 😁😁
Moji ce kupiti kolica to su vec rekli par puta, pa izgleda da cemo za sve ostalo se sami morati snalaziti, sto i nije problem ali bi mi znacilo bar da se ponude.
Cure kada su se vama bliznji u porodici poceli nuditi da vam nesto kupe za bebu? 😂
Ja sad pricala sa svekrvom, kazem da sljedeceg tjedna planiram obilaziti trzne u potrazi za kolicina i kreveticem ona me ladno iskulira kaze mila pazi se gripe 😂😂😂
Ja sam ocekivala da ce reci prvom unuku krevetic od njih medjutim nista. A cisto sumnjam i da ce kasnije pitati koliko je kostao krevetic i da mi da novce tako da mislim da nista od toga 😁😁
Moji ce kupiti kolica to su vec rekli par puta, pa izgleda da cemo za sve ostalo se sami morati snalaziti, sto i nije problem ali bi mi znacilo bar da se ponude.
nitko ništa..samo su mi rekli a već si krenula s kupnjom? to je bilo prije 2 mj
Tu samm.
CTG uredan. UZV uredan u smislu protoka, posteljice, dinamike bebine, ali i dalje umjereno smanjena plodova voda. Test da li curi je negativan. Propisali mi injekcije ukoliko bi doslo do prijevremenog poroda, 4 komada, 2 dana se primaju. Pratice me do tad. I ne znam sta ce sa mnom, ostavljati me ili slati kuci onda. Kad terapije za to nema. Vidjecemo.
Ana,
stigla mi je tvoja sreca, naletila sam na super doktora. Mlad, njezan, nije stigao jos izgubiti zivce. Nisu boljeli pregledi uopste nesto. Objasnio mi da nije alarmantno, ali jeste za praćenje, itd. 😍 Ja se sva treskam, stigao me sad strah taj neki. xD Sta ste vi zanimljivo radile dns? 😋
salatice, vas dvije ste borci, bit ce to sve dobro na kraju! Ostani ti u bolnici da ne dodjes u napast tamanit slatkise, a i da te se muz zazeli 😂 vazno je da nije nista alarmantno!
svjesna, moji su jos ljetos rekli da ce kupiti kolica, njegovi su nam se nedavno ponudili za bilo sto da izaberemo, uzeli smo AS do 4.godine i evo sad su nam dali novce kad smo dosli u Njemacku. Moj savjet je da ne cekas nikog, kupuj po svom gustu, a oni ako se ponude-ponude. S tim da je meni prijateljica rekla da ne kupujem nista od robice, da ima od nje...ja nisam odolila i uzimala sam. Ne puno, ali jesam. Na kraju je ona dovukla 5-6 vreca stvari koje nece stici iznositi. Ali nije mi zao jer mi je ipak prva, mozda i zadnja beba i hocu da ima i novoga.
Sortiraj odgovore
Najstariji