Meni se olace od nesanice i koliko me cini nervoznom a najvise zbog bolova u bokovima zbog kojih ne mogu da se namjestim ne znam... odosmo u prirodu da se malo opustim🤯
Jutro!
Jao cevapi!
Odmah sam zvala muza da idemo u Sarajevo kad dode s puta. Rekao je da, ako gin da zeleno svjetlo, idemo 😄😄😄
Pridruzujem se klubu obozavateljica svojih muzeva. Znaci na putu je, i ja mu sinoc saljem njegove slike na whatsapp i govorim mu koliko je lijep 🙈🙈🙈😂😂
Jutro 🤗
I kod mene sinoc veselo, zaspala u 3 probudila se oko 8. Sindrom nemirnih nogu i ruku me ubija lagano, pitala sam jucer ginekologa sta mogu napravit oko toga, rekao je da nema tu pomoci. Proc ce kad rodim 😅
Barbie nadam se da ti je danas bolje 🤗 sreca pa je vikend i mozes doma lezat i odmarat, zelim ti brzo ozdravljenje a kuk ce proc kad dodje mali Neo 😍
Salatice super za ctg 💪💪 eto sad si mirna, uzivaj u cevapima 😋
Allie a lijepo, onda ce past nova slika s muzem 😊 uzivajte i zabavite se 😊
Mi cemo do rive na kavu za pocetak, pa na rucak kod svekrve a za poslije cemo vidit 😊
Uzuvajte curke 🤗
jutro zene! salatice , nek je sve dobro zavrsilo! mi cemo danas na izlet neki (zaova, sveki, muz i ja). Cak sve bolje prolazi od ocekivanog 😂 nisam se bas naspavala, ustajala sam se na wc. Dorucak, kavica i pokret! Uzivajte u vikendu! 🤗😘
url=https://lilypie.com]
Hehe a dobra si štrudlice, ma samo nek sa bebijem i tobom bude sve ok, lako za težinu. ☺️
A znam, za maslac si u pravu, oduvijek je bilo koliko para toliko muzike tak da vjerujem da je loccitane među boljima. 😀
Za sad mi je biobaza ok, koristim ju već 4.mjesec i kad potrošim tubu i pola možda kupim bas ulje bademovo pa se budem s njime keljila ili taj loccitane maslac, vidjet ću. Jer kak će mi busa rasti svrbit će me sve vise i vise 🤰🏻
Joj kad nema edit onda ovako bezveze pišem na 2 posta.
Ja sam o loccitanu imala super mišljenje, imaju dobrih stvari, ali su jako precijenjeni što se tiče cijene nabijene. Jednostavno ne vrijedi tih novaca, sastav je ok, ali ne opravdava cijenu
Bolje ti je uzeti kvalitetno bademovo ulje i karite maslac u Kemigu, taj za 30 kn je dobar, mislim da ni badem nije skup, samo uzmo hladnoprešani obavezno, oleotherapy isto u Kemigu. To je farmaceutska kvaliteta i koristi se u izradi kvalitetne kozmetike. I ne plaća se ambalaža i ime. Vidjet ćeš razliku i sama kad probaš, koža je predivno meka i nahranjena. I maži na vlažnu kožu jer se bolje upije, nakon tuširanja najbolje.
Nadam se da sam pomogla, kozmetika i sastojci su mi velika strast i proučavam stalno.. Svega sam se nakupovala i ostavila hrpe novaca kako netko na robu i cipele, tako ja na kozmetiku hahaha.
Što više učim, to vidim koliko su osnovni sastojci najbolji, pogotovo u trudnoći.
Koji je po tebi top 5 izbor krema u trudnoci?
U omjeru cijena kvaliteta sastojci… kad se sve uzme u obzir.
Hm, nemam top 5 krema baš, ali napravit ću nekakav popis mazalica pa staviti kasnije danas, idem sad baš u Zagreb, pa kad se vratim navečer 😊
Hahahaha, nasmija me za slanje slika muzu i "što si lijep" 😂😂😂 Isto radim, nekad i pred svojima/njegovima. 🤣 Kao dva debila neka. I tata obavezno komentarise, a nemoj mu toliko pokazivati, poslije se ljutis kad odlazi sa drugovima hahahahaha 🤣
Ana,
kod tebe ispunjeni dani. 😊 Srecno muzu, brz oporavak 😊 nije nista strasno to, i ja sam jedan sa stomaka uklonila.
A necu se vratiti starim navikama, da se prejedam, da tucem slatkise, kolace... Umjereno nesto.
Nadam se da ce u utorak biti vode preko 5,00cm i da ćemo zavrsiti ovu priču.
Dobro jutro! Ja sam relativno dobro odspavala noc. Danas zadnja svadba ove godine, a k tome udajemo zadnju iz ekipeJucer cijeli dan sam se izlezavala i odmarala kako bih danas bila u punoj snazi.
salatice, drago mi je da je i jutros sve ok!Sad cu ja biti party pooper i razumijem da si se zabrinula no nemoj se sad preforsirati s hranom, s razlogom imas tu dijagnozu i prepisanu dijetu. Pazi na sebe!
Uzivaaajjj 😉😁
Meni muz skeptican oko svadbe od frendice za tri tjedna da kako cu ja to, a ja ko zmaj, previse je on preplasen 🙄
vikend, a ja prehlađena i pokočena. čitam knjigu, jedem peciva i pijem čaj. moram odmoriti malo. uzet ću u pon GO ako mi ne bude bolje. temparatura ujutro spala. preko noći sam je imala. sad mi nekako bolje čim je dan osvanuo. teško mi je, do sada, to zadnje tromjesečje. u biti me najviše muči smanjena aktivnost jer obožavam stalno negdje hodati. još 8 tjedana, max, mogu ja to 💪
vikend, a ja prehlađena i pokočena. čitam knjigu, jedem peciva i pijem čaj. moram odmoriti malo. uzet ću u pon GO ako mi ne bude bolje. temparatura ujutro spala. preko noći sam je imala. sad mi nekako bolje čim je dan osvanuo. teško mi je, do sada, to zadnje tromjesečje. u biti me najviše muči smanjena aktivnost jer obožavam stalno negdje hodati. još 8 tjedana, max, mogu ja to 💪
I mene najvisr muci ta smanjena aktivnost i sta se brzo umorim.. Mislim idem jos ovaj mj na pilates i setamo mi, al ono osjetim kontrakcije cim duze setam.. Brzo cemo mi nazad u staru kondu 💪 kad malisani budu u kolicima i onda pici po kvartu 😁😉
Ja se odjavljujem za vikend, lijepo se odmorite, provedite ako idete negdje.. Danas postajem gđa ☺️ i nemam pojma kako cu izdrzati od sada do navecer. Tlak standardno visok, trbuh steze,zateze.. ali valjda jedan dan nece nastetit. Svi su uzbudeni, meni je dan kao i svaki drugi, jedino sto ne lezim.
Sortiraj odgovore
Najstariji