Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    13. Listopad 2018. 08:13

Salatice ja si baš jučer skinula aplikaciju da mi svako govori da popijem vode jer zaboravim, sad kako nije ljeto bas vidim da manje pijem...i jedi ženo uživaj 😁🤞 nek bebica raste 💪😁

Salatica9192
    13. Listopad 2018. 08:28

CTG savrsen. Pritisak 120/70. Javila sam se sad njemu, da vidimo sta cemo sutra, nedelja je. Sestra mi je rekla da je on takav, takav nastup ima, sve zene se istraumiraju, nisam jedina. On je prestrog prema meni zbog istorije.
    Odoh ns cevape sad hahhha. Pisem poslije. 😍😍😍😍 Stvarno ste sve divne 😍😍😍😍

m.girl6
    13. Listopad 2018. 08:32

Mina, i ja sam mislila da će mi potkošulje i tajice odnosno hlače biti ogromne a kad ono sve taman, hlače imaju još malo mjesta ali za 2 mj ću ja to lijepo popuniti, a premekane su i nisu prozirne, bas sam zadovoljna. Lidl rules 😁
    Jagodica, hvala ti. ☺️ Bas sam našla na kemigu maslace i pranoram i od olea therapy, to ću si uzeti svakako. Volim čuti savjet nekoga ko se bas razumije. Ma kupila bi ja taj i loccitane, isto sam malo bolesna na tu kozmetiku, pogotovo za tijelo, ali za tih 300kn uzmem madrac malecki, tak da mi je trenutno ova tvoja opcija bolja. Znaci ti se mažeš i sa uljem od badema i sa shea butterom i prezadovoljna si?
    Klikerice, njušim li ja to novi članak o kremicama? 🤰🏻😊 bravo, tak treba, imaš sve moje pohvale. 😍

Noa 💙

m.girl6
    13. Listopad 2018. 08:33

Salatice drži se i uživaj, bolje da je strog nego ofrljast. Dobar tek i lijepo se napapaj i opusti 💕

Noa 💙

_lily_0
    13. Listopad 2018. 08:45

Jutro cure
    Salatice bas mi je drago da je sve kako treba nakon nepotrebnog stresa i uzrujavanja Lena i ti ste borci 
    Uzivaj u cevapima i napapaj se i za sve nas 😂😂nemoj  bez luka mlatni i njega heheh 
    Curke uzivaj te u vikendu

luks
    13. Listopad 2018. 08:49

bravo za salaticu i lenu.... Sad uživaj u suboti, prošetaj udahni zraka, i naravno najedi se kako treba 😉😉
    a meni jutros malo naopako, ni kapi mlijeka u kući, a ja imam vikend ritual turska kava za poletak dana... I evo prvi put u životu pijem crnu, bez mlijeka... Ma i nije loša, samo da se odma ne oblačim i do dućana, to ne mogu! 😎😎
    Predivan vikend sunčani i zato cure uživajtee

Lovre

Mina93
    13. Listopad 2018. 08:55

m.girl6

Mina, i ja sam mislila da će mi potkošulje i tajice odnosno hlače biti ogromne a kad ono sve taman, hlače imaju još malo mjesta ali za 2 mj ću ja to lijepo popuniti, a premekane su i nisu prozirne, bas sam zadovoljna. Lidl rules 😁
    Jagodica, hvala ti. ☺️ Bas sam našla na kemigu maslace i pranoram i od olea therapy, to ću si uzeti svakako. Volim čuti savjet nekoga ko se bas razumije. Ma kupila bi ja taj i loccitane, isto sam malo bolesna na tu kozmetiku, pogotovo za tijelo, ali za tih 300kn uzmem madrac malecki, tak da mi je trenutno ova tvoja opcija bolja. Znaci ti se mažeš i sa uljem od badema i sa shea butterom i prezadovoljna si?
    Klikerice, njušim li ja to novi članak o kremicama? 🤰🏻😊 bravo, tak treba, imaš sve moje pohvale. 😍

Dada onako na prvu se cini sve veliko, neka teta isto otvorila kutiju sa mojom velicinom grudnjaka i onako komm kako je to veliko a znam da sam i ja kad sam kupovala u hmu isto tako mislila, a kad sam isprobala vidi cuda 😂 i kad vidim svoje grudnjake ne vjerujem da mogu to popunit al eto iznenadi se covjek 😂 al dobro isto sta ne kompliciraju oko povrata pa ako slucajno i nije dobro vratis i cekas novu akciju 😂😁

AllieH
    13. Listopad 2018. 09:00

Dobro jutro! Ja sam relativno dobro odspavala noc. Danas zadnja svadba ove godine, a k tome udajemo zadnju iz ekipe  Jucer cijeli dan sam se izlezavala i odmarala kako bih danas bila u punoj snazi. 
    salatice, drago mi je da je i jutros sve ok!  Sad cu ja biti party pooper i razumijem da si se zabrinula no nemoj se sad preforsirati s hranom, s razlogom imas tu dijagnozu i prepisanu dijetu. Pazi na sebe! 

Luka ❤

• nali
    13. Listopad 2018. 09:06

Salatice, super za ctg i tlak.. Samo ti papaj, ako se oces drzati dijete za IR, izbaci lepinju, a ti smazi duplu porciju cevapa 😁😆😉

Ana89
    13. Listopad 2018. 09:11

Jutro žene!!!
    Ja sam imala burnu noć, nisam nešto spavala, ali nadoknaditi ću ja već. Crijeva su kruljila cijelu noć, živo me čudi što me nije potjeralo na wc. Showoff. Bitno da muči. Nisam se ni micala iz kreveta od muke osim za oprati zube i nazad.
    Salatice, sretno na CTG- u, pojedi ćevape i za nas . Ja osobno volim samo miris ćevapa, ali sigurna sam da su i fini.

Sretni i ugodni svima dani vikenda, zabavite se. 

Ja odo danas se prošetati do dućana, nemam više pahuljica, spreman spisak za Dm za slijedeći tjedan, moram ići i čizmice vidjeti. Doći će torba za pelene, šaljem nekoga u ginekologa po doznake da ne gledam tu facu. Radije ću se sama vagati i reći u Rijeci nego njemu išta pričati, još da me pita jesam opet išla na ogtt, na normalni šećer, ne idem. Proteine u urinu su mi ionako gledali. 

Muž ide na uklanjanje nekog madeža- prišta u OB Pula u pon pa moram s njim, u slučaju da moram vozit nazad, a ježim se te bolnice. Bad memories.

I tako. Da vas više ne gnjavim, odjavljujem se. Budite mi dobro sve 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.