Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica86
    13. Listopad 2018. 00:06

m.girl6

Hehe a dobra si štrudlice, ma samo nek sa bebijem i tobom bude sve ok, lako za težinu. ☺️
    A znam, za maslac si u pravu, oduvijek je bilo koliko para toliko muzike tak da vjerujem da je loccitane među boljima. 😀
    Za sad mi je biobaza ok, koristim ju već 4.mjesec i kad potrošim tubu i pola možda kupim bas ulje bademovo pa se budem s njime keljila ili taj loccitane maslac, vidjet ću. Jer kak će mi busa rasti svrbit će me sve vise i vise 🤰🏻

Joj kad nema edit onda ovako bezveze pišem na 2 posta. 
    Ja sam o loccitanu imala super mišljenje, imaju dobrih stvari, ali su jako precijenjeni što se tiče cijene nabijene. Jednostavno ne vrijedi tih novaca, sastav je ok, ali ne opravdava cijenu 
    Bolje ti je uzeti kvalitetno bademovo ulje i karite maslac u Kemigu, taj za 30 kn je dobar, mislim da ni badem nije skup, samo uzmo hladnoprešani obavezno, oleotherapy isto u Kemigu. To je farmaceutska kvaliteta i koristi se u izradi kvalitetne kozmetike. I ne plaća se ambalaža i ime. Vidjet ćeš razliku i sama kad probaš, koža je predivno meka i nahranjena. I maži na vlažnu kožu jer se bolje upije, nakon tuširanja najbolje. 
    Nadam se da sam pomogla, kozmetika i sastojci su mi velika strast i proučavam stalno.. Svega sam se nakupovala i ostavila hrpe novaca kako netko na robu i cipele, tako ja na kozmetiku hahaha.
    Što više učim, to vidim koliko su osnovni sastojci najbolji, pogotovo u trudnoći. 

Salatica9192
    13. Listopad 2018. 00:06

Vana,
    e bas sam se sjetila tebe. Isto nam znaci vecinom stomacic zaostaje, a glava prednjaci, ispade mi glavonja beba hahaha. A kod mene ima smanjene plodove vode, malo ispod granice, ali je smanjena. Sve sam na kraju istrazila ja... Nije ok da ono radi pacijenaticama, pa doživim sok svaki put, i kad je ok sve, ne mozes mu znati, a i kad nije... I beči se na mene sto sa se prepala, kao ja luda. Opusteno mi najavis bolnicu, tolike ucestale pretrage, trebam se smijati hahah.... 
    A bebu cesto osjetim da lupne, premjesti se, lupka lagano, izbaci guzu ili sta vec pa se stomak deformise, valjda je to dovoljno. 
    Bruna, 
    mislim da sam procitala da ti imas problem sa stolicom :( ako ti bude i sutra, gledaj da prijavis mozda nekome, cisto radi dehridacije. A pij dosta tečnosti sada. Bice oke sve, imala sam i ja par puta, nekad je to eto onako, odreagujemo tako, virus kontam da duze drme, a ne jedan dan. 
    Ima li budnih? Ja odspavala malo, sad sam sovaa 😋

Vana11
    13. Listopad 2018. 00:16

Ja nisam odspavala pa svejedno nece san na oci.
    Znam da si rekla da je manje vode, ali ak je on rekao na kraju da je to ok, sigurno je to onda nešto zanemarivo. Ja bi ti svakako savjetovala lijevi bok (iako od kad baš puno ležim tako, sva sam se pokočila), ali za posteljicu je tako najbolje. A ona nam treba da čim duže dobro radi svoj posao pa da se naše mršave bebe udebljaju čim više i da ne moraju ranije van 😉

url=https://lilypie.com]

Vana11
    13. Listopad 2018. 00:19

Mislim da je ok to kolko je osjetiš, meni je ova moja rekla samo ako neko vrijeme nebi ništa osjetila da moram odmah doći da vide zašto je stao.

Salatica9192
    13. Listopad 2018. 00:31

Vana,
    oki. Praticu je i ono "10 pokreta u sat vremena" par puta na dan. Imam u sklopu aplikacije. Pa da kad me pita "dobro osjetis bebicu" dam mu taj odgovor, a ne da mislim sta je to dobro osjecanje bebe haha.
    A za taj "zastoj u razvoju" meni je za skoro 7 dana pomjeren termin kada sam radila Dabl test i od pocetka je islo kasnije (odnose sam imala 18 dana ciklusa ja mislim). Ali se sjecam i da je stiglo bilo svoje nedelje, pa onda evo opet kasni.
    I evo je lupa sad, a kod cika doktora ne mrda lopuza 😐  🤣

Ana89
    13. Listopad 2018. 00:31

Salatica9192

Vana,
    e bas sam se sjetila tebe. Isto nam znaci vecinom stomacic zaostaje, a glava prednjaci, ispade mi glavonja beba hahaha. A kod mene ima smanjene plodove vode, malo ispod granice, ali je smanjena. Sve sam na kraju istrazila ja… Nije ok da ono radi pacijenaticama, pa doživim sok svaki put, i kad je ok sve, ne mozes mu znati, a i kad nije… I beči se na mene sto sa se prepala, kao ja luda. Opusteno mi najavis bolnicu, tolike ucestale pretrage, trebam se smijati hahah….
    A bebu cesto osjetim da lupne, premjesti se, lupka lagano, izbaci guzu ili sta vec pa se stomak deformise, valjda je to dovoljno.
    Bruna,
    mislim da sam procitala da ti imas problem sa stolicom :( ako ti bude i sutra, gledaj da prijavis mozda nekome, cisto radi dehridacije. A pij dosta tečnosti sada. Bice oke sve, imala sam i ja par puta, nekad je to eto onako, odreagujemo tako, virus kontam da duze drme, a ne jedan dan.
    Ima li budnih? Ja odspavala malo, sad sam sovaa 😋

Ima, ali samo zato jer mi lijeno ići na wc sređivati se😋. Muka mi nešto u stomaku. Žgaravica,  moja prijateljica . A spava mi se ful, mislim da će me i razbuditi. 
    Ja sam upoznala jednu žensku, kojoj je soc ginić govorio cijelu trudnoću da je premala beba( to onaj moj iz Umaga).Išla roditi, rodila bebu normalne veličine i težine, samo što je pao u težini u rodilištu puno i teško je to vratio. I valjda genetski , tata mu je neki prcvoljak i mama mala, ostao malog rasta.

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    13. Listopad 2018. 00:40

Jagodica86

m.girl6

Hehe a dobra si štrudlice, ma samo nek sa bebijem i tobom bude sve ok, lako za težinu. ☺️
    A znam, za maslac si u pravu, oduvijek je bilo koliko para toliko muzike tak da vjerujem da je loccitane među boljima. 😀
    Za sad mi je biobaza ok, koristim ju već 4.mjesec i kad potrošim tubu i pola možda kupim bas ulje bademovo pa se budem s njime keljila ili taj loccitane maslac, vidjet ću. Jer kak će mi busa rasti svrbit će me sve vise i vise 🤰🏻

Joj kad nema edit onda ovako bezveze pišem na 2 posta.
    Ja sam o loccitanu imala super mišljenje, imaju dobrih stvari, ali su jako precijenjeni što se tiče cijene nabijene. Jednostavno ne vrijedi tih novaca, sastav je ok, ali ne opravdava cijenu
    Bolje ti je uzeti kvalitetno bademovo ulje i karite maslac u Kemigu, taj za 30 kn je dobar, mislim da ni badem nije skup, samo uzmo hladnoprešani obavezno, oleotherapy isto u Kemigu. To je farmaceutska kvaliteta i koristi se u izradi kvalitetne kozmetike. I ne plaća se ambalaža i ime. Vidjet ćeš razliku i sama kad probaš, koža je predivno meka i nahranjena. I maži na vlažnu kožu jer se bolje upije, nakon tuširanja najbolje.
    Nadam se da sam pomogla, kozmetika i sastojci su mi velika strast i proučavam stalno.. Svega sam se nakupovala i ostavila hrpe novaca kako netko na robu i cipele, tako ja na kozmetiku hahaha.
    Što više učim, to vidim koliko su osnovni sastojci najbolji, pogotovo u trudnoći.

Koji je po tebi top 5 izbor krema u trudnoci?
    U omjeru cijena kvaliteta sastojci... kad se sve uzme u obzir.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Vana11
    13. Listopad 2018. 00:40

Meni je do 28.tt sve bilo ok, svaki put su mjere bile kako i treba s obzirom na tjedne, dan-dva više-manje. I od onda taj trbuh manji. Samo da se taj zaostatak puno ne poveća.
    Evo, i moj se baca već 2 sata pa ne mogu zaspati, ali bitno da mi njih osjetimo 😀

barbiemama
    13. Listopad 2018. 01:29

mene prehlada i išijas u kombinaciji ubijaju. glava mi je kao bundeva, a paralelno mi sijeva oštra bol od guza kroz cijelu nogu. toliko mi loše na sve strane da mi se plače od jada 🙄

• zvrkica
    13. Listopad 2018. 05:12

Jutro 😀

A je nam krenuo vikend sa nespavanjem 😏

Salatice tvoj doktor zna što radi i očito je stručan, ali nema baš dobar pristup pacijenticama izgleda. Možda ne zna objasniti što sve to znači i da zapravo uopće nije opasno. Ima ih takvih.
    A te procjene težine neću komentirati. Imam baš sad prijateljicu kojoj jučer bio termin i doktorica koja vodi trudnoću i doktori iz bolnice daju totalno različite procjene i plaše bezveze. Beba se razvija svojim tokom i ne mogu se sve roditi sa 3500 g i 50 cm. 
    A vezano za micanje bebe, i oni isto bubnu pa ostanu živi. Beba ima svoj ritam i kad spava ne može se micati i lupkati tako da je normalno da ju nekad ne osjetiš. Mislim, ne mogu cijeli dan držati ruku na trbuhu i osluškivati. Jučer wjr cijeli dan mlrovala,  tu i tamo lupnila, a onda navečer disko.

Baš pretjeruju i stvaraju dodatni stres koji nam ne treba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.