Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    13. Listopad 2018. 05:22

Da, jos sam ja trudnica sa Inzulinskom Rezistencijom, gdje bebe znaju biti krupne, itd. Znaci "je*i se dijeto" hahaha. I to sam odlucila. Beba mi mrso, mala. Ima da jedemo. Necu se vratiti slatkisima i fast food-u. Ali ostalo jedemm, pogotovo sad sto mi je ukinuto mirovanje, sad kontra, preporuka za kretanje xD
    A mene je vise zabrinula plodna voda nego taj zaostatak, jer bas smo komentarisali sto vi kazete cure, sve je individualno i mogu i pogrijesiti ili beba je tako gradjena (npr, mama kaze da ja nisam imala ni 50cm, a 3700kg haha, znaci kratka i bucka xD).
    Rekao mi je da pijem dosta vode, sad gledam koliko je dovoljno, 2-3 litre? Kupovacu flasiranu da budem sigurna da popijem.
    Barbie, 
    😑😑 nadam se da si bolje jutros 😑 Bas i tebe sastavilo sve. Kada mozes na bolovanje? Da odmoris malo kuci, taj isijas, a brzo ce i bebac. 😍

• zvrkica
    13. Listopad 2018. 05:43

ja sam na par mjesta čitala da je oko 4 l.pozeljno u trudnoći. probaj koliko možeš, bar svakih sat, sat i pol jednu čašu.

i da, jedi češće obroke, ja sam tako počela i lakše je. 
    Jedem sto puta na dan pomalo i nije mi onako teško u trbuhu. naravno da ima dana i kada se prezderem 😂😂

ma znaš što, i to ako ima 1600 g ona se stigne udebljati. ja sam recimo imala 3100 g kad sam se rodila i seka moja isto. 
    a ovo za plodnu vodu, tekućina i lijevi bok. 
    bit će to sve ok 😘

ajde sad doručak, ja već jesam 😂😂😂😂

Salatica9192
    13. Listopad 2018. 06:09

Ja sad istrazujem na engleskom jeziku, taj AFI. I znaci AFI se racuna tako sto se saberu 4 "najdublja dzepa" plodove vode na sve 4 strane materice. I normalno je da najdublji dzep bude od 2-8cm (moj je jedan 4,76, drugi 4,40 izmjeren i ne kont sto nije stavio taj na nalaz, ne znam za druga dva). Ali po tom ispade uredno jbt. Ispade AFI preko 16, što je normalno 😶😶😶😶😶 Mozda on trazi idealna mjerenja, da nije ispod 5,00cm, ali nigdje veze onda da je ovo manjak. Raspitacu se ja kod sestre danas bas, nema doktora, mogu pitati haha.
    Ma odoh na poznate Mujine cevape poslije CTG-a jutros, ako i ovaj bude uredan. Ne zanimaju me vise, drzacu se tableta i aktivnosti. Ja sam gladna 10 dana haha i beba mi malecka, nema sanse da budem vise 🤣 Jesi uspjela spavati? 

• zvrkica
    13. Listopad 2018. 06:17

Lena je zaslužila cevape 😁
    ma ne, nakon 4 pisanja po noći i diska u trbuhu ustala u pola 5 😂😂😂😂

Mina93
    13. Listopad 2018. 06:25

Jutro nespavalice 🤗

Salatica9192
    13. Listopad 2018. 06:32

Hahahhaha 🤣 Uuu, ja sam samo dva puta 🤣 A beba luduje isto haha. Sad sam i gladna, a nemam nesto posebno u kuci da mi se jede. Odoh slucajno buditi muza, da krenemo i ranije :D Jadna sestra, nije svjesna sa kakvim pitanjima dolazim... kad ne smijem doktora, nju cu hahahah 🤣
    I odoh u kafanu, odoh igrati lucky six Bingo, da, Salatica voli i igre na srecu ponekad 🍀 hahhahaha. 

Mina93
    13. Listopad 2018. 06:39

Salatica9192

Hahahhaha 🤣 Uuu, ja sam samo dva puta 🤣 A beba luduje isto haha. Sad sam i gladna, a nemam nesto posebno u kuci da mi se jede. Odoh slucajno buditi muza, da krenemo i ranije :D Jadna sestra, nije svjesna sa kakvim pitanjima dolazim… kad ne smijem doktora, nju cu hahahah 🤣
    I odoh u kafanu, odoh igrati lucky six Bingo, da, Salatica voli i igre na srecu ponekad 🍀 hahhahaha.

Slucajno budit muza 😂😂

Klikerica
    13. Listopad 2018. 06:58

Ja sam isto budna jer kliker ima jutarnji party... malo sam muža pomazila po glavi, a on se cijeli još više ušuškao i sad se smije u snu... ne smijem ga razbuditi,prerano je još☺😇

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

luks
    13. Listopad 2018. 07:30

Jutro cure, vikend a ja se u 7 budim, o božeee
    Sinoć sam kasno iz kina došla pa nisam uspjela ni čitat klokanicu nego odma išla spavat. I sad bome sam imala šta za pročitat. 
    Salatice baš ispade drama, ali sve je u redu i poslušaj savjete doktora, obavi te učestale pretrage i polako... Ne uznemiruj se, dr je očito stručan i pedantan ali nije neki komunikator... Javi se iza današnjeg ctg, znaš da čekamo vijesti. 
    Ja sam sinoć probala sve iz lidl-a, meni je grudnjak 85D taman, bilo bi možda bolje da sam 90D uzela, ali ok, razvuć će se kroz par pranja vjerojatno. I potkošulje M meni su super. Tako da možda vam je više naizgled djelovalo veliko sve, nego što je. 

Lovre

Mina93
    13. Listopad 2018. 07:55

luks

Jutro cure, vikend a ja se u 7 budim, o božeee
    Sinoć sam kasno iz kina došla pa nisam uspjela ni čitat klokanicu nego odma išla spavat. I sad bome sam imala šta za pročitat.
    Salatice baš ispade drama, ali sve je u redu i poslušaj savjete doktora, obavi te učestale pretrage i polako… Ne uznemiruj se, dr je očito stručan i pedantan ali nije neki komunikator… Javi se iza današnjeg ctg, znaš da čekamo vijesti.
    Ja sam sinoć probala sve iz lidl-a, meni je grudnjak 85D taman, bilo bi možda bolje da sam 90D uzela, ali ok, razvuć će se kroz par pranja vjerojatno. I potkošulje M meni su super. Tako da možda vam je više naizgled djelovalo veliko sve, nego što je.

Takodjer sam zaboravila napisat za grudnjake, uzela sam svoju velicinu i taman su, na prvu se cinili ogromni al kad ima sta to popunit 😂 tako da su mi ispali super 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.