Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    12. Listopad 2018. 22:07

pepe1907

Ana89

Ja sam sad sama sebe istraumatizirala, budala šuntava. Na fejsu mi je iskočila Rodina stranica sa iskustvima žena sa šivanja nakon poroda i kiretaža. I ja budala išla čitati😓😓😓😓😓. To mi baš treba 7 tjedana pred termin. Ima ih puno i iz Riječke bolnice i Petrove i iz koje sve ne. I sve svježe, mjesec ,2, godinu, dvije, pet. 😭😭😭 Ako naiđete na to nemojte čitati. To nam ne treba.

i ja sam krenula čitat i odustala…i da samo vidim Rijeka i Petrova, Petrova Rijeka… meni na sv.duhu nakon puknuća ciste neki stari deda htio vadit jajnike i maternicu sa cca 22god…užas…ne čitam to više

I da, ako možete, izbjegavajte Splitsko rodilište. Ima i takvih priča. Previše.
    Salatice ctg ti je super i otkucaji od Lene 😍 i mom je prosjek 145, skočili je par puta do 165-7. Izdrži par dana praćenja, sve će biti ok 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ana89
    12. Listopad 2018. 22:10

pepe1907

evo baš se mažem…ispucale mi sise max…par na bokovima…čekam kad će trbuh krenuti 😏

Meni još nije ništa pucalo. Dobra genetika valjda. Samo neke stare struje na bokovima su došle do izražaja.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

m.girl6
    12. Listopad 2018. 22:11

Štrudlica, hvala na Preporuci. Vjerujem da je među boljima, ali malo mi je puno dati sad skoro 300kn za 200ml maslaca. Kad potrošim biobazu mislim da ću uzeti ovaj ili čisto bademovo ulje

Noa 💙

pepe1907
    12. Listopad 2018. 22:17

marti8

Nego htjela sam nesto podijeliti sa vama
    Danas sam bila u merkuru u radaoni spojena na ctg,dakle najprije sam cula sami izgon tj zenu kako vice tamo,cak su mi pobjegle dvije tri suze od straha valjda😂 a nakon toga plac bebice i to je bas bilo divno😍 Ali moram ih pohvaliti sve tamo,atmosfera im je bila odlicna🔝🔝👌👌 Svi nasmijani,zezaju se medusobno,ma nemam rijeci. Bas su ostavili pozitivan dojam od sestra pa do dr👌 Nisam si tako radaonu zamisljala😂 Dakle ekipa za pozelit na porodu,nadam se da su uvijek takvi vedri i veseli😁 Ps.i nas malac raste,imamo oko 1200g ❤

krenem citat i mislim si ajoj nije i tamo valjda uzas...i onda procitam do kraja...uf...odmah mi je lakse... po svim pricama i ekipi tamo stvarno su moj prvi izbor 😊

barbiemama
    12. Listopad 2018. 22:22

ma ne treba to čitati. doslovno sam za svaku bolnicu u Zagrebu pročitala x negativnih komentara. tako da se možemo samo nadati najboljem....dobroj smjeni i porodu bez komplikacija 😊

razmišljam i ja da kupim neki karite maslac. ta biobaza mi nije nekako dovoljno hranjiva. iako me, za sada, trbuh ne svrbi uopće. 

• Strudlica
    12. Listopad 2018. 22:33

marti8

Danas sam bila u merkuru u radaoni spojena na ctg,dakle najprije sam cula sami izgon tj zenu kako vice tamo,cak su mi pobjegle dvije tri suze od straha valjda😂 a nakon toga plac bebice i to je bas bilo divno😍 Ali moram ih pohvaliti sve tamo,atmosfera im je bila odlicna🔝🔝👌👌 Svi nasmijani,zezaju se medusobno,ma nemam rijeci. Bas su ostavili pozitivan dojam od sestra pa do dr👌 Nisam si tako radaonu zamisljala😂 Dakle ekipa za pozelit na porodu,nadam se da su uvijek takvi vedri i veseli😁 Ps.i nas malac raste,imamo oko 1200g ❤

Kad je tim dobar i tako dobra atmosfera stvarno sve prođe super i nekako sva ta bol kao da ju ne doživiš u toj mjeri.Defintivni se slažem s napisanim, takvo je i moje prvo iskustvo.
    I naš malac ima 1218g samo što sam ja trudna dva tjedna manje od tebe pa me sve strah koliki će to momak na kraju bit 

• Strudlica
    12. Listopad 2018. 22:36

barbiemama

ma ne treba to čitati. doslovno sam za svaku bolnicu u Zagrebu pročitala x negativnih komentara. tako da se možemo samo nadati najboljem….dobroj smjeni i porodu bez komplikacija 😊

razmišljam i ja da kupim neki karite maslac. ta biobaza mi nije nekako dovoljno hranjiva. iako me, za sada, trbuh ne svrbi uopće.

E tako je i meni s tom biobazom, uopće ne osjetim ono olakšanje na koži kad se s njom namažem, tako da sam ju izbacila.
    M.girl6 je da,košta 250kn,ali definitivno mi dugo traje i koža iza je tako nahranjena i mekana da je to čudo.Imam i njihovu baš od bademova ulja,ali nekako mi najbolje paše ova od maslaca

• Strudlica
    12. Listopad 2018. 22:37

Zadranka tebi dugoukem cerviks i težinu,sad sam se sjetila. Dakle s 26+5 cerviks 3.5, a težina 1218g 

• Marti8
    12. Listopad 2018. 22:42

Strudlica

marti8

Kad je tim dobar i tako dobra atmosfera stvarno sve prođe super i nekako sva ta bol kao da ju ne doživiš u toj mjeri.Defintivni se slažem s napisanim, takvo je i moje prvo iskustvo.
    I naš malac ima 1218g samo što sam ja trudna dva tjedna manje od tebe pa me sve strah koliki će to momak na kraju bit

Pa sigurno da je sve lakse onda kad je dobra ekipa🤗 a ja te mjere bas ne uzimam zdravo za gotovo..to je valjda neki prosjek po ostalim mjerama..ne treba se unaprijed stresirati😊 bitno da su oni nama dobro❤

AllieH
    12. Listopad 2018. 22:47

Bome strudlice, veliki bebac! Meni sa 26+6 sad na zadnjem pregledu su ga procijenili na 1000g. Cerviks 40mm. 
    Strije jos nijedne, ali me zadnjih dana bas svrbi i zateze stomak, unatoc mazanju.
    Bio Oil koristila davno, dok jos nije dosao kod nas, onda sam saznala da mu je sastav sranje tako da po meni ne vrijedi tih novaca. 
    Sto se tice iskustava iz bolnica, nadam se da ce medijska hajka oko toga svega potrajati i da ce biti neke koristi od svega pa ce 3x razmisliti kako nesto rade i odnose se prema zenama. Srecom, nisam zasad procitala nijedno iskustvo iz nase bolnice, nadam se da i ne budem. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.