Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    12. Listopad 2018. 21:29

Salatice saljem zagrljaje. 💜😘
    Kolacici nadam se da ce te brzo pustiti doma.😘
    Anna zelim ti sto brzi oporavak😘
    Nisam zapamtila imena ali vidla sam i vece i manje buse, predivne ste.😍

barbiemama
    12. Listopad 2018. 21:31

Tonka, mislim kolijevku koristiti kao jedini krevetić prvih 6-7 mj. jako je praktična, barem mi se čini ovako na prvu. a onda ću kupiti drveni kinderbet u Ikei. i to po sistemu, što jeftiniji to bolji.

Tratinčice, nemam još nijednu striju. no, u pubertetu sam dobila nešto po bedrima i guzi (a i mama ih je ful dobila u trudnoći) pa se nekako ne nadam da ću se provuć bez strija do samog kraja. mažem se pobožno od 9.tt pa ne znam jel to ima kakve veze. ali bilo bi i meni ful žao da se sad istrijam. 

Salatica9192
    12. Listopad 2018. 21:40

Enna010

Koliki ti je pokazatelj AFI imas li to na nalazu?

Nemam, ovo je valjda drugacije mjerenje. Ispod 5,00cm je manjak, a kod mene je mjerio i 4,76cm, sam pokazivao, a na nalaz upisao 4,1-4,3cm. Ma nista ne kontam vise. Bolje nekada da nije pedantan, stvara mi drame. Beci se 45min skoro na uzv, spominje bolnicu, CTG odmah, pitas jel ok beba, beci se i govori normalno da jeste, sta mi jee. Ma ne znam, lud lik. Samo da jos 4 nedelje izdrzimoo.  Hvala cure jos jednom na podrsci 😍

Jagodica86
    12. Listopad 2018. 21:41

Klikerica

tratinčica25

Bok ženskice Kako stojite sa strijama? Danas sam primijetila 5 strija… Baš me to rastužilo, s obzirom da imam jos 2 mjeseca, mislim da ću ih dobiti još jako puno..

Nista.. ali me zadnjih dana bez obzira na mazanja kremom non stop jako peče koža… kao da puca od napetosti i zatezanja

Probajte uzeti od Pranaroma u ljekarni čisti shea/karite maslac. Mene zadnjih tjedan dana jako zateže i čak nekad svrbi koža, koliko se rasteže, trbuh mi jako raste...mažem svako večer uljem od divlje ruže, a ujutro onda još dodam shea maslac, baš jako smiri kožu i jako je hranjiv. samo nemojte po dućanima jer to nije čisti i dodaju svakakve parfeme i gluposti, ovaj čisti ima u ljekarni i u Zg u Kemigu i Terra Organica dućanu. 

Jagodica86
    12. Listopad 2018. 21:46

Salatica9192

Enna010

Koliki ti je pokazatelj AFI imas li to na nalazu?

Nemam, ovo je valjda drugacije mjerenje. Ispod 5,00cm je manjak, a kod mene je mjerio i 4,76cm, sam pokazivao, a na nalaz upisao 4,1-4,3cm. Ma nista ne kontam vise. Bolje nekada da nije pedantan, stvara mi drame. Beci se 45min skoro na uzv, spominje bolnicu, CTG odmah, pitas jel ok beba, beci se i govori normalno da jeste, sta mi jee. Ma ne znam, lud lik. Samo da jos 4 nedelje izdrzimoo. Hvala cure jos jednom na podrsci 😍

Salatice, baš te istraumirao doktor, neka si ti sad mirna. bit će da je neki paničar, ali nek se sve provjeri što kažu cure pa ste svi skupa  mirni. Lena sad sve osjeti i samo miruj zbog nje, da ne ode pritisak u nebo  bit će sve dobro, pij tekućine, bitno da njeno srce kuca kako treba i da je sve ok. Šaljemo vam puse i dobre vibracije 

• Marti8
    12. Listopad 2018. 21:53

Da vam i ja mahnem malo🤗
    Salatice drago mi je da je sve ok na kraju,bolje da je dr pedantan i digne malo uzbunu ako treba..bolje da se sve prekontrolira i bolje prati..
    Barbiemama onaj kutak i kolijevka su predivni😍🔝
    Ana nadam se da ce viroza proci i da nije nista strasno
    Mateja i Kolacici 🔝🔝 prekrasne ste obje
    Tratincica neznam koliko mazanje pomaze,ja jos nemam strije..mazem sa bademovim uljem a sad,vidjet cemo😅

Bruna92
    12. Listopad 2018. 21:54

Salatice, drago mi je da je na kraju sve u redu a nisam ni mislila da ce biti drugacije! Ti si borac, Lena je borac i sve ce biti u savrsenom redu! ❤️😘
    Evo ja se unaprijed ispricavam na ovom sta cu sad reci ali mene je prije nekih sat, dva poceo boliti trbuh... ali onako, intestinalno... Zaboli, ispustim vjetar odvratni pa stane... I tako nekoliko puta... I onda me uhvatila trckalica... Doslovno piskim iz guze i ne mogu ustat sa wca 😖 boli me... Ali nikakvih drugih tegoba nemam i Maša skače ko luda... 😕

m.girl6
    12. Listopad 2018. 21:54

Mene isto jako zateže koza zadnjih tjedan dana i stalno me svrbi. Mažem se sa biobazom svaku večer i to obilno, ali valjda se sad bas jako rasteže pa je koza suha. Strije još nemam, od puberteta jedino isto na guzi i po bedrima ali bijele. 
    Jagodica, hvala ti. Idem sad guglati taj karite maslac 🤗

Noa 💙

Ana89
    12. Listopad 2018. 21:55

Ja sam sad sama sebe istraumatizirala, budala šuntava. Na fejsu mi je iskočila Rodina stranica sa iskustvima žena sa šivanja nakon poroda i kiretaža.  I ja budala išla čitati😓😓😓😓😓. To mi baš treba 7 tjedana pred termin. Ima ih puno i iz Riječke bolnice i Petrove i iz koje sve ne. I sve svježe, mjesec ,2, godinu, dvije, pet. 😭😭😭 Ako naiđete na to nemojte čitati. To nam ne treba.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    12. Listopad 2018. 21:56

Salatice moja, drzi mi se i sigurna sam da ce sve bit u redu. 😊Doktor je samo oprezan sto je u neku ruku i dobro, jer da nije situacija bi bila puno drugacija. Izgleda da je Lena fajterica na mamu i da udara ko velika. 😍 Drago mi je da je CTG uredan, bit ce sve ok vidit ces.
    Javljaj nam novosti 🤗  saljem zagrljaje  😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.