Bome strudlice, veliki bebac! Meni sa 26+6 sad na zadnjem pregledu su ga procijenili na 1000g. Cerviks 40mm.
Strije jos nijedne, ali me zadnjih dana bas svrbi i zateze stomak, unatoc mazanju.
Bio Oil koristila davno, dok jos nije dosao kod nas, onda sam saznala da mu je sastav sranje tako da po meni ne vrijedi tih novaca.
Sto se tice iskustava iz bolnica, nadam se da ce medijska hajka oko toga svega potrajati i da ce biti neke koristi od svega pa ce 3x razmisliti kako nesto rade i odnose se prema zenama. Srecom, nisam zasad procitala nijedno iskustvo iz nase bolnice, nadam se da i ne budem.
Luka ❤
Nego htjela sam nesto podijeliti sa vama
Danas sam bila u merkuru u radaoni spojena na ctg,dakle najprije sam cula sami izgon tj zenu kako vice tamo,cak su mi pobjegle dvije tri suze od straha valjda😂 a nakon toga plac bebice i to je bas bilo divno😍 Ali moram ih pohvaliti sve tamo,atmosfera im je bila odlicna🔝🔝👌👌 Svi nasmijani,zezaju se medusobno,ma nemam rijeci. Bas su ostavili pozitivan dojam od sestra pa do dr👌 Nisam si tako radaonu zamisljala😂 Dakle ekipa za pozelit na porodu,nadam se da su uvijek takvi vedri i veseli😁 Ps.i nas malac raste,imamo oko 1200g ❤
Kad je tim dobar i tako dobra atmosfera stvarno sve prođe super i nekako sva ta bol kao da ju ne doživiš u toj mjeri.Defintivni se slažem s napisanim, takvo je i moje prvo iskustvo.
I naš malac ima 1218g samo što sam ja trudna dva tjedna manje od tebe pa me sve strah koliki će to momak na kraju bit
Pa sigurno da je sve lakse onda kad je dobra ekipa🤗 a ja te mjere bas ne uzimam zdravo za gotovo..to je valjda neki prosjek po ostalim mjerama..ne treba se unaprijed stresirati😊 bitno da su oni nama dobro❤
Hahaha prvog sam rodila sa 35+5 sa 3kg, tako da mi je doktor već rekao da ne očekujem standardnu težinu
Nego htjela sam nesto podijeliti sa vama
Danas sam bila u merkuru u radaoni spojena na ctg,dakle najprije sam cula sami izgon tj zenu kako vice tamo,cak su mi pobjegle dvije tri suze od straha valjda😂 a nakon toga plac bebice i to je bas bilo divno😍 Ali moram ih pohvaliti sve tamo,atmosfera im je bila odlicna🔝🔝👌👌 Svi nasmijani,zezaju se medusobno,ma nemam rijeci. Bas su ostavili pozitivan dojam od sestra pa do dr👌 Nisam si tako radaonu zamisljala😂 Dakle ekipa za pozelit na porodu,nadam se da su uvijek takvi vedri i veseli😁 Ps.i nas malac raste,imamo oko 1200g ❤
Kad je tim dobar i tako dobra atmosfera stvarno sve prođe super i nekako sva ta bol kao da ju ne doživiš u toj mjeri.Defintivni se slažem s napisanim, takvo je i moje prvo iskustvo.
I naš malac ima 1218g samo što sam ja trudna dva tjedna manje od tebe pa me sve strah koliki će to momak na kraju bit
Pa sigurno da je sve lakse onda kad je dobra ekipa🤗 a ja te mjere bas ne uzimam zdravo za gotovo..to je valjda neki prosjek po ostalim mjerama..ne treba se unaprijed stresirati😊 bitno da su oni nama dobro❤
Hahaha prvog sam rodila sa 35+5 sa 3kg, tako da mi je doktor već rekao da ne očekujem standardnu težinu
😅 onda su to veliki malci😍
Vecer curke 😄
Bravo svima za dobre preglede! Cak i za doktore koji vole malo dramatizirat pa radit stres di ga ne treba biti 🙈 svasta ste danas napisale, vise nemam pojma sta 😂 sto se tice mazanja, kazu da ako je neko sklon strijama i takva je kvaliteta koze, moze 9 mj lezat u ulju i opet ce popucat. Ja se pobozno mazem od plusa, cistim bademovim uljem i za sad sve super 😄
Uglavnom, prijavljujem puni tjedan i evo jedna friska fotkica
Hehe a dobra si štrudlice, ma samo nek sa bebijem i tobom bude sve ok, lako za težinu. ☺️
A znam, za maslac si u pravu, oduvijek je bilo koliko para toliko muzike tak da vjerujem da je loccitane među boljima. 😀
Za sad mi je biobaza ok, koristim ju već 4.mjesec i kad potrošim tubu i pola možda kupim bas ulje bademovo pa se budem s njime keljila ili taj loccitane maslac, vidjet ću. Jer kak će mi busa rasti svrbit će me sve vise i vise 🤰🏻
Noa 💙
Vecer curke 😄
Bravo svima za dobre preglede! Cak i za doktore koji vole malo dramatizirat pa radit stres di ga ne treba biti 🙈 svasta ste danas napisale, vise nemam pojma sta 😂 sto se tice mazanja, kazu da ako je neko sklon strijama i takva je kvaliteta koze, moze 9 mj lezat u ulju i opet ce popucat. Ja se pobozno mazem od plusa, cistim bademovim uljem i za sad sve super 😄
Izgledaš mrak za 29.tt. Ajmee koja linija i koka mala busa 💕
Noa 💙
Vecer curke 😄
Zgodna, lijepa trudnica 😍
Evo ja gledam RTL televiziju, Kraljevstvo nebesko 😎. I prisjećam se svoje childhood ljubavi haha 😆😆
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Salatice, uvijek je bolje da doktor brine,nego da ga nije briga. Neka njega na oprezu! Makar si imala priliku slušati otkucaje srca... meni je to najljepši zvuk koji sam ikada u životu čula
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ne čitam nikakva iskustva,jer ništa pametno iz toga ne mogu pročitati osim zgražati se... a ne podržavam da mediji na takvim pričama nabijaju svoj profit,jer ce stvarati samo priče za zgražanje. #samopozitiva
Gdje su nam nestale mame twinsa Truskawka i Miranda?
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Salatice, ja ti imam istu stvar vec mjesec i pol! Na početku su me užasno preplašili, isto se spominjala hospitalizacija, prijevremeni porod i svašta nešto, ali sad kak idemo sve dalje, ja sam uvjerena da će to sve bit ok.
Mene su pratili svaka 2 tjedna, svaki put uzv, protoci i plodova voda. Sad me je naručila za tjedan dana na kontrolu. I rekla mi je moja dr. da je taj zastoj najveći između 32. i 34.tt, tako da i na to budeš spremna. Meni se baš u tom vremenu sad s 10 dana zaostatka, povećao zastoj na 14 dana.
Ali dok god je uredan ctg, protoci i plodova voda, to je ok i nema potrebe za nikakvom intervencijom.
Još mi je rekla dr da ni ona ni ja ne možemo na to nikako utjecati, ona može češće kontolirati, a ja ležati čim više na lijevom boku jer je tako najmanji pritisak na trbuh i te glavne žile između tebe i bebe i da tako dobiva najviše hrane i kisika.
I uvijek naglašava da je bitno da se beba miče. Ne mora to bit ludovanje, ali bitno je da je osjetiš. I ako se ne javlja par sati pa se onda javi, to je ok. Nije dobro samo da se skroz umiri, da to znači da nema dosta hrane i kisika pa da nema energije za micanje.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji