Salatice, drago mi je da je na kraju sve u redu a nisam ni mislila da ce biti drugacije! Ti si borac, Lena je borac i sve ce biti u savrsenom redu! ❤️😘
Evo ja se unaprijed ispricavam na ovom sta cu sad reci ali mene je prije nekih sat, dva poceo boliti trbuh… ali onako, intestinalno… Zaboli, ispustim vjetar odvratni pa stane… I tako nekoliko puta… I onda me uhvatila trckalica… Doslovno piskim iz guze i ne mogu ustat sa wca 😖 boli me… Ali nikakvih drugih tegoba nemam i Maša skače ko luda… 😕
To sam i ja prošla pred par sati. Popila odmah kamilicu pol litre. Sad samo krulji u crijevima. Ali to sam si sama kriva, zaboravila sam da sam jela nešto mliječno uz ručak i popila željezo. Dovoljno da me ukomira u probavne bolove.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Salatice, drago mi je da je na kraju sve u redu a nisam ni mislila da ce biti drugacije! Ti si borac, Lena je borac i sve ce biti u savrsenom redu! ❤️😘
Evo ja se unaprijed ispricavam na ovom sta cu sad reci ali mene je prije nekih sat, dva poceo boliti trbuh… ali onako, intestinalno… Zaboli, ispustim vjetar odvratni pa stane… I tako nekoliko puta… I onda me uhvatila trckalica… Doslovno piskim iz guze i ne mogu ustat sa wca 😖 boli me… Ali nikakvih drugih tegoba nemam i Maša skače ko luda… 😕
Ufff ne zvuci dobro, da nije neka crijevna viroza? Probaj pit punoo vode da ne dehidriras i ako se nastavi obavezno doktoru. Neka se Masa javlja pa si mirnija 😍😊
Jel to to? Trenutno ga nema na stanju ☹️
Jel koristi koja od vas bio oil?
Noa 💙
Kad sam ja išla s prvom bebom na tečaj ginekologica nam rekla da se možemo mazat po cijele dane,ali da to neće pomoći. Sve ovisi o rastezljivosti kože i genetskim predispozicijama. Ona sama je rekla kako se svaki dan mackala i tjedan prije poroda sva ispucala od trbuha,bokova i grudi.... Tako da ne sekirajte se s tim, kako bude bude.Bitno da je bebica dobro
Ja sam sad sama sebe istraumatizirala, budala šuntava. Na fejsu mi je iskočila Rodina stranica sa iskustvima žena sa šivanja nakon poroda i kiretaža. I ja budala išla čitati😓😓😓😓😓. To mi baš treba 7 tjedana pred termin. Ima ih puno i iz Riječke bolnice i Petrove i iz koje sve ne. I sve svježe, mjesec ,2, godinu, dvije, pet. 😭😭😭 Ako naiđete na to nemojte čitati. To nam ne treba.
i ja sam krenula čitat i odustala...i da samo vidim Rijeka i Petrova, Petrova Rijeka... meni na sv.duhu nakon puknuća ciste neki stari deda htio vadit jajnike i maternicu sa cca 22god...užas...ne čitam to više
evo baš se mažem...ispucale mi sise max...par na bokovima...čekam kad će trbuh krenuti 😏
Nego htjela sam nesto podijeliti sa vama
Danas sam bila u merkuru u radaoni spojena na ctg,dakle najprije sam cula sami izgon tj zenu kako vice tamo,cak su mi pobjegle dvije tri suze od straha valjda😂 a nakon toga plac bebice i to je bas bilo divno😍 Ali moram ih pohvaliti sve tamo,atmosfera im je bila odlicna🔝🔝👌👌 Svi nasmijani,zezaju se medusobno,ma nemam rijeci. Bas su ostavili pozitivan dojam od sestra pa do dr👌 Nisam si tako radaonu zamisljala😂 Dakle ekipa za pozelit na porodu,nadam se da su uvijek takvi vedri i veseli😁 Ps.i nas malac raste,imamo oko 1200g ❤
Salatice ma vidis da je sve u redu, lik bas neki cudan zvuci, ali bolje da je oprezan i da te dodatno drzi pod okom nego da ignorira neke potencijalne probleme. Bit ce sve dobro ☺️
A strije... ja bas dosta dobila, tj nekak su mi se aktivirale one iz prosle trudnoce plus vidim nekih friskih... isto se mazem od pocetka skoro, al mislim da ne pomaze to puno. Vise meni za psihu i cisto osjecaj hidratizacije i da ne svrbi trbuh 😅
Ana, čitala sam i ja to s Rodine stranice. užasna su iskustva, ali nekako me to nije uplašilo i mislim si kako će sa mnom sve biti ok i da ću imati dobar porod. eto, ja od starta mantram da će sve biti super i da ću imati easy porod 😊 nadam se da ću to prizvat.
Sortiraj odgovore
Najstariji