Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    12. Listopad 2018. 20:47

Bravoooo Salatice 

Ivylee
    12. Listopad 2018. 20:50

Salatice ❤️❤️❤️

Ptičica
    12. Listopad 2018. 20:52

Salatice sta sumnjas u sebe, ti si Rocky! A Lena je na mamu 😉 cim je on strog i poslao dvije u bolnicu a tebe kuci, znaci da je sve odlicno. Ni mirovat ne moras 🤗 
    A to sa plodnom vodom, nalaz ide od 1 do 99 percentila da bi bio uredan. A oni kod 30 percentila dizu paniku da je malo, a kod 80 da je puno. Tako mi je i sestra u prvoj trudnoci hodala po bolnicama jer je imala "manjak". Normalno da je sve u redu i da zvir sad ima 4 godine. I bas je zvir.
    Ljubim te, sve je dobro 😊😘

barbiemama
    12. Listopad 2018. 21:15

Salatice, drago mi je da je na kraju sve dobro ❤️ zabrinula sam se kad sam pročitala prvu poruku.

Anna, drži se 😘

mene prehlada drma. bilo bi lakše kad bih mogla uzeti nešto tipa max flu, ali jbg 🤪🤰🏼

Salatica9192
    12. Listopad 2018. 21:17

Evo nalaza:
    UZ: umjereno smanjena pl. voda, vertikalno dzep O 41,0mm - 43,0mm
    posteljica normalno usadjena, uredne debljine, prednji zid. 
    BPD 80,0. HC 285,2. AC 255,2. FL 58,9 /31 nedelja gestacije
    FSA +, dinamika uredna
    RI au 0,62. RI ACM 0,75
    CTG nema opisan, ali sam ja vidjela otkucaje, najviše oko 140 negdje, a islo je par puta i na 165, kada udari. 
    Raditi CTG svaki dan, ponoviti UZV za 4,5 dana, nakon toga eventualna hospitalizacija. 
    Ovo RI su protoci koliko sam sad skontala i uredni su. I sad ispade da je sve zivo uredno osim umjerenog manjka vode i da zato drami... pa zar mi nije mogao tako reci? Covjek definitivno treba poraditi na svom rjecniku, facijalnoj ekspresiji i ostalom... Jos se smirujem. 

m.girl6
    12. Listopad 2018. 21:24

Salatice, u mislima smo sve sa tobom i Lenom 💖
    Hvala Bogu da je sada sve ok, bolje da su doktori oprezni nego da ti samo ofrlje naprave uzv i pregled. Sada otpuhni i drzi se, hrabre ste vi curke 😍

Noa 💙

• tratinčica25
    12. Listopad 2018. 21:25

Bok ženskice  Kako stojite sa strijama?   Danas sam primijetila 5 strija... Baš me to rastužilo, s obzirom da imam jos 2 mjeseca, mislim da ću ih dobiti još jako puno.. 

Klikerica
    12. Listopad 2018. 21:28

tratinčica25

Bok ženskice Kako stojite sa strijama? Danas sam primijetila 5 strija… Baš me to rastužilo, s obzirom da imam jos 2 mjeseca, mislim da ću ih dobiti još jako puno..

Nista.. ali me zadnjih dana bez obzira na mazanja kremom non stop jako peče koža... kao da puca od napetosti i zatezanja

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Enna010
    12. Listopad 2018. 21:28

Salatice znam da je tesko opustiti svi se mi brinemo i za najmanje sitnice al potrudi se zbog bebice tim vise sto jos nista nije toliko zabrinjavajuce. Za manjak plodne vode sam cula da je sok od jabuke odlican da se pije u vecin kolicinama.

• Enna010
    12. Listopad 2018. 21:29

Koliki ti je pokazatelj AFI imas li to na nalazu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.