Salatice sta sumnjas u sebe, ti si Rocky! A Lena je na mamu 😉 cim je on strog i poslao dvije u bolnicu a tebe kuci, znaci da je sve odlicno. Ni mirovat ne moras 🤗
A to sa plodnom vodom, nalaz ide od 1 do 99 percentila da bi bio uredan. A oni kod 30 percentila dizu paniku da je malo, a kod 80 da je puno. Tako mi je i sestra u prvoj trudnoci hodala po bolnicama jer je imala "manjak". Normalno da je sve u redu i da zvir sad ima 4 godine. I bas je zvir.
Ljubim te, sve je dobro 😊😘
Salatice, drago mi je da je na kraju sve dobro ❤️ zabrinula sam se kad sam pročitala prvu poruku.
Anna, drži se 😘
mene prehlada drma. bilo bi lakše kad bih mogla uzeti nešto tipa max flu, ali jbg 🤪🤰🏼
Evo nalaza:
UZ: umjereno smanjena pl. voda, vertikalno dzep O 41,0mm - 43,0mm
posteljica normalno usadjena, uredne debljine, prednji zid.
BPD 80,0. HC 285,2. AC 255,2. FL 58,9 /31 nedelja gestacije
FSA +, dinamika uredna
RI au 0,62. RI ACM 0,75
CTG nema opisan, ali sam ja vidjela otkucaje, najviše oko 140 negdje, a islo je par puta i na 165, kada udari.
Raditi CTG svaki dan, ponoviti UZV za 4,5 dana, nakon toga eventualna hospitalizacija.
Ovo RI su protoci koliko sam sad skontala i uredni su. I sad ispade da je sve zivo uredno osim umjerenog manjka vode i da zato drami... pa zar mi nije mogao tako reci? Covjek definitivno treba poraditi na svom rjecniku, facijalnoj ekspresiji i ostalom... Jos se smirujem.
Salatice, u mislima smo sve sa tobom i Lenom 💖
Hvala Bogu da je sada sve ok, bolje da su doktori oprezni nego da ti samo ofrlje naprave uzv i pregled. Sada otpuhni i drzi se, hrabre ste vi curke 😍
Noa 💙
Bok ženskice Kako stojite sa strijama? Danas sam primijetila 5 strija... Baš me to rastužilo, s obzirom da imam jos 2 mjeseca, mislim da ću ih dobiti još jako puno..
Bok ženskiceKako stojite sa strijama? Danas sam primijetila 5 strija… Baš me to rastužilo, s obzirom da imam jos 2 mjeseca, mislim da ću ih dobiti još jako puno..
Nista.. ali me zadnjih dana bez obzira na mazanja kremom non stop jako peče koža... kao da puca od napetosti i zatezanja
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Salatice znam da je tesko opustiti svi se mi brinemo i za najmanje sitnice al potrudi se zbog bebice tim vise sto jos nista nije toliko zabrinjavajuce. Za manjak plodne vode sam cula da je sok od jabuke odlican da se pije u vecin kolicinama.
Sortiraj odgovore
Najstariji