Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    12. Listopad 2018. 19:50

Ja kvarim tako lijep niz pregleda. Evo me cekam CTG. Beba malo zaostaje, ima 1600kg, i mjere su joj ono stomacic je manji, ali kako je meni po uzv termin 13.12. to je to. Dalje, plodove vode nije idealno, ispod 5,00 je nesto. 4,7cm dzepovi neki. Onda neke protoke gledao, nije mi previse govorio. Uglavnom rekao CTG sad, pa sutra, pa u utorak ultrazvuk opet i onda ce vidjeti da li hospitalizacija ili ekspretni ultrazvuk. Ja se istraumirala, pitam ga pa da li je ok beba, on ce pa u redu je sve. Nista ne kontam.... A bas sad i muz udje, i on se istraumira.
    Što se tice mirovanja, ukida mi. Nema dijagnoze prijeteci pobačaj, mogu hodati. Bar to dobro, ali veća mi ovo drama.
    Ispituje kako je osjetim, pa je "udara" uzv, a ona ni da mrdne jbt, i onds poslije nezz koliko se mrdnu 😶 Reko ja nju osjetim dobro, ono nije prenemirna, ali migolji se, osjetim da se pokrece. Otkud znm vise sta je normalno, a sta ne. Eto, nikakva sam :((( Na ivici suza sam 😶 Jos sad CTG ovaj, hoce li biti dobar.. 

• Strudlica
    12. Listopad 2018. 19:56

Bit će to Salatice sve ok, lijepo obavi ctg i ne sekiraj se jer Lena to osjeti. Ako je rekao da sjedne beba dobro onda je to tako. Ja sam uvijek za pozornije motrenje nego da te samo tako obavi.Samo hrabro i bit će sve dobro ! 

Kolačići
    12. Listopad 2018. 20:00

Ana, Salatice, razumijem vas ali nemojte potonuti. Neka odrade doktori svoj dio, može biti neka manja stavka. 
    Salatice, bez dodatnih pretraga nemoj se dati izbedirati. Oni puno toga preventivno kažu i planiraju, ipak smo mi posebne pacijentice. Samo glavu gore i probaj opušteno i nasmijano kroz to, koliko su mi do sada CTG- ova napravili stvarno sam se uvjerila da bebeči osjete kako smo mi. Njihov mir ili nemir je odraz nas, zato..... Sve znaš 

du1988
    12. Listopad 2018. 20:00

salatice, drzi nam se! Vjerujem da je sve ok i da je doktor samo preoprezan, a i bolje da je tako ako ima bilo kakvih indikacija! Javljaj nam dalje situaciju, mislim na vas! ❤️ anna i kolacici, takodjer i na vas! 😇

url=https://lilypie.com]

Ana89
    12. Listopad 2018. 20:01

Salatica9192

Ja kvarim tako lijep niz pregleda. Evo me cekam CTG. Beba malo zaostaje, ima 1600kg, i mjere su joj ono stomacic je manji, ali kako je meni po uzv termin 13.12. to je to. Dalje, plodove vode nije idealno, ispod 5,00 je nesto. 4,7cm dzepovi neki. Onda neke protoke gledao, nije mi previse govorio. Uglavnom rekao CTG sad, pa sutra, pa u utorak ultrazvuk opet i onda ce vidjeti da li hospitalizacija ili ekspretni ultrazvuk. Ja se istraumirala, pitam ga pa da li je ok beba, on ce pa u redu je sve. Nista ne kontam…. A bas sad i muz udje, i on se istraumira.
    Što se tice mirovanja, ukida mi. Nema dijagnoze prijeteci pobačaj, mogu hodati. Bar to dobro, ali veća mi ovo drama.
    Ispituje kako je osjetim, pa je "udara" uzv, a ona ni da mrdne jbt, i onds poslije nezz koliko se mrdnu 😶 Reko ja nju osjetim dobro, ono nije prenemirna, ali migolji se, osjetim da se pokrece. Otkud znm vise sta je normalno, a sta ne. Eto, nikakva sam :((( Na ivici suza sam 😶 Jos sad CTG ovaj, hoce li biti dobar..

Salatice, bit će sve u redu . Šaljem ti pozitivne vibracije. Rekla si da se Lena migolji, da je aktivna i svugdje, ma ona će biti ok, njihove procjene težine i tih stvari su ionako cca. Bit ćete obje dobro,, to si mantraj, ne daj negativnim mislima da te skrše .

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Neda30
    12. Listopad 2018. 20:03

A joj😢 drzi se...zna sta radi...CTg sad prati da vidi kontrakcije i otkucaje bebinog srca. Drzim fige da sve bude ok🤞

https://lb1m.lilypie.com/LkLKp1.png

Mina93
    12. Listopad 2018. 20:05

A tako smo dan lijepo zapoceli 🙄 salatice drzi se, biti ce sve dobro samo obavi to sve preventivno i uopce ne sumnjam da ce sve biti ok ❤️
    Anna javi kako je, to te skrpalo od malog?
    Kolacici ti ces brzo doma nema brige 😉
    Saljemo hugove 🤗🤗

AllieH
    12. Listopad 2018. 20:09

Salatice, probaj se smiriti, znam da si zabrinuta i da ti se sto misli po glavi vrti, ali vidis da vecina beba odskace mjerama, a da ih nerijetko i krivo procjenjuju, moguce da je doktor samo preoprezan i da zeli imati sve informacije, ipak je to sad vec visi stupanj trudnoce. Drzi se, mislim na tebe i vjerujem da je s Lenom sve ok i da ce biti ok do kraja ❤

Luka ❤

Ivylee
    12. Listopad 2018. 20:09

Salatice, grlim jako! Nemoj brinuti, probaj se nekako smiriti, vjerujem da je dr samo oprezan. Uvijek pišeš da je Lena aktivna tako da nema brige. A te mjere su uvijek okvirne, bitno je sad malo više pratiti. Ako se ne varam imamo Vanu sa sličnom situacijom baš sa mjerama trbuščića.
    AnnaO drži se, šaljem vibre za brz oporavak 😘

• Malaaiva
    12. Listopad 2018. 20:14

Salatice drži se, bit će to sve super vidjet češ, vas dvije ste veliki borci 💪💪💪 

Rita

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.