Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    12. Listopad 2018. 12:46

MareiKate

Ivylee

MareiKate

Ivylee

Koliko lijepih vijesti, super cure za vas i bebače 😍
    Luks, potpisujem lijenost za slike 🙈 No dala sam si u zadatak prije nego što rodim srediti slike od sina i razviti ih…jučer krenula. Dakle zadnja razvikena slika je sv.Nikola 2015 (nemajka). Nakon 4 sata na laptopu sam došla do kraja ljeta 2017, tako da nazirem kraj. Albume kupila, i nadam se da sljedeći tjedan nosim razviti…
    Vidim da je Maggiespomenula, a ne mogu se sjetiti tko je pisao za klistir i klizmu… Mislim da je to isto i u rodilištu ga rade s vodom. Uštrcaju unutra 🙈, malo šetate blizu wc i onda bum 🤣 Meni to nije neki deal breaker na porodu, dapače, ne bi volila da nešto ostane pa da budem poslije hm-hm.
    Klikerice, na to-do listi si mi 😉

Ja sam se raspitivala, malo mi je Maggie pojasnila a malo sada ti, nisam imala vremena googlati u međuvremenu ali sad mi je lakše. Jer jučer prije tečaja kad sam čitala na nekom linku sam skužila da se neka cijev gura dolje 😨😂 pa sam bila sva u šoku. Mislila sam da klistir ide da nešto popiješ pa krene al ajde i tekućinu dolje ćemo preživjeti, ja sam zabrijala da je neka cijev u pitanju 😂 dobro da nisam jučer to ispalila na tečaju 😂
    Eto cure bolje ste od Google a 😎

MareiKate, 🤣🤣🤣 ima i cijevi, kroz nju uštrcaju tekućinu, ali je ne uguraju, samo vršak 🤭 Joooj smješni su mi sad ovi opisi 🤣🤣🤣

Kužiiimmm… 😂😂 Neka ja bar sad znam što me čeka 😂😎

Što nam sve guraju, jedna mala plastična šprica neće ništa napraviti. Ni osjetiti je nećemo do onda 😂😂.
    Dosad mi je najgori bio kateter u mjehuru 😫. Ono, ja na intenzivnoj, sestra se mota oko mene i lupne nogom u to 🤐🤐. A ja zvjezdice brojim 🙄🙄

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• nali
    12. Listopad 2018. 12:52

mmama2

nali

Ne stizem vas pohvatat, evo sto sam zapamtila:
    Klikerice, svaka cast na blogu, super je 💜
    I vidim puno pregleda je bilo danas,cestitam na lijepim vijestima i velikim bebacima 💛💛💛💛
    Znam da jos neko ima popodne pregled, al dok procitam sve, zaboravim.. Sretno ostatku ekipe tko ima preglede popodne 😘 I jos nesto sam mislila komentirati ali se nemogu sjetiti..
    Mene nesto pika u cerviksu,skroz dolje..par puta dnevno na 20ak sekundi, bas jaka probadajuca bol kao da mi je netko dole gurnuo noz. Ne bi rekla da je bebica jer je to jos dole nize. Jel se tko susreo s takvom boli????

Jesi sigurna da nije povezano sa mjehurom tj urinom?

Nije, bar mislim..U vadajni je bol, ispod maternice..kako da se izrazim..nema sto drugo bit nego cerviks.. Bas mi cudno to. Urin je ok, neki dan mi stigli nalazi urina. Neznam da li je to povezano sa skracenim cerviksom ili mozda otvaranjem.. Glupo mi dizat paniku ako se to i drugima dogada koji imaju uredne trudnoce. Neznam vise sto je normalno a sto nije.

pepe1907
    12. Listopad 2018. 12:54

ili moj dren u trbuhu 3 dana od operacije...mislim da je ta cijev imala cca 20cm samo u trbuhu...brrr...klistir je meni isto...mislim da prva stvar od koje će mi bit neugodno i sram... ne želim ni mislit kak će mi bit poslje... e da mi ne rađamo gole? imamo cijelo vrijeme spavaćicu, a grudnjak? 

Bruna92
    12. Listopad 2018. 12:59

Joooj Ptico, Neda, Luks, sve diiiivne vijesti s pregleda 😍😍  diiivne bebice velikeee ❤️❤️
    Gledam sad uputnice koje mi je jucer dala ginekologica za stitnjacu sta idem svaki mjesec i malo se sokiram... Dosad mi je uvijek pisalo "nadzor nad normalnom trudnocom" i pogledam sad i pise "nadzor nad visokorizicnom trudnocom"... Wtf? Mislite da je mozda nesto pogrijesila pa tako stavila ili je to mozda sad zbog tjedana trudnoce? 😕

Ana89
    12. Listopad 2018. 13:05

Bruna92

Joooj Ptico, Neda, Luks, sve diiiivne vijesti s pregleda 😍😍 diiivne bebice velikeee ❤️❤️
    Gledam sad uputnice koje mi je jucer dala ginekologica za stitnjacu sta idem svaki mjesec i malo se sokiram… Dosad mi je uvijek pisalo "nadzor nad normalnom trudnocom" i pogledam sad i pise "nadzor nad visokorizicnom trudnocom"… Wtf? Mislite da je mozda nesto pogrijesila pa tako stavila ili je to mozda sad zbog tjedana trudnoce? 😕

Možda da ubrza nalaze. Tko zna kako oni to gledaju 😥

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ivylee
    12. Listopad 2018. 13:06

pepe1907

ili moj dren u trbuhu 3 dana od operacije…mislim da je ta cijev imala cca 20cm samo u trbuhu…brrr…klistir je meni isto…mislim da prva stvar od koje će mi bit neugodno i sram… ne želim ni mislit kak će mi bit poslje… e da mi ne rađamo gole? imamo cijelo vrijeme spavaćicu, a grudnjak?

Spavaćica, bez donjeg rublja 😉

Pticaselicazgst
    12. Listopad 2018. 13:23

Curke evo naletila u bipi na aventovu izdajalicu za 320 kn ako kome treba 😊

I meni je klistir bome odvratan al ako se mora mora se, ova druga opcija mi nije nikako ok 😅

• Strudlica
    12. Listopad 2018. 13:23

Evo i nas sa kontrole 
    Zatvorena, cerviks 3.5 i više ga neće mjerit,sve drugo super, momak je napredniji za 2 tjedna po mjerama, kaže da ne očekujem standardnu veličinu na porodu  
    Tata je bio s nama i Petar nam je dao najljepši osmjehić na svijetu 

Mina93
    12. Listopad 2018. 13:27

pepe1907

Mina93

pepe1907

Mina93

Mi gotovi 😁 sve je super, mali kao i obicno napredniji, kaze uzv da ima 2100 😱🤗😁 sve me strah kako cu ja to prezivjet 🤣🤣 evo prvi put da nemamo slicicu jer se sakrio, taman sam zacoprala prije 😂 inace uvijek kad ukljuci 4d lijepo vidimo facicu malu i slika, sad mi je samo pokazao rukicu, mali vec ne zeli suradjivat bit ce problema ako bude tvrdoglav ko majka 😂😂

2100? ajmmeee pa veliki smo 😍 koji si termin?

Nadam se da mu je ta procjena kriva 🤣🤣 al nek je on veseo i velik i zdrav.. Rekla sam muzu ako bude problema na porodu zbog toga sto je velik da nema brace ni seke 🤣🤣
    13.12.

To je to…ja 14.12 a on 1870g a ja se nadam malom sitnom dečkiću do 3.5kg ,a tebi se nadam isto

Ako bude na mene onda ce biti prosjek, ali sve je nesto krenuo na tatu pa mi se cini da ce biti veselo 🤣🤣

Mina93
    12. Listopad 2018. 13:31

Strudlica

Evo i nas sa kontrole
    Zatvorena, cerviks 3.5 i više ga neće mjerit,sve drugo super, momak je napredniji za 2 tjedna po mjerama, kaže da ne očekujem standardnu veličinu na porodu
    Tata je bio s nama i Petar nam je dao najljepši osmjehić na svijetu

😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.