Hvala Mina93 na odgovoru 😁
Onda sam dobila jednu totalno ispisanu uputnicu ugl za ogtt, kks, hemoglobin i slicno i izvade ti milijun ampulica krvi 🤣
Mozda me takva sudbina ceka vidjet cemo za 4tjedna 😂😂
Evo i jedna od danas, kad smo vec kod slika 😅
Mislim da ova bas dobro docarava zas imam osjecaj da cu rodit za tri dana 🤣
Jaooo Cure ja Isla citat malo od pocetka..kad se tek otvorila tema..ONO KO DA JE TO BILO TAKOOO DAVNO..citam PEPE PTICASELICA I SALATICA..a salatica je vrh..Imam 25god 5god braka i nezz mislim trudnoc 5+koji dan..Jaooo Salatice ti si bass zena za sva vremena..Lipo je znati da je sve islo svojim tokom i vi ste sve ugazile 30tj.naj blize ste terminima.
.Ponekad ni ja ne mogu virovat san u 7mj trudnoce
..
url=https://lilypie.com]
Sve super vijesti sa pregledaa 😍 Ma nema mjesta nicemu drugom vise. Velike smo trudnice 💪 Ja sam se sva isjekla 😶 uopste nisam provalila, ono samo krv ugleda, a jbt, drama mi stvarno brijati se, a necu depilaciju u trudnocu, nisam njen fan i bez trudnoce, iako jesi duze miran... Kontam se kako su nase rodile haha, moja sigurno nije bila izdepilirana na pregledima i porodu. Briga me, ne zanima me to vise 🤣 Da ja tu nesto se trudim kao.
Inace, slucaj danas. Od nerodjenog brata djecak koji puno 7 godina je strasno mazan, upravo ono sto ja necu, zivot u zajednici sa babom, dedom, prababom, starom tetkom i dva strica neozenjena (kuca do kuce su tacnije i treća kuca je od mojih roditelja) i mali voli jaukati i dramiti kad nesto mu kazes da ne radi ili otmes, itd. Cista razmazenost. I dosli su oni sad do mojih, uzeo mamine ukrase neke sa komode i lupa od bijeli stolic u dnevnom i mama ono, nemoj, nemojj, zeza je, reko sta te ceka mama haha. On se krenu buniti i prepirati, imas ti drugi sto haha i mama se okrenu da ode, on uze i iz sve snage opet i uljupi vidno stolic, a mama od djecaka tog ono samo, nemoj, nemojjj, opusteno. Ali zato se moja lujka zaleti i ajmo kuca, neces to raditi hahahaha, onda ova se dignu, pokupi djecu i kaze, nikad vise necemo doci ovdje, istjera te strina iz kuce, ajmo hahaha. Puce tikva xD Eno sad se moja pojede, zao joj sto je rekla malom kuca, nije dijete krivo, naucili su ga tako, i ja isto mislim, aliii za mater od malog, sto je ovo 543783 put da djeca divljaju i razbacuju i uništavaju, a ona opusteno (vec sam je spominjala ovdje), ma ne moras doci nikad vise, zaboli me.
Poenta je da stvarno moramo vaspitati djecu mi same, znaci ovo je cista roditeljska greska u pitanju i zajednica. Uh, raspisa se, ali povezana mi tema xD
A kaj se pite tice, u mom kraju se jedino ovo prizna pod pitu:
😁😁😁
Ovo ostalo su strudle ili struklji, od sira, jabuke, eveeentualno krumpira, dalje nema, ko je vidio meso u to stavljat 😁🤣🤣
Tak da kad bi moju baku trazili pitu od sira dobile bi kolac od prhkog tijesta sa nadjevom od sira. Eto svakakvih nas ima 😅
Potpisujem 😁 i obozavam pitu od sira 😍
Zadranka,
😍😍😍 daaa, mi smo od samog pocetka grupe 😊 Ja slucajno naletila i tako mi se svidjelo sto je pregledno tako i kako se druze na drugim temama i odlucim se prijaviti, ne znam sta bih da nisam hahaha 😶😍🤗
Sve super vijesti sa pregledaa 😍 Ma nema mjesta nicemu drugom vise. Velike smo trudnice 💪 Ja sam se sva isjekla 😶 uopste nisam provalila, ono samo krv ugleda, a jbt, drama mi stvarno brijati se, a necu depilaciju u trudnocu, nisam njen fan i bez trudnoce, iako jesi duze miran… Kontam se kako su nase rodile haha, moja sigurno nije bila izdepilirana na pregledima i porodu. Briga me, ne zanima me to vise 🤣 Da ja tu nesto se trudim kao.
Inace, slucaj danas. Od nerodjenog brata djecak koji puno 7 godina je strasno mazan, upravo ono sto ja necu, zivot u zajednici sa babom, dedom, prababom, starom tetkom i dva strica neozenjena (kuca do kuce su tacnije i treća kuca je od mojih roditelja) i mali voli jaukati i dramiti kad nesto mu kazes da ne radi ili otmes, itd. Cista razmazenost. I dosli su oni sad do mojih, uzeo mamine ukrase neke sa komode i lupa od bijeli stolic u dnevnom i mama ono, nemoj, nemojj, zeza je, reko sta te ceka mama haha. On se krenu buniti i prepirati, imas ti drugi sto haha i mama se okrenu da ode, on uze i iz sve snage opet i uljupi vidno stolic, a mama od djecaka tog ono samo, nemoj, nemojjj, opusteno. Ali zato se moja lujka zaleti i ajmo kuca, neces to raditi hahahaha, onda ova se dignu, pokupi djecu i kaze, nikad vise necemo doci ovdje, istjera te strina iz kuce, ajmo hahaha. Puce tikva xD Eno sad se moja pojede, zao joj sto je rekla malom kuca, nije dijete krivo, naucili su ga tako, i ja isto mislim, aliii za mater od malog, sto je ovo 543783 put da djeca divljaju i razbacuju i uništavaju, a ona opusteno (vec sam je spominjala ovdje), ma ne moras doci nikad vise, zaboli me.
Poenta je da stvarno moramo vaspitati djecu mi same, znaci ovo je cista roditeljska greska u pitanju i zajednica. Uh, raspisa se, ali povezana mi tema xD
Povezana tema 🤣 SZUZ vjecna inspiracija 😁
Odlicno za vijesti s pregleda. Bas vas je puno danas i cedtitke svima. Jos salaticu cekamo veceras, pa da uplovimo u vikend 🙂
Mateja wau! Jel se to i spustio? A bas je predivan, cijela si u trbuhu 😊
Od pustih prica o pitama, ja bih sad kuglof i salicu mlijeka.
Ja sam došla u svibnju 😄. Omg koliko je već vremena prošlo. Ali neka, olakšale ste mi cijelu trudnoću 😀😀 A Salatica me nasmijala bezbroj puta 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji