Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    12. Listopad 2018. 14:40

_lily_0

Cestitke svima
    Du prekrasne ste 😘😍❤️Klikerice sta rec osim kapa do poda svaka cast zeno blog je 🔝🔝🔝
    Eto na moju kilazu niko nis nije komentiro
    Bilo me jako strah da se nisam pocela otvarat s obzirom na radove koje imam doma i koliko sam mozda i pretjerala i nisam bas mirovala kako i inace ali rezultat je Zatvorena hvala bogu…
    Nego cure pitanje sljedeca kontrola mi je za 4tjedna tada cu bit 29 tjedana jel moguce ako do sad nisam radila ogtt da ni necu ili neki imaju u praksi to radit predkraj iako meni ima vise smisla prije nego poslje neka me ispravi neko ako grijesim, eto meni se jos od 8tjedna nista od pretraga nije dalo da vadim iako se i pikam i svasta nesto jedino kaj redovno kontroliram je stitnjacu ali to vodi endokrinolog ali ovo tipa krvna slika brisevi ogtt niko nis ne govori cak me niko nije pito ni dali imam krvnu grupu onak ?????!!!
    Mozda u trudnickoj imaju drukciju politiku nemam pojma

Svaki doktor ima svoju politiku, meni je dao uputnicu za ogtt na zadnjem pregledu kad sam bila punih 28

Klikerica
    12. Listopad 2018. 14:41

E ovako, 
    napravila sam jedan post koji ćete moći poslati svima koji vas pitaju 
    Što da ti kupim što da ti kupim... a da vam ne dođu na vrata za hrpom bodija 
    Onda im proslijedite ovaj link i tekst Ovo su pokloni s kojima ćete oduševiti svaku trudnicu ili mladu mamu http://bit.ly/preporuka-pokloni
    Stvarno sam se potrudila složiti sve super stvari koje smo komentirale na prethodnih 500-600 stranica, a vi javite ako nešto skužite da fali.

e sad dosta o mom blogu 
    netko tko me ne zna ovdje, zabrijat će da sam neka narcisoidna... a u biti samo želim pomoći i sebi i vama

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Emily1801

Cure cestitam svima na lijepim vjestima s pregleda. 😍😍😍
    Nali ova metoda za Ikea-Ali kebaba je odlicna! Mislim da cu i ja poceti nesto slicno primjenjivati. 😆
    Mare nataci se vodom, cajem od brusnice ( onaj u filter vrecicama zaobidji ) da se isperes i izmokris sto vise. Mozes i grickati brusnice, meni su super s mixom orascica ( ako nisi alergicna ).

Mina93

Mina93

_lily_0

Cestitke svima
    Du prekrasne ste 😘😍❤️Klikerice sta rec osim kapa do poda svaka cast zeno blog je 🔝🔝🔝
    Eto na moju kilazu niko nis nije komentiro
    Bilo me jako strah da se nisam pocela otvarat s obzirom na radove koje imam doma i koliko sam mozda i pretjerala i nisam bas mirovala kako i inace ali rezultat je Zatvorena hvala bogu…
    Nego cure pitanje sljedeca kontrola mi je za 4tjedna tada cu bit 29 tjedana jel moguce ako do sad nisam radila ogtt da ni necu ili neki imaju u praksi to radit predkraj iako meni ima vise smisla prije nego poslje neka me ispravi neko ako grijesim, eto meni se jos od 8tjedna nista od pretraga nije dalo da vadim iako se i pikam i svasta nesto jedino kaj redovno kontroliram je stitnjacu ali to vodi endokrinolog ali ovo tipa krvna slika brisevi ogtt niko nis ne govori cak me niko nije pito ni dali imam krvnu grupu onak ?????!!!
    Mozda u trudnickoj imaju drukciju politiku nemam pojma

Svaki doktor ima svoju politiku, meni je dao uputnicu za ogtt na zadnjem pregledu kad sam bila punih 28

A sestra mi vodila 2trudnoce isto privatno kod njega i nju uopce nije ni slao

Sunflower! 🌻
    12. Listopad 2018. 14:43

Curke super za dobre vijesti 👌🏼 Nis se ne sekirajte ako su bebe vece po ultrazvucima, prezivjet cete porod 😅 Moj muz je roden sa 4 i pol, njegov brat isto preko 4kg i cijelu prvu trudnocu, a i sad, mi doktor govori bit ce velika beba, cak na ultrazvuku prije poroda u bolnici ga mjere preko 4kg a na kraju roden sa 3620 i 50 cm. Bitno da sam ja strepila kak cu ja tak mala rodit tak veliko dijete, svekrva ipak bila i visa i jaca od mene 🙊 Tak da, ne mogu oni to tocno pogodit, sve te mjere i predvidanja uzmite s rezervom 😁
    Inace, ja se osjecam ko da trebam rodit za tri dana a ne za mjesec i nesto, trbuh mi napet konstantno ko puska, strije iskocile, po celu osip, ne mogu spavat, sve me ziga po noci na sve strane, zateze, ma koma koma, stvarno jedva cekam vise 🙈
    A sutra idemo i na svadbu, kolko se veselim hrani tolko se ne veselim napuhnutosti koja ce me pratit poslije, vec vidim 🤣🤣

_lily_0
    12. Listopad 2018. 14:46

Hvala Mina93 na odgovoru 😁

Mina93
    12. Listopad 2018. 14:48

mateja91

Curke super za dobre vijesti 👌🏼 Nis se ne sekirajte ako su bebe vece po ultrazvucima, prezivjet cete porod 😅 Moj muz je roden sa 4 i pol, njegov brat isto preko 4kg i cijelu prvu trudnocu, a i sad, mi doktor govori bit ce velika beba, cak na ultrazvuku prije poroda u bolnici ga mjere preko 4kg a na kraju roden sa 3620 i 50 cm. Bitno da sam ja strepila kak cu ja tak mala rodit tak veliko dijete, svekrva ipak bila i visa i jaca od mene 🙊 Tak da, ne mogu oni to tocno pogodit, sve te mjere i predvidanja uzmite s rezervom 😁
    Inace, ja se osjecam ko da trebam rodit za tri dana a ne za mjesec i nesto, trbuh mi napet konstantno ko puska, strije iskocile, po celu osip, ne mogu spavat, sve me ziga po noci na sve strane, zateze, ma koma koma, stvarno jedva cekam vise 🙈
    A sutra idemo i na svadbu, kolko se veselim hrani tolko se ne veselim napuhnutosti koja ce me pratit poslije, vec vidim 🤣🤣

Javi obavezno kako si prezivila svadbu, nas ceka za 3tjedna, niti nemam pojma sta cu obuc niti kako cu to prezivit 🤣 i posalji slikicu 🤗🤗 

Mina93
    12. Listopad 2018. 14:49

_lily_0

Hvala Mina93 na odgovoru 😁

Onda sam dobila jednu totalno ispisanu uputnicu ugl za ogtt, kks, hemoglobin i slicno i izvade ti milijun ampulica krvi 🤣

Sunflower! 🌻
    12. Listopad 2018. 14:54

A kaj se pite tice, u mom kraju se jedino ovo prizna pod pitu: 

Ovo ostalo su strudle ili struklji, od sira, jabuke, eveeentualno krumpira, dalje nema, ko je vidio meso u to stavljat 😁🤣🤣
    Tak da kad bi moju baku trazili pitu od sira  dobile bi kolac od prhkog tijesta sa nadjevom od sira. Eto svakakvih nas ima 😅

Sunflower! 🌻
    12. Listopad 2018. 14:54

Mina93

mateja91

Javi obavezno kako si prezivila svadbu, nas ceka za 3tjedna, niti nemam pojma sta cu obuc niti kako cu to prezivit 🤣 i posalji slikicu 🤗🤗

Bas hocu, taman mi sutra puni tjedan 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.