Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Teatoni
    11. Listopad 2018. 18:05

Curke bude se uzimao gel? Klikerica ti si rekla da budes zvala za nekakav popust ako je moguce? 😊

pepe1907
    11. Listopad 2018. 18:06

pepe1907

stigla mi je izdajalica 😀 super radi(isprobala sam na sekundu i prepala se tog osjecaja koliko vuce )
    elektricna dvostruka na struju sa ovim oblozima za toplo i hladno 😀 150kn sa poštarinom.💪

e da i nastavak za bocice za hranjenje, tak da imam sad 2 bocice, i necu kupovati

Vana11
    11. Listopad 2018. 18:07

Evo izvještaja s pregleda: plodove vode ima dosta, protoci uredni, danas je malo veći zastoj nek prošli put, ali za ove tjedne je to kao i očekivano, radili su mi i ctg prvi put i on je ok. Kontrola za tjedan dana. 
    Za Maggie, mjere su BPD 8.5, FEMUR 6.58, AC 27.54, težina oko 2000g. Ali imaj na umu da su mjere AC manje nego bi trebale biti pa je prema tome i ukupna težina manja.
    Sad se idem bacit na čitanje jer opet ima cijela lektira. 😁

url=https://lilypie.com]

• Teatoni
    11. Listopad 2018. 18:08

Pepe ja narucila ovu slicnu ko tvoju samo nema ovo ljubicasto po sebi. Znaci zadovoljna si radi sve? Jedva cekam da meni moja stigne. Isto oko 120 kn sa postarinom je kastala. 😊

• Teatoni
    11. Listopad 2018. 18:09

AllieH
    11. Listopad 2018. 18:11

Majana, super su kolica. Jedino kontam, Sirona ne moze na njih, jel? 
    svjesna, Stokke je meni osobno puno precijenjen, a ja sam valjda jedna od rijetkih kojoj su ta kolica i ruzna. 🙈 S tim da ih oko mene hrpa ljudi ima i svi kazu da su uzasno teska i neprakticna, ali neke mame ih unatoc tome jako vole. Ista stvar sa Mima Xari. Sve ovisi o tebi i tvojim preferencijama. Ima Klikerica bas post na blogu o tome kako odabrati kolica pa skicni 😉
    Osobno sam htjela 2u1 kolica kako bih mogla uzeti AS po izboru i sa sto boljom ocjenom. Ali to da ti kolica nece trebati do 3. mjeseca mi je potpuna nebuloza. 

Luka ❤

• Teatoni
    11. Listopad 2018. 18:12

Vanna i meni su na zadnjem pregledu rekli da je manja beba. Sutra imam kontrolu i bas me zanima koliko je narasla. Na zadnjem pregledu bila 1080g. 

Majana
    11. Listopad 2018. 18:14

AllieH

Majana, super su kolica. Jedino kontam, Sirona ne moze na njih, jel?
    svjesna, Stokke je meni osobno puno precijenjen, a ja sam valjda jedna od rijetkih kojoj su ta kolica i ruzna. 🙈 S tim da ih oko mene hrpa ljudi ima i svi kazu da su uzasno teska i neprakticna, ali neke mame ih unatoc tome jako vole. Ista stvar sa Mima Xari. Sve ovisi o tebi i tvojim preferencijama. Ima Klikerica bas post na blogu o tome kako odabrati kolica pa skicni 😉
    Osobno sam htjela 2u1 kolica kako bih mogla uzeti AS po izboru i sa sto boljom ocjenom. Ali to da ti kolica nece trebati do 3. mjeseca mi je potpuna nebuloza.

Ne moze jer nije jaje  nego do nekih 4 godine se moze koristit, ionako je mislim drzat u autu a bebu u ducan u nosiljku ili kosaru pa mi je isplativije ovako 

Ana89
    11. Listopad 2018. 18:16

Bitno da bebe rastu, sve imaju svoj tempo. Odlične vijesti cure za sve drugo 😊😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    11. Listopad 2018. 18:16

Vana, 
    a bebica ima finu kilazu. I dalje mislim da je to sve individualno i da je svee skolsko. Ali neka, druzis se cesce sa bebacem 😍😍😊
    Pepe, 
    super mi se cini, nisam to jos istrazivala detaljno. 
    Klikerice, 
    znaci premocna si haha 😊 Sad sam citala i ja o tebi. Kako je u Australijiiiii? 🌏 To me zanima haha. Drugi svijet? I jesi pjesacila na mojim prostorima, Banja Luke?
    Ana, 
    mmmm, jafaaa torta. Podsjecanje na detinjstvo i rodjendane. Torta sa jafom i bananama 😍😋 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.