Hvala curke 😘
Bokić curke 😊
Joj bas sam sretna zbog Bulbi ❤️
U Splitu kisa pada bez prestanka vec vise od dva sata, zapravo lije ko iz kabla… Divno za rucati sarme ❤️😂
Muz i ja smo bili na kavi jutros i nekako sam u zadnje vrijeme puna ljubavi prema njemu 😂 sve ga nesto odmjeravam, gledam ko tele u sarena vrata u njega… Na kavi sam mu rekla da zasto sjedi tako nekako sexy, covjek me blijedo gleda i nista mu nije jasno 😂😂 ovi hormoni u zadnjem tromjesecju su cudoooo 😂😂
Sinoc su mi trnule ruke dok sam spavala, budila sam se nekoliko puta ali odmorna sam pa mi i ne smeta puno, jedino sta ne znam sta da radim sa sobom u 4 ujutro 😁
Zelim vam svima divnu nedjelju 😘 jel nedjelja uopce? 🤔 Je valjda 😁
Hahahahahaha,hormoni su cudo…. i ja svog nekad volim najvise na svijetu,a nekad ako me ne pogleda kad ja zelim kriv mi je pola dana… jutros mi je tako napet,sta cu kad sam sama svaki dan od 8-17 i onda nedjeljom mu nedam mira :D :D hormoni su cudo
Hahahaha tako i meni kriv cijeli dan i funjim se doslovno ako ne dobijem paznju kad zelim 😂😂 nije im lako 🤣
Btw ideje za rucak? Ja uopce nzn sta da radim mogli bi u city na wok 😂😁
Danas je dan jedenja vani ☺ Mi idemo na jednu proslavu, rucak sa puno slijedova, mljac 😉🙊 mog najdrazeg nema jos 7 dana, al garantiram da mu nece bit lako kad dode 🤷♀️
Gdje je barbie? Truskawka nadam se da uzivas sa svojim covjekom. Javi nam bar kako su bebice. Miranda?
Cure u 30im, ma i one u 20im naravno, dajte nam jos slija. Predivne ste sve!
Kad smo već kod jedrenja vani, ja ću svog poslati po kebab 🙈🙈 još od onda kad je pepe objavila sliku kebaba nikako ga izbacit iz glave 😂😂😂
Rita
Ja ću danas rizibizi, šampinjone u umaku i mužu bijelo meso uz to.
ne znam što bih drugo..
Kunjam, lezim, zgaravicu lijecim
i sutra cu napokon da krecim.
Do kuce svoje sam dosla sada,
prisjela mi ona milka cokolada.
Sta ce biti sa svekrvinom corbom,
kuruzicom i za bolnicu putnom torbom.
Razmisljam ja...
Hahahaha bacam rime 🤣 psihijatar mi ne gine 🤣🤣🤣
Za Pticicu haha, tražila je sličicu 🤣 Joj prestajem (ali u dusi nikad ne stajem) 😂😂🤣🤣
Salatice hahahaha, umirem od smijeha
Mi idemo sad na rođendan, nadam se da će biti nešto za mene. Peku janje, i kuhaju gulaš(valjda), a ja to ne jedem,da bar bude grah i krumpir salate bar, onda sam mirna.
Za doručak sam si pohala kruh, nisam mjesecima valjda, i toliko sam ga pojela da sam užasna sama sebi bila, ali je toliko prefino bilo!
Zvala sam muza, otisao na kavu prije 2h. Reko evo pisem gluposti po Klokanici zenama, dolazi jbt xD Dosadno mi hahahhaha 🤣🤣🤣🤣
Jagodice,
hmm gulassss mozda ne bude los 🤤🥘 Prijatno i uzivaj 😘😘
😍😍😍😍😍 samo ih gledam hahahahha. Sta ti je zena, raduje se sporetu i ves masini svojoj hahahha (od onog starog pivopije postadoh zena xD). Masina po uputstvu mi je super. Kao ima i razne fore, antialergijska pranja (tada duplo ispira koliko sam skont, a to ste spominjale za bebine stvari), pa neko lakse peglanje, itd... Valjda nije supljak.
Sortiraj odgovore
Najstariji