Cure❤,
Vidim da me niste zaboravile🙈...hvala vam svima od ❤...sjetim vas se cesto,ali eto nekako mi je ova tema bila previse bolna nakon svega...ali uvijek ste mi bile u ❤..vi ste sad sve vec skoro pri kraju trudnoce i blizu susreta sa svojim bebicama😍😍😍...ja sam opet na pocetku,sva sam zbunjena iskreno...idem dan po dan pa kako bude...
Bulbi suze ronim! Radosnice! Toliko uzburkanih osjecaja..jako jako jako mi je drago!! Toliko sam sretna zbog tebe i sigurna da ces ubrzo bit mama!
Nikad te necemo zaboravit ❤❤
Ti si moj simbol snage, vjerujem i drugim curama ovdje. Napisi nam koji put kako si, sta ima, podijeli lijepe vijesti s nama.
Saljem ti bezbroj poljubaca i zagrljaja!
Preprepresretna sam! I da, cestitam 😶😘😘😘
Bulbi 😍😍😍😍😍 Uljepsala si mi dan sa vijestimaa 😍😍 Sve ce biti u redu, proletice vrijeme i ti ces ganjati ove tridesete nedelje🤗🤗🤗🤗 Ti si i dalje nasa, imacemo samo malo mladjeg drugara ili drugaricu, praticemo te. Drzim fige i srecno 😘😘😘😘
Ajmee, ljetne bebee 🤗🤗🤗 Mi smo stare trudnice znaci haha 🤣 Pa da, mislim da jesenske privode kraju do pocetka novembra, onda mi nastupamoo. Joj moram paziti sad sta pisem, imacemo vise posjeta hahaha, kao sto i ja jesenske smekam 🤣Ja stvarno zaboravim nekad da je ovo javno hahahaha, ono kao da samo mi mozemo uci ovdje i citati 🤣
Ok upravo sam skuzila da je otvorena tema za ljetne bebe. Cure totalno smo old. 😂
Joj ja sam se skroz rastopila kad sam to vidjela
.. kao"bok cure,ja sam 5+6"...a ja si mislim,pa ja tada nisam ni znala da klokanica postoji
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Cure❤,
Vidim da me niste zaboravile🙈…hvala vam svima od ❤…sjetim vas se cesto,ali eto nekako mi je ova tema bila previse bolna nakon svega…ali uvijek ste mi bile u ❤..vi ste sad sve vec skoro pri kraju trudnoce i blizu susreta sa svojim bebicama😍😍😍…ja sam opet na pocetku,sva sam zbunjena iskreno…idem dan po dan pa kako bude…
Čestitam od srca... slobodno nam se pridruži ovdje.
Sigurno ces imati super pripremu nakon svih naših poroda kad krenu...😍❤ sretno!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Dobro jutro! Ma joj bulbi, kako bi te zaboravile. ❤Spominjale smo te ovdje ne znam koliko puta, sama bas jako cesto pomislim na tebe i bas mi je bilo drago svaki put kad bi ti ugledala nick po drugim temama. Toliko si hrabra i jaka i nadam se skupa s tobom i zaista vjerujem da ce ovaj put biti sve kako treba i da nam stize ljetna bebica 😘😘 Javljaj nam se povremeno kako si i kako napredujete. 🤗🤗🤗
Luka ❤
Du ja ti drzim fige ja bi se ubila nakon dva dana ne tjedan... Udavi me u dva sata da neznam kaj bi sa sobom.
Strašno. Moj je vezan za roditelje ali ja to brzo sasjećem. Svekar za poželjeti a ova Vegeta takva da bi Vegetu nakon nje i prodaje povukli.
Na temu žalbe SZUZ zadnjih tri dana imam tri priče. Prvo oče kupit dragom poklon za rođendan. Pita šta oćeš sinek. Kaže on meni ne treba uzmi nam komodu za djete. Ona kaže ok. I naravno ne spominje više. Onda se ponudi kupit vešmašinu sama da je nitko ne pita. Dr da nazove da nemoze ona to jer je na knap s novcima a treći dan da nemoze niti provući karticu da mi plaćamo jebenu vesmasinu jer onda nebudu imala slobodnog kredita za sebe. Fraze dobijem.a kad zove zove tak dugo dok se ne javiš. Inače je ignoriram ali zadnjih tjedan dana bi oci kopala od gluposti.
----Dobro jutro svima. Nakon žalbe da Vas pitam kak ste i kažem da me ova selidba uređenje baca s nogu. Al smo sinoć oko ponoći alozilo krevet da smogu barem negdje u stanu leć na par minuta dok oni to slažu sve a ja pametujem.
Salatice pa ok je malo varati. Varamo i inače s dijetom tako da se u trudnoći te prevara ne računa :)
Allie nisi jedina. Ni meni ne smeta draganje trbuha. Imam 4 necaka/ necakinje, od 3 do 12 godina, i svaki dan ga maze i pricaju mu pa sam mozda i zbog toga oguglala. Mislim, sto se tice ljudi koje poznam. Ne volim da me netko random dodiruje ni za ruku, a kamoli trbuh. A opet, dok sam cekala na ovu bebu, sestra je rodila dvoje i nevjesta jedno. Toliko sam uzivala u njihovim trudnocama, i one su me pustale da ih pomazim 😃 sve u nekim granicama.
A ovo da vam svekrve kupuju za bebu, citam i kao da spansko selo citam! Pa mi dajemo njima. Sve sto sam ikad dobila je cvijet za rodendan 😂
Dobro jutro 😀 Napokon jutro 😆😆 Pogotovo nakon pola noći neprespavane zbog muke od žgaravice i trnaca ( boli)u desnoj ruci, tj. šaci. Novi simptom.
Jučer sam pila čaj od brusnice, pol litre više vode, dizala sam noge češće iznad svoje razine, jela chia sjemenke i do navečer nisam opet natekla😀😀😀. Bar nešto.
Bulbi, javi nam se nekad 😀😀 Sve smo presretne za tebe 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji