Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luks
    07. Listopad 2018. 08:52

du1988

luks, ako ga i danas bude bolilo da nije za izdrzati, uvijek ga mozete na hitnu voziti! Ali nadam se da ce danas biti sve ok i da cete bolje spavati 😊

Sad će muž kupit u ljekarni neke kapi il tako nešto, a hitna uvik ostaje. Nego ipak je zubar, pa da ne nabasamo na nekoga ajme, i da mu traume ostanu ko tati 😅😅😬😬 radije bi izbjegla, i u utorak u naše tete zubarice. 

Lovre

du1988
    07. Listopad 2018. 08:56

Ana89

du1988

Ana89

du1988

sarah, vidimo se par puta godisnje tako da je za izdrzati 😂 ova tvoja zvuci tak da joj samo metla fali! Moja nije losa i stvarno me voli i ona je meni draga, al u sekundi zna ispalit nesto da uopce ne promisli…al generalno mislim da nema lose namjere. prvo je unuce i mojima i njegovima pa nije cudo da se mozda i ne snalaze u svemu! sto se tice draganja trbuha, ja ne volim jer inace nisam taktilni tip. mama kaze da se kao dijete nisam dala pomaziti, da sam uvijek bila divlja. Muz me malo pripitomio, ali za sve druge mi je neprirodno da me dodiruju (malo vec u patologiju idem) 😱😂 zelim vam svima dan sa sto manje tegoba! p.s.postavila sam pitanje u vezi svog slucaja na cybermed pa kaze da bi on ponovio nalaz za 2-3 tjedna zbog one granicne vrijednosti.. eto kakve razlike i medju doktorima.

Ja sam svoje na halo doktore! Nisam bila ništa pametnija nakon toga. Osim što sam saznala da je vrijednost za trudnice 8,5 i da sam dosta ispod granice. 😂😂. Ali ona bi mene na GUK profil ako sam dobila dijetu. Malo sutra 🤣🤣🤣

podsjeti me..ti si dobila dijetu i drzis je se od onda? nisi nista naknadno vise morala? iako mi je nejasno zasto su te zezali na 7.5 🤔

Ne striktno. Ne 1800 kalorija sigurno. Samo jedem jedan obrok na dan kruh i to tamni i pazim što ima više što manje šećera. Ostalo sve kao prije, prženo nisam ni prije jela.

Ja recimo kruh skoro uopce ne jedem. Eventualno uz dorucak i to isto tamni. Pohano bude mozda jednom mjesecno. Meso uglavnom i je piletina i puretina. Ma ja mislim da bi meni bilo skroz ok sto mi je ivylee jucer rekla...izbaciti samo brzu i gotovu hranu i smanjiti slatko! Pokusat cu tako do GUK profila, a onda cu se drzati njihovih uputa i to je to. Dosta vise o dijeti 😂 danas idem na festu i vec mislim o janjetini i kolacima 🤣

url=https://lilypie.com]

m.girl6
    07. Listopad 2018. 08:57

Ptičica

Allie nisi jedina. Ni meni ne smeta draganje trbuha. Imam 4 necaka/ necakinje, od 3 do 12 godina, i svaki dan ga maze i pricaju mu pa sam mozda i zbog toga oguglala. Mislim, sto se tice ljudi koje poznam. Ne volim da me netko random dodiruje ni za ruku, a kamoli trbuh. A opet, dok sam cekala na ovu bebu, sestra je rodila dvoje i nevjesta jedno. Toliko sam uzivala u njihovim trudnocama, i one su me pustale da ih pomazim 😃 sve u nekim granicama.
    A ovo da vam svekrve kupuju za bebu, citam i kao da spansko selo citam! Pa mi dajemo njima. Sve sto sam ikad dobila je cvijet za rodendan 😂

Jutro curke 😊
    Ni ja nemam problem sa dodirivanjem trbuha, bas volim kad mi netko moj pomazi busu, naravno ne neki stranac. Kaj se sveki tice, ne mogu se previse zaliti, zena je stvarno ok i ne mijesa se ali da, nekad stvarno bubne i ostane ziva i uvjerava te u neku stvar jer ipak je ona najpametnija. Dusevno je jako dobra i prije bi sebi nastetila nego nama. Mi smo na katu, a ona je dolje. Slazemo se dobro, ako nekaj pocne srackati to moj muz odma reze u korijenu, a ni ja nemam dlake na jeziku, zna ina da se ne dam zajebavatii kakav stav imam o kojecemu. Ona je rekla da ce kupiti kindic, nek si izaberemo do 1200kn jer mirovina joj je toliko i ok, postujem to. Svekar nije ni pital kaj nam treba jer da, imamo mi novce, ma jos bolje. Oni su rastavljeni pa ne zive skupa. Mama moja je rekla da ce dati za kolica. A inace kak kaze pticica pa mi njih financiramo i pomazemo, a ne da bi meni neki nest kupio ili napunio frizider, platio rezije umhesto mene kak znsm da ima slucajeva.  Ma jos bolje, samostalni smo od prvog dana i zato nas nitko ni ne moze vuci za nos. Ne dajte se curke zezati.  
    Uostalom ja uvijek kazem, danas si snaha sutra svekrva! 😜

Noa 💙

Pticaselicazgst
    07. Listopad 2018. 08:59

Jutro curke 🤗
    Samo da se kratko javim..
    Vidim da nas je Bulbi posjetila 😍😍 od srca ti cestitam i zelim ti da sve bude u redu 🤗🤗 mislim cesto na tebe, divim ti se i sigurna sam da ce ovaj put sve biti u redu 😊 javi nam se ponekad, dotad saljem puse i zagrljaje 🤗😘
    Ostalim curkama pozz iz maglovitog Zagreba 😘
    Ne stignem pisat, citam vas, kad se vratim u st i normalu nadoknadim sve 🤗

Mina93
    07. Listopad 2018. 09:11

Nikako se slikat za 30tj.. Istina je da kamera dodaje kg 😂 cak mi se uzivo ne cini ovoliki 😂

• Kani07
    07. Listopad 2018. 09:12

AllieH

Cureeee, citam na drugoj temi, bulbi nam je opet trudna ❤❤🙏🙏 Ajme najezila sam se sad!!

Joj bas se najezila,zadnji par dana bas mi pala na pamet ,svu srecu svjeta zeni lavici zelim ,ne znam je osobno ali jedna posebna zena.

💜Karla💜Nicol💙Anton

07. Listopad 2018. 09:13

Du/Mina nije ona loša nego dosadna. Voli ona mene ali nemam snage za nju trenutno. Ali da je Vegeta fakat je.

• Kani07
    07. Listopad 2018. 09:15

Bulbi91

Cure❤,
    Vidim da me niste zaboravile🙈…hvala vam svima od ❤…sjetim vas se cesto,ali eto nekako mi je ova tema bila previse bolna nakon svega…ali uvijek ste mi bile u ❤..vi ste sad sve vec skoro pri kraju trudnoce i blizu susreta sa svojim bebicama😍😍😍…ja sam opet na pocetku,sva sam zbunjena iskreno…idem dan po dan pa kako bude…

Bulbi💖kako da te zaboravimo ,usreci me jutros ono bas,samo polako dan po dan svi smo uz tebe da docekas svoju srecicu😘😘😘.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    07. Listopad 2018. 09:15

SarahSarah

Du/Minanije ona loša nego dosadna. Voli ona mene ali nemam snage za nju trenutno. Ali da je Vegeta fakat je.

Pa znam, ista stvar, nije losa osoba, al je previsr vegeta i uvijek je najpamrtnija a ja nemam, pogotovo sada, zivaca za to

07. Listopad 2018. 09:20

Sad sam vidjela za bulbi . Cestitam :)
    Ma m girl nije ju niko ništa tražila nek na živa nudi se davi me a nikakva korist ni meni ni njoj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.