#svekrvavegeta #szuz
Moram se malo pozalit, tlak mi skocio na 400.. Sva sreca nisam u zajednici ali mi se hesteg ucinio prikladnim 😂
Bili na kavi sad kod nas njegovi i tak, tata mu ima granicu i stane sa pitanjima sve 5, a mama mu ocekuje da joj ja sve pricam kao da smo bff i sad se ponudila kao sta treba kupit kad smo sve te vece stvari rijesili rekla sam samo da ne treba nista da imamo jos ic u bubamaru po neke stvari i robica.. I onda ona da ju zovem kad idemo u bubamaru, kako ne, mislim da ni muz nece imat volje tamo sa mnom bit pa cu vjer ici sama u drustvu sa karticom 😂 ono bas je vegeta -.- inace sam oduvijek samostalan tip i volim masu stvari obavljat sama bez ikog.. Ugl idu oni doma i onda me krene bez najave i pitanja mazit po trbuhu ja se odmaknem i kazem da ne treba vise a ona kao "baka sve moze", vec vidim da cu zakljucavat stan cim dodje mali, bit ce opasnih svadja..
Ugl isprike al morala sam se ispuhat 😪
Pozdrav od Mile i mene na puni tjedan ☺
Sve ste divne trudnice, i stasom i kao podrška jedne drugima. Divan i onaj kolač. A i palačinke! 😉 Curke, riješit ćemo mi sve što nam se nađe na putu, kao što smo i do sad, i loše nalaze i hormone koji nas pucaju, i bolna leđa, otečene noge, i čudne svekrve..šta je to za nas? 😉 Stižu nama naše srećice jako brzo i imamo super muževe, i sta nas briga! A dobro će doći i mileram tortica koja je upravo otišla u pećnicu 😉
Mina, drzi se. Treba to u korijenu srezati....ja sam malo popustila pa su me na kraju i do suza doveli. Tako da treba sve iz okoline srezati sto prije jer sa vremenom postaju sve gori....
Jojj,
pozilo mi je na "baka moze sve" hahaha 😶😶😶😶😶😶 Mama kaze da njoj nas niko otimao nije haha, normalan babsko-dedski odnos. Sta je sa babama danas? Hocemo i mi takve biti 🤣🤣😶
Ja sam svojoj danas pisala da cu za 10 dana ici i zavrsavati kupovinu, da vidi hoce li kupovati oni komodu ili ne, imam kupon od 25% da iskoristimo zajedno. Ona je napisala "ok, javim ti". Znaci od onog, kupujemo sigurno, samo tii reci kad, dosli smo do "javim ti" xD A poslije neke teme se razvukle i ja joj kazem da jos jednom ako cujem da me neko dole nazvao pred drugima "nase dijete" da sam ja vase dijete kao, bice svasta hahaha. Da je moj muz trudan i ide kod troje specijalista sa ovoliko dijagnoza i radja bebu, basss bi bili opusteni tako, ponudili bi nekad nesto, snašli bi se, zapitali bi se. Zato ne vrijedjajte mi roditelje vise sa tim pricama, upozorila sam, sasjecu ih pred drugim ljudima i osramotiti hahah...
Sad mi se jede slatko jos vise ahahahahahaha
Jojj,
pozilo mi je na "baka moze sve" hahaha 😶😶😶😶😶😶 Mama kaze da njoj nas niko otimao nije haha, normalan babsko-dedski odnos. Sta je sa babama danas? Hocemo i mi takve biti 🤣🤣😶
Ja sam svojoj danas pisala da cu za 10 dana ici i zavrsavati kupovinu, da vidi hoce li kupovati oni komodu ili ne, imam kupon od 25% da iskoristimo zajedno. Ona je napisala "ok, javim ti". Znaci od onog, kupujemo sigurno, samo tii reci kad, dosli smo do "javim ti" xD A poslije neke teme se razvukle i ja joj kazem da jos jednom ako cujem da me neko dole nazvao pred drugima "nase dijete" da sam ja vase dijete kao, bice svasta hahaha. Da je moj muz trudan i ide kod troje specijalista sa ovoliko dijagnoza i radja bebu, basss bi bili opusteni tako, ponudili bi nekad nesto, snašli bi se, zapitali bi se. Zato ne vrijedjajte mi roditelje vise sa tim pricama, upozorila sam, sasjecu ih pred drugim ljudima i osramotiti hahah…
Ovo zadnje..ma tooooooo salaticeeee!!!!!
Jojj,
Ja sam svojoj danas pisala da cu za 10 dana ici i zavrsavati kupovinu, da vidi hoce li kupovati oni komodu ili ne, imam kupon od 25% da iskoristimo zajedno. Ona je napisala "ok, javim ti". Znaci od onog, kupujemo sigurno, samo tii reci kad, dosli smo do "javim ti" xD A poslije neke teme se razvukle i ja joj kazem da jos jednom ako cujem da me neko dole nazvao pred drugima "nase dijete" da sam ja vase dijete kao, bice svasta hahaha. Da je moj muz trudan i ide kod troje specijalista sa ovoliko dijagnoza i radja bebu, basss bi bili opusteni tako, ponudili bi nekad nesto, snašli bi se, zapitali bi se. Zato ne vrijedjajte mi roditelje vise sa tim pricama, upozorila sam, sasjecu ih pred drugim ljudima i osramotiti hahah…
Ovo zadnje..ma tooooooo salaticeeee!!!!!
Ne da ti se jede slatko 😑 fuj to!! Ovo o konfrontiranju je "toooo salaticeeeeee!!!!" 😅
Znaci ovo je modna pista, a ne klokanica! Ivylee i zadnji put si me odusevila svojom linijom. Kani mi je isto hit. Barbie je- no comment. Evo i tpol se pridruzuje. Divne ste. A gdje je ana u plavom dzemperu- kosuljici, ptica u cvjetnoj haljini, mgirl u mornarskoj haljinici. Ma sve ste mi predivne 🤗 😍 sta me peru hormoni, a🙈🙈
Neznam sta sam jela danas, al trbusice vam pamtim 😆
Pepe leukociti ne moraju znacit upalu, iako granulociti mogu. Al nista sta je za brigu, sve su vrijednosti "tu blizu". Sto se tice anemije, neznam nijednu trudnicu osim mamma2 (💪) a da nije anemicna u zadnjem tromjesecju. Bude sve 5 🙂
Bogami odoh i ja napravit te palacinke, kad vidim kako je krenilo sa secerima.. 😅
Iako sam pojela.sigurno kilo mandarina danas 😮 a nisam godinama 🤣
Jos sam nesto tila rec..prosla baba s kolacima 🤦♀️🤷♀️
Palačinke 🤤🤤🤤🤤. Ma jednu da pojedem sa NUTELLOM bila bi sretna tjedan dana. Ove integralne domaćice me nikako ne zadovoljavaju😂😂😂.
Ptičice, Pa, da baš sam komentirala, sve neke zgodne cure po forumu 😁 netko je jednom rekao raj za fetišiste na trudnice, sva sreća pa imamo fejs grupu 🤣🤣🤣
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jojj,
Pita danas jedna baba sveki ima li unuka, kaže ona, čekamo. ČEKAMO! Kaže ova baba njoj da će se pomladiti uz unuka 😂 Ja nosim i naotičem!!! I tu sam ! 😂😂😂 Al ok, vjerovatno nije mislila ništa loše koliko ja overly analiziram.
Pričala sam joj za tvoj slučaj #szuz Salatice. Slaže se da pretjeruju, međutim pokazuje razumijevanje za zanos oko bebe 😂😂😂 Valjda samo svekrva razumije svekrvu, kao i snaha snahu😂😂😂.
Mina93 bez komentara na svekrvu.😂😂
TPol welcome back😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji