Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    07. Listopad 2018. 10:29

Cure! Znate ikoga da je rodio u Riječkom KBC- u? Zanima me samo za pakiranje bebe, što su nosile? Moram se max rasteretiti, po mogućnosti za oboje staviti u istu torbu. Ne želim imati dojam da selim, međuostalim 😆😆😆. Ostalo spremim negdje sa strane ako zatreba više.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Duda
    07. Listopad 2018. 10:31

luks

E ovo je slinić koji svira uspavanku zaveže se na krevet

A joj kako slatko, braco izabrao za malog bracu ☺☺ Super je! A slonić je kupljen gdje? I ja bi tako nešto mekano što svira i da se zaveže za kindić, čini mi se to praktičnije od vrtuljka..

Salatica9192
    07. Listopad 2018. 10:34

Jutrooo 😊
    Da se javim samo, ovdje izbori, isla glasati, ali guzva, trudnice niko ne pusta naravno... Vidjecu sta cu, blizu mi je, da li cu pokusati jos jednom. 
    Mina, super steee 😊😊😊😊😘
    Dijeta - zgrijesila sam dns, uzela sam Milka keksic jedan i jescu telecu corbu. Odlucila sam da je nedelja gresan dan :D Nmg, zene, nmg, gladna sam ahahahaha 🤣 Valjda tablete rade svoj posao. Inace dobro ih podnosim za sada, nisam imala mucninu nikakvu ili trckalicu u wc, vidjecemo dalje 😋

Jagodica86
    07. Listopad 2018. 10:56

Dobro jutro, ili dan, kako kome 
    Ja sam se napokon malo pokrenula oko popisa za kupovinu, za stvari mi je lako nego me muči robica...
    Veličinu 50 neću ni uzimati, e sad, koliko stvari od 56 treba? ako netko ima popis pri ruci.
    Skroz sam se pogubila u tim veličinama i koliko čega treba, ne bi htjela kupiti previše, a opet ne želim da fali.Tako da svakako opet bolje da je malo viška  

du1988
    07. Listopad 2018. 11:03

Jagodica86

Dobro jutro, ili dan, kako kome
    Ja sam se napokon malo pokrenula oko popisa za kupovinu, za stvari mi je lako nego me muči robica…
    Veličinu 50 neću ni uzimati, e sad, koliko stvari od 56 treba? ako netko ima popis pri ruci.
    Skroz sam se pogubila u tim veličinama i koliko čega treba, ne bi htjela kupiti previše, a opet ne želim da fali.Tako da svakako opet bolje da je malo viška

Ja imam i par komada 50, nek se nadje. A uzela sve u pepcu za 5-10 kn 😂 sto se tice 56, mislim da ti je dosta od svega po 6 komada, a ako hoces biti sigurna, uzmi onda po 10. ja imam 5 razlicitih popisa s razlicitim kolicinama tako da nema tu neke univerzalne preporuke 😂

url=https://lilypie.com]

Bruna92
    07. Listopad 2018. 11:25

Bokić curke 😊
    Joj bas sam sretna zbog Bulbi ❤️
    U Splitu kisa pada bez prestanka vec vise od dva sata, zapravo lije ko iz kabla... Divno za rucati sarme ❤️😂
    Muz i ja smo bili na kavi jutros i nekako sam u zadnje vrijeme puna ljubavi prema njemu 😂 sve ga nesto odmjeravam, gledam ko tele u sarena vrata u njega... Na kavi sam mu rekla da zasto sjedi tako nekako sexy, covjek me blijedo gleda i nista mu nije jasno 😂😂 ovi hormoni u zadnjem tromjesecju su cudoooo 😂😂
    Sinoc su mi trnule ruke dok sam spavala, budila sam se nekoliko puta ali odmorna sam pa mi i ne smeta puno, jedino sta ne znam sta da radim sa sobom u 4 ujutro 😁
    Zelim vam svima divnu nedjelju 😘 jel nedjelja uopce? 🤔 Je valjda 😁

Salatica9192
    07. Listopad 2018. 11:30

Bruna, 
    hahahaha, tako pozitivan post 😍😍😍😍😊😊😊😊 Super si 😎 Malo pozitivne energije. 

Ivylee
    07. Listopad 2018. 11:37

Mina prelijepi ste 😍
    Užuvajte cure u nedjelji i produženom vikendu 😘 Ja čekam svoje da dođu iz Dalmacije pa idemo negdje van na ručkić, nema kuhanja danas 😊

Blaza26
    07. Listopad 2018. 12:01

Bruna92

Bokić curke 😊
    U Splitu kisa pada bez prestanka vec vise od dva sata, zapravo lije ko iz kabla… Divno za rucati sarme ❤️😂
    Muz i ja smo bili na kavi jutros i nekako sam u zadnje vrijeme puna ljubavi prema njemu 😂 sve ga nesto odmjeravam, gledam ko tele u sarena vrata u njega… Na kavi sam mu rekla da zasto sjedi tako nekako sexy, covjek me blijedo gleda i nista mu nije jasno 😂😂 ovi hormoni u zadnjem tromjesecju su cudoooo 😂😂
    Sinoc su mi trnule ruke dok sam spavala, budila sam se nekoliko puta ali odmorna sam pa mi i ne smeta puno, jedino sta ne znam sta da radim sa sobom u 4 ujutro 😁

Hahahahahaha,hormoni su cudo.... i ja svog nekad volim najvise na svijetu,a nekad ako me ne pogleda kad ja zelim kriv mi je pola dana... jutros mi je tako napet,sta cu kad sam sama svaki dan od 8-17 i onda nedjeljom mu nedam mira :D :D hormoni su cudo

Bruna92
    07. Listopad 2018. 12:06

Salatica9192

Bruna,
    hahahaha, tako pozitivan post 😍😍😍😍😊😊😊😊 Super si 😎 Malo pozitivne energije.

Haha ajooj hvala ti.. nakon onog psihickog psihickog sloma od neki dan, danas sam bas dobro 😂 kazem ti ja, kod mene ovi hormoni su cudooooo 😁😁

Blaza26

Bruna92

Bokić curke 😊
    U Splitu kisa pada bez prestanka vec vise od dva sata, zapravo lije ko iz kabla… Divno za rucati sarme ❤️😂
    Muz i ja smo bili na kavi jutros i nekako sam u zadnje vrijeme puna ljubavi prema njemu 😂 sve ga nesto odmjeravam, gledam ko tele u sarena vrata u njega… Na kavi sam mu rekla da zasto sjedi tako nekako sexy, covjek me blijedo gleda i nista mu nije jasno 😂😂 ovi hormoni u zadnjem tromjesecju su cudoooo 😂😂

Hahahahahaha,hormoni su cudo…. i ja svog nekad volim najvise na svijetu,a nekad ako me ne pogleda kad ja zelim kriv mi je pola dana… jutros mi je tako napet,sta cu kad sam sama svaki dan od 8-17 i onda nedjeljom mu nedam mira :D :D hormoni su cudo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.