Nikako se slikat za 30tj.. Istina je da kamera dodaje kg 😂 cak mi se uzivo ne cini ovoliki 😂
Baš ste lijepi 😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro cure!!!!
Svasta sam procitala,zapamtila sam samo BULBI 😍😍😍😍 pa draga cestitam,ja vjerujem da ce ovaj put bit sve u redu. Uvijek te se sjetim,hvala Bogu,ja vjerujem da ce uspjet,i da ces nas za par mjeseci pitat koliko cega kupit...😍😍😍😍 tako sam sretna,divan pocetak dana.
#svekrvavegeta nista ne trebam dalje pisat...
Ja sam danas tako sretna,idemo kupit krevetac i kolica, neplanirano je ispalo,ali krevetac konacno stigao,posto ga nije bilo na stanju,i sad ga idem ugrabit dok nije nestalo😍😍😍😍😍😍😍😍
I mi uzdrzavamo svekra i svekrvu,od njih nista ne ocekujem, a i njima je 6-to unuce,pa nisu nesto pretjerano ushiceni. Drago im je zbog nas,i to je to.
A mojima je prvo... Evo moja mama nije spavala cijelu noc jer je uzbudena sto cemo kupovat krevetac i kolica(ona kupuje oboje). Nismo joj mogli dokazat da je sve to previse,jer njoj nije previse,i samo bi se posvadala s njom da odbijem.
Stigao je i pun paket robice od sogorice(rimuje se)... da trojke rodim mogla bi svih 3 presvlacit svaki dan po 3 puta i nista ne prat.
Ugl.brdo lose odrzavane robice,razvucene na sve strane,al ima i dosta toga sto se moze iskoristit,tako da smo s robicom mirni.
Jutro svima, ja ne znam kaj ćemo danas al ja bi u neki šoping..malo zimske robice za mene, pa za bebu, pa bi uzela neke zavjese nove , jastučiće za dnevni i tak...troše mi se pare 😂 samo ne znam kak da to obznanim mužu a da se ne buni... 😁 možda jedan jutarnji brzinski 😊😂🙈
Hvala vam cure puno❤❤❤❤....
Vama svi zelim da sretno stignete do kraja i uskoro ugledate svoje bebice❤❤❤❤...
Doci cu vas ja jos pozdravit🤗🤗🤗...
Mene je muz sinoc izmasirao i bome sam prvu noc u zadnja 2 tjedna zaspala bez trazenja najbezbolnijeg polozaja i bolova u ledjima. Ali me zadnja 2 dana muci nesto u grlu, ne znam kako izgleda zgaravica, nisam je nikad imala. Ovo kao da mi neka knedla u grku stoji i bolucka. Nije strasno, ali je iritantno. Tocno kad nesto pojedem to krene.
luks, nadam se da cete uspjeti rijesiti zub sa sto manje traume.
du, za dijetu... ma vidjet ces da kod tebe to nista ekstremno nece biti, a nemas ni toliko puno do kraja, malo ces pripaziti i to je to 😊
Sto se tice ponuda za kupovinu, nama je vecina ispala neplanirano isfinancirana od strane drugih tj. bliske rodbine, bas totalno neocekivano. Od kinderbeta, komode i komode za prematanje, AS, Ergobaby nosiljke itd., a i nasi su nam rekli uzeti kolica po pola. Bas su nam jako puno ustedili i ni sami ne mozemo vjerovati.
Luka ❤
Taman se cula s mamom. Kaze da je brat isao za Zg pa da mu je dala novac za malmicu 😆🙊🙊
Nit ju je tko sto pitao, nit je rekla da ce isza kupit. Iako, ta zena nama, svojoj djeci, svako malo nesto kupuje. I ne pita. ☺
pepe, samo ti njega udobrovolji 😂😎 allie, slazem se! Nije nista problem, samo sam na iglama dok ne cujem konkretne upute nakon guk profila. jer za sad ja pazim na svoju ruku. netko drugi bi mozda zanemario granicni nalaz i rekao da picim po starom. i nama su nasi puno pomogli, nisam ni rekla da sam odlucila da nam njegovi kupe AS. Za hranilicu imam jos vremena, a susilicu cemo sami uzeti. Uhvatili smo GB vayu na 20% popusta i mogu reci da je stvarno odlicna, ali i kostaju te AS 😱 sad smo mirni do 4.godine, osim ako bude neki div pa ranije preraste 🤣 ti si uzela bas ergobaby za nosenje? Bacit ces mi recenziju kad Luka stigne 😊
Bas sam neki dan stavljala susjedinog malca u Vayu i odlicna je. On je 4mj, ali je skoro vec prerastao Be Safe jaje tako da su sad vec uzeli ovo i bas je preprakticna s tim rotiranjem.
Je, uzeli smo Ergobaby 360 s umetkom za novorodjence, htjela sam omni ali nije je bilo u crnoj boji 🙈
Luka ❤
Bas sam neki dan stavljala susjedinog malca u Vayu i odlicna je. On je 4mj, ali je skoro vec prerastao Be Safe jaje tako da su sad vec uzeli ovo i bas je preprakticna s tim rotiranjem.
Je, uzeli smo Ergobaby 360 s umetkom za novorodjence, htjela sam omni ali nije je bilo u crnoj boji 🙈
da, rotiranje je super stvar! I kad ju budemo stavljali u nju, a i u voznji da ju okrenem prema sebi npr. Ja sam gledala ergobaby auru, ali htjela bi ju prvo probati s bebicom. Steta sto ovdje u Zadru nema neki babywearing kruzok
A ja sam gledala nesto sto ce i muz bez problema moci koristiti, pa sam zato htjela klasicnu nosiljku. Kod nas ima babywearing grupa i cure se nalaze svako malo, ali ne da mi se to previse, vjerujem da je ovo provjereno. 😊
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji