Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    05. Listopad 2018. 12:35

E cure moje, ja vam ne mogu opisati koliko sam zahvalna sta imam vas ovdje! Hvala vam na tolikim rijecima utjehe i podrske, stvarno sam bez rijeci! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Stalno se govori kako je zena zeni vuk, ali ovdje... Ovdje to sigurno nije tako!! Hvala vam do neba i natrag!!!
    Muz mi isto kaze, pa ne budi luda, ti nosis nasu Mašu koja ce uuskoro bit tu s nama a znas koliko dugo je cekamo... I ima pravo, stvarno ima... I onda mi se moja cura maloprije tako lijepo javi, gdje ja stavim ruku ona odmah dode i javi se... Pa srce mi je bilo ko kuca veliko...
    Cure moje, jos jjednom vam hvala ❤️❤️❤️❤️

du1988
    05. Listopad 2018. 12:54

bruna, dok sam ja vidjela su te cure vec oraspolozile ❤️ sve je to normalno i tesko se nositi s tolikim promjenama koje se dogadjaju u tijelu. Cesto jos uvijek nisam svjesna i zaboravim da nosim nase cudo...i ja sam do sad imala jedan slom i dozvolila sam si ga, a sutra je novi dan i bit ce sve bolje! kani, sretno s pregledom! zasto imas osjecaj za bolnicu?

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    05. Listopad 2018. 13:00

Bruna pronasla sam se u svakoj tvojoj recenici, mislima i osjecajima koje si jucer imala. Kao sto su ti cure rekle, sve se tako osjecamo od dana do dana. 😪 sve je to normalno, hormoni luduju sto na sat. Al kad stavis ruke na trbuh i bebica se pocne javljat nestanu svi ti osjecaji i javi se neopisiva ljubav prema nasim malenim bicima 😍
    Ovaj forum je cudo, cure su stvarno super. Girl power 💪🤗❤

Mia1707
    05. Listopad 2018. 13:07

Evo nas dosli s 4D.. Cekamo jako zivu CURICUUUUUU.. Ipak je moj osjecaj bia tocan 🤭😂.. 
    Bebica je zdrava i kaze doktor da ce nam zadat sijedih ako bude nemirna kao u stomaku.. 💛💕💕

Ana89
    05. Listopad 2018. 13:10

Mia1707

Evo nas dosli s 4D.. Cekamo jako zivu CURICUUUUUU.. Ipak je moj osjecaj bia tocan 🤭😂..
    Bebica je zdrava i kaze doktor da ce nam zadat sijedih ako bude nemirna kao u stomaku.. 💛💕💕

Čestitke na curici 😀😀😀😉😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Enna010
    05. Listopad 2018. 13:19

Bruna ocito sve prolazimo kroz jsto, slicno ili gore😅 ja npr imam dane kada sam ludo zaljubljena u muza cini mi se kao nikad cvjetaju mi lale iz usiju a imam dane kada bih se samo svadjala i trazila i najmanj razlog kao okidac bas mi emocije naglo variraju prema svemu i svacemu i to kao posljedicu ima da se lose i nervozno osjecam.. i da otkad sam otvorila komplikacije malo i dosada utice na to sve stvarno mi zna biti dosadno jer inace radim s velikim krugom ljudi u centru grada a sad se sve svelo na nekih 10 najblizih koji imaju ili nemaju vremena a meni se ne da vuc za rukav nikog ama eto uglavnom brzo ce to sve proci i uci cemo u najljepsi zivotni period pored nasih malih srecica❤️

• Enna010
    05. Listopad 2018. 13:21

E i da ove sedmice u koje smo usli me cine bas uzbudjenom i sretnom kada se samo sjetim kada sam brojala samo da prvih 12 prodje😊

• Enna010
    05. Listopad 2018. 13:24

Evo kaze i nauka da je to sve uredu

pepe1907
    05. Listopad 2018. 13:37

Ja mene muči vađejđej..baš me bole kosti dolje..kad se pomičem u krevetu s jednom nogom u stranu baš me boli, i pogotovo ako duže hodam taj dan..nadam se da jesu kosti da nije neka upala 😏

Blaza26
    05. Listopad 2018. 13:41

Bruna cure su te sve oraspolozile. Svi mi imamo takve ispade.... ali samo se sjetit zasto je to tako,brzo prode. I ja kukam da sam debela(57kg imam) samo zato sto me obicna majica krene stezat preko trbuha.. a prvo pomislim da sam debela,a ne pomislim da je u mom trbuhu nasa najveca radost.
    Mia cestitke na curici...
    Pitanje za OGTT koliko bude te tekucine? Ovdje kod nas moramo u ljekarnoj kupit tu neku pastu(to je taj secer) i to oni razmute u neku zdjelicu (cura mi je rekla npr.kao ona za pahuljice) i punu tu zdjelicu moras popit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.