Joj ma istina je sve sta kazete... Kod mene svi rade, moji i njegovi uvijek ujutro, muz radi smjene od po 12 sati (dnevne i nocne), a cesto uleti i na drugi posao da nam financijski bude lakse... I stvarno sam se pocela pocela osjecati usamljeno... Domet mi je kad idem na kontrolu, vaditi krv za stitnjacu, nositi nalaze... Odem ja i na kavu, prosetam psa, nije da sam doma stalno ali s obzirom da sam radila u Ccone di je uvijek neka strka i hrpa ljudi, sad mi to sve fali.
Ali nema veze, uskoro necu znati di cu prije i necu imati mira niti malo kad dode moje malo sunce 😊
Mi zene smo stvarno posebna bica 😁
Mia cestitke na curici 😍❤ hihi bitno da je sve u redu, neka je zivahna 😊
Bruna ako ti zafali drustva, javi se pa cemo popit kavu. 😊🤗
E cure moje, ja vam ne mogu opisati koliko sam zahvalna sta imam vas ovdje! Hvala vam na tolikim rijecima utjehe i podrske, stvarno sam bez rijeci! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Stalno se govori kako je zena zeni vuk, ali ovdje… Ovdje to sigurno nije tako!! Hvala vam do neba i natrag!!!
Muz mi isto kaze, pa ne budi luda, ti nosis nasu Mašu koja ce uuskoro bit tu s nama a znas koliko dugo je cekamo… I ima pravo, stvarno ima… I onda mi se moja cura maloprije tako lijepo javi, gdje ja stavim ruku ona odmah dode i javi se… Pa srce mi je bilo ko kuca veliko…
Cure moje, jos jjednom vam hvala ❤️❤️❤️❤️
Mala ljepotica mami već sada daje podršku... 😍😍😍😍
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Mia cestitke na curici 😍❤ hihi bitno da je sve u redu, neka je zivahna 😊
Bruna ako ti zafali drustva, javi se pa cemo popit kavu. 😊🤗
Baš to... napiši ovdje tko je za kavu eto nas... imamo totalno zajednicke teme i negdje cemo se naci😁
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Bruna saljem zagrljaj.
Blaza ma obuci najuzu majicu i ponosno pokazuj svoje čedo 😉😌
Mia cestitke na maloj veselici 😊
Enna i ti se prisruzujes 30ima. Odlicno!
Ptico nisi komentirala pa ti nisam upratila lilypie 🙊
Jaoooo kad krenu porodi 😍😍😍
Kani javi se, cekamo 😘
Mia, super za tako zivahnu curicu ❤️
Blaza, ja nisam morala nista kupovati, teta u ambulanti mi je to smuckala a toga je bilo punooo.. bar je meni to bilo puno, cini mi se skoro pola litre 😨 nek me ispravi netko ako je manje 😁
Ptico, joj hvala ti, divna si! Bome bi i mogle koji put na kavu ❤️
Mia cestitam na curici! 🎉🎉🎉
Bas super da te osjecaj nije prevario kao mene.
I tvoja ima hobi divljanja na ultrazvucima.😂 Moja samo spava na uzv. 😂
Bruna ne sekiraj se nista, bitno je samo da ste Masa i ti zdrave, uzivaj u trudnoci dok traje.🤰🏼 Prebrzo prolazi, a cekala si je dugo.
I meni ide na zivce sto sam stalno u tajicama i trenirkama, sto imam brdo celulita, ten mi je pubertetski i place mi se svako malo. Onda se osjecam lose jer se osjecam lose i brinem se za bebu jer mozda se i ona onda osjeca lose. Zacarani krug. 😂
Bit ce to sve dobro, jos puno toga nas ceka s nasim bebama. Ovo je tek pocetak avanture.
Bruna, ništa ne brini! Lupat će nas hormoni sve više kako se bliži kraj..
I ja sam jutros plakala, mm je rekao da su hormoni i smijao mi se, a ja sam bila još gore i rekla mu da nisu hormoni nego da je on kriv (jer je premalo samnom, jer me ne mazi dovoljno...). Inače sam skroz normalna osoba 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji