Mia cestitam na curici! 🎉🎉🎉
Bas super da te osjecaj nije prevario kao mene.
I tvoja ima hobi divljanja na ultrazvucima.😂 Moja samo spava na uzv. 😂
Bruna ne sekiraj se nista, bitno je samo da ste Masa i ti zdrave, uzivaj u trudnoci dok traje.🤰🏼 Prebrzo prolazi, a cekala si je dugo.
I meni ide na zivce sto sam stalno u tajicama i trenirkama, sto imam brdo celulita, ten mi je pubertetski i place mi se svako malo. Onda se osjecam lose jer se osjecam lose i brinem se za bebu jer mozda se i ona onda osjeca lose. Zacarani krug. 😂
Bit ce to sve dobro, jos puno toga nas ceka s nasim bebama. Ovo je tek pocetak avanture.
Bruna, ništa ne brini! Lupat će nas hormoni sve više kako se bliži kraj..
I ja sam jutros plakala, mm je rekao da su hormoni i smijao mi se, a ja sam bila još gore i rekla mu da nisu hormoni nego da je on kriv (jer je premalo samnom, jer me ne mazi dovoljno...). Inače sam skroz normalna osoba 😉
mia, cestitke na curi! ❤️ blazo, ja sam jutros popila tu tekucinu iz one plasticne casice sto bude u automatima za vodu (mislim da je to 2dcl).
url=https://lilypie.com]
mia, cestitke na curi! ❤️ blazo, ja sam jutros popila tu tekucinu iz one plasticne casice sto bude u automatima za vodu (mislim da je to 2dcl).
Ozbiljno? Meni su dali oooogromnu plasticnu casu, ko one u sta toce pivu veliku na nekakvim festama 😂😨
Duda, ja ti i inace nisam bas normalna osoba 😂 Riba po horoskopu 💪😂
Ozbiljno? Meni su dali oooogromnu plasticnu casu, ko one u sta toce pivu veliku na nekakvim festama 😂😨
Duda, ja ti i inace nisam bas normalna osoba 😂 Riba po horoskopu 💪😂
Eto i kod nas daju brdo tog za popit.. al mi moramo kupit u ljekarni posto oni to nemaju
I ja najcesce placem "radi muza" svaki dan radi od 8-17 i onda kukam kako sam sama,kako mi ne daje dovoljno paznje,a onda za neki sat vremena ga volim najvise na svijetu,presretna,bla bla pa opet ista prica
Svi muzici kroz isto prolaze zlatni su nam 😇 Moram i ja iskomentirati koliko su cure divne na ovom forumu kada bi sve zene bile ovako jedna drugoj podrska svijet bi bio ljepse mjesto🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji