Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    05. Listopad 2018. 10:52

Jutroo curke 🤗
    Daaa Salatice danas nas tri usle u 32 tjedan ajme gdje je to vrijeme prošlo 😊😊 cestitke nam 😍
    Ja cu isto bit mirnija tam kad udem u 36 tjedan 😊
    Salatice a ljudi se vole pravit mutavi, pored zdravih ociju ne vide ocito 😏 

Mina93
    05. Listopad 2018. 11:05

I mene sad neke babice skoro izgurale kad sam ulazila u bus, pocet cu se i ja laktarit ipak imam vise snage od njih i 2para bicepsa 💪😂
    Fascinira me nekad koliko su ljudi bezosjecajni.. 
    Maggie otkud ti jagode 😍😍 meni muz obecao mandarine, obozavam ih

Bruna92
    05. Listopad 2018. 11:05

Cure, cestitam ulazak u 32 tjedan ❤️ jedva cekam i ja prijec tih punih 30 😊
    Ja prijavljujem psihicki slom... Sinoc sam se toliko isplakala, jutros isto... Muz me sinoc sinoc htio vodit nna veceru i krenem se ja spremati... Sve sta obucem mi tijesno, ne kuzim kako, pa prije tjedan dana je sve bilo okej... Izvrnem cijeli ormar, nista, pogledam se u ogledalo i izgledam si ko nilski konj... Pocnem plakati... On u soku, ne zna sta je odjednom... I placem, tulim, urlam da sam ogromna odjednom i sva sam si nikakva... Nakon sat vremena natjeram njega da ode kod mojih jer mi je tamo ostala siroka kosulja a kao samo u to stanem, i ode on jadan i donese... Krenemo napokon na veceru i ja opet pocnem plakati ali ovaj put jer sam sama sebi bila tako odvratna i gadljiva zbog takvog povrsnog ponasanja... I mislim se kako mogu biti tako nezahvalna i da me takve stvari izbace iz takta da se rasplacem a u sebi nosim novi zivot! Kakva osoba moze ttako razmisljati? Nikad nisam bila takva, ne znam sta mi se dogodilo, znam samo da se i jutros osjecam (oprostite na izrazu) ko govno... 😞

Ana89
    05. Listopad 2018. 11:10

Bruna92

Cure, cestitam ulazak u 32 tjedan ❤️ jedva cekam i ja prijec tih punih 30 😊
    Ja prijavljujem psihicki slom… Sinoc sam se toliko isplakala, jutros isto… Muz me sinoc sinoc htio vodit nna veceru i krenem se ja spremati… Sve sta obucem mi tijesno, ne kuzim kako, pa prije tjedan dana je sve bilo okej… Izvrnem cijeli ormar, nista, pogledam se u ogledalo i izgledam si ko nilski konj… Pocnem plakati… On u soku, ne zna sta je odjednom… I placem, tulim, urlam da sam ogromna odjednom i sva sam si nikakva… Nakon sat vremena natjeram njega da ode kod mojih jer mi je tamo ostala siroka kosulja a kao samo u to stanem, i ode on jadan i donese… Krenemo napokon na veceru i ja opet pocnem plakati ali ovaj put jer sam sama sebi bila tako odvratna i gadljiva zbog takvog povrsnog ponasanja… I mislim se kako mogu biti tako nezahvalna i da me takve stvari izbace iz takta da se rasplacem a u sebi nosim novi zivot! Kakva osoba moze ttako razmisljati? Nikad nisam bila takva, ne znam sta mi se dogodilo, znam samo da se i jutros osjecam (oprostite na izrazu) ko govno… 😞

Dogodi se svima nama. Samo se ti nama požali 😉. Nekad sam si debela, a onda se sjetim njega, okruglića koji voli papati i upija sve što ja pojedem😀😀. I sjetim se da imamo još malo i onda ćemo opet imati svoje tijelo samo za sebe 😀, a kg lako skinemo ☺️.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ivylee
    05. Listopad 2018. 11:14

Bruna 🤗 Sve je to normalno u ovom našem hormonskom ringišpilu, takvi dani dođu i prođu, bit će ih vkerojatno sve više do kraja, ali onda dođe drugo jutro kad si budeš najljepša trudnica na svijetu ❤️
    Ptico, pljesak za 32!!!

luks
    05. Listopad 2018. 11:14

Bruna92  znam kako se osjećaš, ali to je tako kod trudnica 😬😬  ma ne može niko baš ne marit za to, jer u otprilike u 6 mjeseci sva se izobličiš...meni je najdraže ako svugdi mogu u trudničkim hlačama i majici. Ali meni su najjače njihove reakcije, i iščuđavanja šta nam je 😂😂

Lovre

busybee
    05. Listopad 2018. 11:16

Bruna, mislim da je to i više nego normalno i da se stvarno ne trebaš osjećati loše i površno zbog razloga zbog kojeg si plakala. Pa zamisli koliko nam hormoni divljaju i s čim se naše tijelo nosi. Svako toliko nam treba ispušni ventil. Šaljem zagrljaj

Salatica9192
    05. Listopad 2018. 11:43

Bruna,
    nemoj tako razmisljati 😍 To nam se svima desava. Isto sebe uhvatim tako, pa se izruzim i isto znam zaplakati ili biti "odvratna", a nisam placko. Smijacemo se tome poslije 😋 ❤️ Tresu nas hormoni, promjene psihicke i fizicke, ne mozemo biti uravnotezene. Meni nekad dodje da budem jos ludja ahahahaha, da iskoristim situaciju 🤣😈

Klikerica
    05. Listopad 2018. 11:45

Bruna,
    Debela si i nilski konj s razlogom. Masha je u tebi i kucaš u 2 srca.
    Pogledaj malo ove na RTLu na Životu na vagi, ti su debeli jer su "žderali"(tako su oni rekli,nisam ja). Znači ogromni su bez pravog razloga. I svaka od tih žena ima kao ti i ja,i tvoja i moja beba zajedno,znači nas 4😆
    Jesam te oraspoložila?!
    Daj se ne sekiraj... kad ćeš imati priliku opravdano biti kugla ako ne sada😁
    Nemoj stresirati malu Mashu plakanje bezveze...osjeća da se ti osjećaš kao govno😀

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

• Kani07
    05. Listopad 2018. 11:48

Samo da se javim😊
    Cure vi u 32,ja u 31 vec se lakse dise
    Bruna ja sam takva zadnji par dana ,djeca i muz zao mi ih stvarno me zivci peru od mirovanja vise
    Idem na kontrolu sad ,odavno vece treme nisam imala nesto imam osjecaj da ce me do kraja u bolnicu spremit

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.