Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    05. Listopad 2018. 09:04

neke se opasno blize terminu 😍😍 ivylee, 45 dana do termina za koji dan- wooohooo 🎉🎉

url=https://lilypie.com]

Maggie85
    05. Listopad 2018. 09:27

Dobro jutro svima!
    Du, nadam se da si sad već pojela nešto fino!
    Evo prvi dan otkad sam doma da nisam nigdje jurila ujutro... prvo doručak, pa jedna epizoda Night Managera, a onda ipak do grada, idem vidjeti onu 3 tjedna prerano rođenu bebicu koja sad već ima 5-6 tjedana. Baš se veselim. Želim vam divan petak!! A evo što sam papala: zobene mekinje i posije skuhane na mlijeku sa žličicom meda, chia sjemenke, kakao, kikiriki maslac, jagode:

• Dalal
    05. Listopad 2018. 09:39

Evo i ja čekam da me prozovu na 3.vađenje krvi. Došla jutros u 7:30 izvadili mi krv na tašte, popila onu glukozu, potom čekala 1 sat za drugo vađenje krvi i evo sad čekam na treće . Ja moram reći da meni ova tekućina stvarno nije toliko loša. Mislim nije ni ukusna, ali popijes i gotovo. Rekli su da moramo sjediti u čekaonici jer ako se krećemo neće se pokazati prave vrijednosti. Ja sam došla sa prijateljicom. .nisam se usudila sama jer sam anemicna i udaljena pola sata vožnje od bolnice...Ali realno mi nije prijeko potrebna, mada mi s njom vrijeme bas brzo prolazi ..Sretno svima na testovima i pregledima 

• Marti8
    05. Listopad 2018. 09:57

Duda ovaj jastuk je stvarno prekrasan😍😍😍
    Cure nadam se da ce vam rezultati od ogtt biti dobri i da cete moci i dalje fino papati🤗

pepe1907
    05. Listopad 2018. 09:59

Meni je ogtt bio koma, kad sam dosla doma onda mi je pozlilo i tresle su mi se ruke od skoka pa pada secera..ja dns vadila krv za kks..ajme jedva mi je zaustavila krv koliko me piknula 😁 a i ja ne drzim vaticu skoro sam iskrvarila 😏
    kupila sam spavacicu...meni je to bas ruzno, nisam ja za to 😀 ja bi obicnu pidzamu s tim gumbicima 😐 i sve su neke lude boje

Kolačići
    05. Listopad 2018. 10:01

Maggie, sličan nam doručak, samo je moj uredska verzija. Ali ja gledam puzzle u pozadini.... svaka čast.
    Meni je ogtt bio baš fora, previše volim slatko da bih bilo što rekla, čak i ta voda mi bila njam..... samo mi je do 3. vađenja krvi jako pao šećer pa sam jedva došla do sestre da me pikne. Inače imam po nalazima jako nizak šećer, čak me ni ta glukoza nije omela. 

Salatica9192
    05. Listopad 2018. 10:29

Ejj curee 😋 Daa, Ana, Ptica i ja smo danas punih 31 nedeljaaa, ali ja sebi stalno pomjeram, sad hocu 34 I tad cu biti zadovoljna hahahaha. Kao sto sam vec rekla, pratim Maggie. 😂
    Ja iz DM-a, dobila sam i poklon za trudnice, ali ne znam sta je. A najjače, zena na kasi nista, a ja zab za to, kad ide sefica, vi ste u bazenom stanju? Ja ono daa, ona pa da li ste se prijavili za sad poklon i po rodjenje bebe, ja ono joj nisam, a ona na kasi kao nije skontala da sam trudna hahahahahaha. A vidjele ste mi stomak 🤣 i kupujem, mast za bradavice, VIR 80 uloske, pelene, ma daj... 🤣 Javljam sta sam dobila (nisam ni gledala) kad odmorim malo, umori se. 

Pticaselicazgst
    05. Listopad 2018. 10:52

Jutroo curke 🤗
    Daaa Salatice danas nas tri usle u 32 tjedan ajme gdje je to vrijeme prošlo 😊😊 cestitke nam 😍
    Ja cu isto bit mirnija tam kad udem u 36 tjedan 😊
    Salatice a ljudi se vole pravit mutavi, pored zdravih ociju ne vide ocito 😏 

Mina93
    05. Listopad 2018. 11:05

I mene sad neke babice skoro izgurale kad sam ulazila u bus, pocet cu se i ja laktarit ipak imam vise snage od njih i 2para bicepsa 💪😂
    Fascinira me nekad koliko su ljudi bezosjecajni.. 
    Maggie otkud ti jagode 😍😍 meni muz obecao mandarine, obozavam ih

Bruna92
    05. Listopad 2018. 11:05

Cure, cestitam ulazak u 32 tjedan ❤️ jedva cekam i ja prijec tih punih 30 😊
    Ja prijavljujem psihicki slom... Sinoc sam se toliko isplakala, jutros isto... Muz me sinoc sinoc htio vodit nna veceru i krenem se ja spremati... Sve sta obucem mi tijesno, ne kuzim kako, pa prije tjedan dana je sve bilo okej... Izvrnem cijeli ormar, nista, pogledam se u ogledalo i izgledam si ko nilski konj... Pocnem plakati... On u soku, ne zna sta je odjednom... I placem, tulim, urlam da sam ogromna odjednom i sva sam si nikakva... Nakon sat vremena natjeram njega da ode kod mojih jer mi je tamo ostala siroka kosulja a kao samo u to stanem, i ode on jadan i donese... Krenemo napokon na veceru i ja opet pocnem plakati ali ovaj put jer sam sama sebi bila tako odvratna i gadljiva zbog takvog povrsnog ponasanja... I mislim se kako mogu biti tako nezahvalna i da me takve stvari izbace iz takta da se rasplacem a u sebi nosim novi zivot! Kakva osoba moze ttako razmisljati? Nikad nisam bila takva, ne znam sta mi se dogodilo, znam samo da se i jutros osjecam (oprostite na izrazu) ko govno... 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.