Ja grašak radim na način da popržim luk,onda grašak i dodam salse i to lijepo krčkam dok ne pogurati jedno 20-ak min. Moram priznat da sam brašno kao zapršku totalno izbacila jer me zaprepastili kolko je nezdravs.
Što se tiče tikvi bilo običnih bilo hokaido i slično tome najviše volim krem juhicu radit-krumpirića,mrvice,kuka,češnjaka,tikvicu i ljepo sve skuhati u minimalno vode,štapnim mikserom zblendat i dodat maslinovo ulje,papar i malo vegete :)
Mia ja sam isto cijelo vrijeme bila uvjerena da je decko, kad ono mala curica. 🤗
Jedna od onih bapskih prica kazu da ako jako povracas u prvom tromjesjecju i jedu ti se samo narance nosis curicu. Meni se pokazalo tocno. Narance su i sada hit. I cedevita naranca. Poludi kad jedem narance. 😆
Sretno sutra i javi nam kako je proslo. 😊
Što se graska tice, ja ga volim praviti s piletinom i mrkvicom u varivu s noklicama. Ili rizi-bizi kao prilog mesu.
Nego, imam butternut tikvu vec neko vrijeme a nisam je nikad pravila. Prijateljica mi je rekla da su odlicne samo poprzene na naglo, a meni se nekako jede juhica od nje. Sto vi radite s njom?
Od prvog dana do sada... Niti jednom nisam povracala... Nikakve mucnine prva tri miseca nisam imala... Aaa pretjerana zelja u trudnoci mi je za kisele jabuke hahahaha...sve kiselo.. Ali slatko voce ni slucajno.. 😂😂
Aaa hvala ti 💓💓💓
Joj samo da je bebica dobro...
Mi se veselimo bebici jako... Cak nemamo zelje da bude djecak ili curica svejedno nam je .
Javim sutra ako saznamo...
Ja sam 50/50 po babskim pricama
Nosim nisko.. Dobila sam samo u stomak... Ona koja obožava slatko inace sada joj se uopce ne jede..
Vidit cemo iako ne virujem u to...
Hvala cure... sve mi je to dugo za cekat,bit ce neki brzi rizi-bizi eto samo da nisu "bobe" same,da mi ne plesu po tanjuru... nisam nikad ovakvu krizu imala da MORAM nesto pojest haha
Meni se ta bapska prica nije pokazala,nisam imala mucnine (citaj:jake). Al zato sad volim sve vezano opcenito za citruse.. ja jedem mandarine,cura odmah skakat pocinje 😆😆😆
Hvala cure… sve mi je to dugo za cekat,bit ce neki brzi rizi-bizi eto samo da nisu "bobe" same,da mi ne plesu po tanjuru… nisam nikad ovakvu krizu imala da MORAM nesto pojest haha
Meni se ta bapska prica nije pokazala,nisam imala mucnine (citaj:jake). Al zato sad volim sve vezano opcenito za citruse.. ja jedem mandarine,cura odmah skakat pocinje😆😆😆
I mi jedemo tonu mandarina pa Greeny Smith jabuke i tako to hahahah Al one kisele mandarine hahaha Pa popijemo limunadu dvi hahahahahahha
Malaaiva a reci mi molim te koliko vremenski si cekala isporuku?zanima me da li mogu platit svojom karticom s tekuceg racuna??…malo san bass ono neznanovic tu pa svaka inf ce mi bit korisna…vidim ponudene neke vrste kartica..ja imam obicu karticu s tek racuna i iz erste banke??
Ja sam plaća preko PayPal-a, ali mislim da ne bi trebalo biti problema s karticom, jer sam na nekom drugim stranicama kupovala s karticom tekućeg računa debitnom. Obično bi došlo za 3 tjedna tako nešto. Ima jako jeftinih stvari, do sad sam naručivala 4 puta preko njih i nije bilo problema nikakvih, samo kažem ne čini mi se pretjerano kvalitetno al ono ovisi vjerojatno šta kupuješ 😄
Rita
Emily ja ju narežem na manje komadiće i stavim na masni papir u protvan i u pećnicu. Kad je gotova cca nakon pola sata kad je mekana pojačam temperaturu i zapečem. Kad se ohladi prelijem sa malo meda 😀
Ja butternut tikvu nekad skuham kao gustu juhu, izrežem je na komadiće, stavim mrkvu, začini i tako kuham, i na kraju štapim mikserom smiksam, kažu da je ukusno ako se i griza stavi, a može i vrhnje.
A ukusna mi je i kao pita, na kore samo stavim naribanu tikvu i zarolam i pečem.
Rita
Sad sam kao Salatica googlala sta je to Butternut tikva😆😆 eto stvarno nisam znala da se tako zove haha.
Ja nju nisam nikad pravila,mama je pravila gustu juhu i par puta pitu,i to je to,nije mi ona od nekih ekspermentiranja
Evo cure,naša mini pobuna protiv missMama naziva je zaživjela u članku, čak su neke od nas citirali... ahaha
https://www.netokracija.com/klokanica-missmama-151653
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Klikerice,
you are famous hahaha. I cini mi se da je Barbie kom ovo za instagram poziranje?
A jbt, oni nas citaju hahhahahahaha. Sta mi sve ovdje pisemo 🤣 Ja cu biti glavno citirana za odnose sa zajednicom hahahhaha. 🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji