Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zvrkica
    29. Rujan 2018. 08:32

Salatice ono sa žabom je Frosch. Ja koristim sredstva za čišćenje i za suđe prije perilice i super su.
    Ali nikad nisam razmišljala uzeti njihov deterdžent i omekšivač.
    Ja isto ne znam s čime joj prati ves i strah me omekšivača jer su agresivni. Jedino uzeti neki sensitive za bebe, ali oni mi ne mirišu baš, no to je na kraju možda i dobra stvar.
    Čitala sam da neke mame umjesto omekšivača stavljaju ocat, ali to mi ne dolazi u obzir.

Mina93
    29. Rujan 2018. 08:43

Jutro curke 😊
    Ne mogu ni zamislit kako je vama nespavacicama jer ja spavam ko top 😮😁
    Danas u zg oblacno 😪
    Sta se tice deterdz, koristim tekuci, jedino za bijeli ves imam prasak uvijek neko malo pakiranje.. Netko je spominjao razne kombinacije, i ja sam primjetila da mi neke komb deterdz i omeks ne pasu, smrde, valjda sam to sad osjetljiva 😂
    Imam taman doma trenutno persil sensitive pa cu nesto oprat s tim, al planiram uzet becutan ili nesto tako odvojeno za bebana kad krenem sve prat, sad cu sredit samo par stvarcica koje mi nisu zapakirane, tj ono sta smo mi kupili, ovo sta sam dobila ide lagano na pranje kad dodje malmica ovaj tjedan 😁😁

Mina93
    29. Rujan 2018. 08:45

Za omeks za djecju robu koliko sam skuzila se ne preporuca pa ni ne planiram koristit, samo cu za pocetak tako odvojeno sve oprat i sa njeznijim deterdz

Pticaselicazgst
    29. Rujan 2018. 08:47

Jutro curke napokon vikend 🤩🤩
    Na svu srecu, nemam problema sa spavanjem. Odvalim svaki dan bez problema 8 sati uz eventualno jedan odlazak na wc. Ja zadovoljna 😍 
    Barbie tak i moj sto se seksa tice, kako trbuh postaje sve veci on sve vise ima te neke fiks ideje i smanjili smo bome dosta. 🙄
    Za djecji ves cu koristiti tekuci persil sensitive bez omeksivaca i kad cu prat cu dva put isprat. Tak mi je savjetovalo vise mama 😊
    Kod nas bura dere posteno, ja se spremam doruckovat, na plac, po spavacice i u knjizaru posudit knjige..
    Uzivajte u suboti 😘

luks
    29. Rujan 2018. 08:57

e pa baš ću i ja kupit Persil tekući, evo taman listam katalog, u sparu je na akciji 3l za 70kn,inače je 110kn. A ja ću prat tek tamo krajem 11./početkom 12.mj, i posložit u malmicu koju ću i ja tad imat :)
    Tamnu robu perem crni perwoll ili ariel kapsule sad isto imam, a bijelu trenutno faks smilje i lavanda, omekšivač 99% plavi lenor...  

Lovre

Salatica9192
    29. Rujan 2018. 08:57

Blaza, 
    imamm haha. 2015-te presli na sprat. 120 kvadrata. Imamo opremljeno sada sve, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo i dvije sobe (ali ono nemamo ves masinu, sporet, bojeler nije prikljucen - tusiram se dole kod njih, itd) i naravno jos tu ima ulaganja, muz lijepi lajsne 3 godine i te fore 👹 Alii unutrasnje su stepenice za sprat. I to ne ono da ima neki predulaz, vec bukvalno iz kuce dole se ide kod nas, nema vrata... Penje se ko hoce i kad hoce.
    I ja ozbiljno imam problem, muz predlozi da spavamo veceras kuci (jos smo kod mojih), idemo na babine i on ujutru rani raditi nesto. Ja ono nmg jbt... aaaaaa, pobjegla napokon nakon 6 godina iz zajednice hahaha, ne vraca mi se xD Sva se najezim kad zamislim kako mi upadaju na sprat, nesto pricaju Hhahahah. Ne znam sta mi je. Nisu mi toliko ljudi zgrijesili, vjer hormoni rade i ono zelim samostalnost dole, sta li :O Plus, zasto ja ne radim nikakve kucanske poslove, zato sto nisam kuci xD Da li bih se dole kontrolisala ovako, tesko... da gledam sudje neoprano, ves nepomotan (moliti svekrvu da mi pere i vjesa ves 👹👹👹👹).
    A i ja sam osmekala Becutan, mozda nije lose kupiti i probati. Meni nije do mirisa, koliko da robica omeksa malo. To ganjam :P 

mmama2
    29. Rujan 2018. 09:25

Dalal nemoj skafander za izlazak iz rodilista jer beba ne smije u as u jaknama i skafanderima.. rade odjelce pa pokrijes dekicom ako je potrebno.. a koji dolazi po tebe vjerojatno bude i ugrijao auto ja 800 stupnjeva😂😂
    Kaj se tice detrdenta, koristim koji mi dode pod ruku i uvijek duplo ispiranje bebine robe + susilica.. 
    Ocat je odlicna stvar ako zelite da bude mekana roba, a nemate susilicu, zaista, nije agresivan i vjerovali ili ne nema nakon pranja bas nikakav miris, njenjte 😂😂

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    29. Rujan 2018. 09:32

Joj, imamo li mi nutricionistu ovdje? Znam da se Maggie dosta razumije i ima sigurno neko po struci, sjecam se. Ja sam stvorila intoleranciju na mlijeko/jogurt definitivno. Vec duze vrijeme pratim to i evo jutros popijem Neskvik sa toplim mlijekom i ne moze, ne ide. Zeludac mi naduvan, podrigivanje, osjecaj punoce, nmg opisati. Odvratno se osjecam. Tako je i poslije kefira/jogurta. A to nisam nikad imala, normalno sam podnosila. Bojim se da ne stvori i beba, sta ako njoj ne bude odgovaralo mlijeko, jer se meni ovo sad desava u trudnoci :O Znam da ne konzumiram vise, ispati dusu da ovo prevarim :O Zna li neko o ovome nesto? 

• zvrkica
    29. Rujan 2018. 09:56

Salatice, probaj bademovo, rižino ili sl biljno mlijeko.

Ma i meni teže padaju mliječni prouzvodi pogotovo jer ih godinu i pol nisam baš konzumirala, ali sada u trudnoći sir i bioaktiv koristim.

Javit će se Maggie 😀

Ja imam neka stezanja danas, nisam dugo već imala pa ono.. Ugl, kupio muž u Lidlu cheesecake i sad se odmrzava pa ću ispeći popodne 😁😁

Maggie85
    29. Rujan 2018. 10:12

Evo me, odspavala sam od ponoći do pola 10 uz jedan wc. Zna tijelo da još malo vremena ima za tako uživanje. 😁
    Salatice, ne znam možeš li tako odjednom stvoriti netoleranciju na mliječne proizvode, stvarno o tome ne znam ništa. Pokušaj na par dana prije izbaciti pa uvesti ponovo, ali manju količinu. Možda je tijelo reagiralo tako zbog kombinacije s drugim hranom na koju nisi obraćala pažnju.
    Evo kak je koja sveki cool: pitam ju hoće li doći danas ranije na kolače (imale smo već dogovoreno u 17h) jer je u 18h neki Zumba fitness event (inače ide na treninge, išla je i kod mene dok sam ja bila instruktor) pa da stigne ako želi ići i kaže ona da ne treba jer će ionako cijeli dan prespavati, boli ju glava, jučer se UBILA na Rujanfestu 😂 Znači ženska išla van s frendicama i napila se. 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.