Klikerice, i ja sam taman kontala da moram prouciti sto taj program podrazumijeva osim pranja na 95.
Blazo da, da, alkoholni ocat. Nema opasnosti, bez brige.
Luka ❤
Sarah, danas smo mi, koji ne planiramo roditi u Merkuru, ostali duže nakon predavanja i došla je ona doktorica od prvog dana te je zapisala naša imena kako bi nam mogla napraviti potvrde, a po njih možemo doći bilo kad u rodilište nakon utorka. Ako planiraš roditi u Merkuru, potvrda vam ni ne treba.
Salatice, neću kupovati ništa od one 4 stvari, sve kasnije, po potrebi.
Ja sam otišla kad je bilo gotovo jer sam morala piškiti. Odletila sam do wc-a budem poslala mehl
Salatice divna si 😍😍 trbuscic je prekrasan 😊
Nisam znala za ocat, probst cu to svakako 🙂
Salatice, bas ste mi lijepe curke i super buška raste. 😁
AllieH, kao i uvijek-super izgledas, haljina mrak 😍
Klikerice, maleni je premedeni, jedva cekam da mi idemo na uzv pregled da vidimo svog malisana. 💙
Kaj se tice pranja vesa, nikad nisam probala sa octom ali bas hocu sljedeci put. Isto mislim uzeti tekuci neki sensitive persil, omeksivac sam mislila coccolino, oni su mi medu boljima i inace i super dugo se osjeti miris. Narancasti obozavam
Ja danas laganini, ujutro bili u kupovini i na kavu, spekla cevape i pomfri, muz otisel na posao a ja lezim i uzivam. Pogledat cu si koji filmic i napokon presloziti ormar i to je sve za danas. Moram cuvati naseg miseka 👼
Noa 💙
Ja nisam stavljala omekšivač do pola godine starosti,a iza toga sam prala robicu skupa s našom i omekšivačem.Ali sam sve bebino peglala,ne volim na sebe stavit nespeglano,a kamo li na bebicu
Ok curke hvala na savjetima, probat cu i ja s octom, za pocetak na nasem vesu pa cu vidjet kak ce mi se svidjet 😁
Salatice super ti je timeline, Allie tvoja haljina takoder 😍
Ja planiram krajem sljedeceg tjedna krenut lagano s pranjem, bit cemo taman u 34. tjednu pa mislim da je krajnje vrijeme ❤️
Taman na Zutoj srijedi kupim detrdzente i bacam se u veseraj 🤣
Inace ne znam kak vi, al ja bas nekako uzivam u pranju, peglanju, slaganju vesa... barem sad dok sam doma cijelo vrijeme, tak sam nekak sretna kad vidim da je masina oprala i idem stavit susit, hahahhaha ko neki frik🙈🙈🙈 i onda kad se osusi, pa ga ispeglam, pa sve slozim u ormar ono po spagi ... ne znam jel ima kakva dijagnoza za to 😅 a bebin ves mi je poseban gust 😋💖
Salatice, lijepa bušica, super mi je kolaž 😍
Što se tiče mliječnih, hmmmm... U trudnoći je sve čudno i moguće tako bi ja rekla i za tvoje simptome s mlijekom... Čudno je što je odjednom i što simptome osjećaš i nakon fermentiranih proizvoda koji su generalno lakše podnošljivi čak i kpd osoba s intolerancijom. Ali slušaj svoje tijelo i smanji/izbkegavaj što ti smeta.
Allie baš ste elegantni vas troje 😍
Salatice, ti i Lena ste jako lijepe ❤️
Allie, divna ti je haljina i izgledate jako elegantno!
Uvijek se za vikend smanji pisanje tu 😂 svaka na svojoj strani, ja punila lignjice za rucak i prejela se i sad sam off 😂
Hvalaaa curee 😘😘😘 Cekam i vase slikice 😊 Zanimljivo ovako vidjeti 😊
Haha, pojela si Lignjoslava 🦑 🤣 Kada budem to jela, na godinu na moru, sjeticu se vas svih haha. Jer ja to sad probati moram. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji