Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    29. Rujan 2018. 06:34

i mene zanima kako ćete oprat baby robicu. netko kaže poseban omekšivač, netko bez omekšivača. dragi kaže da pretjerujem i da operem najnormalnije, na većoj temparaturi. 

luks
    29. Rujan 2018. 06:42

jutro i od mene, vikendom kad mogu duže spavat ja se probudila u 6, još malac na spavanju kod babe i dida... Ali ne, ma poslala sam muža u spizu, pa ću se lagano dizat iz kreveta...kava, doručak ... Danas mi se jede pohana piletina i krumpir, pa ćemo to😋😋
    Ja sam isto već tjedan, dva sva šepava, pogotovo desna noga, treba mi par minuta dok normalno krenem. 
    Ja sam baš jučer gledala u h&m skafandere, ima ih baš slatkih. I čak sam to mislila reć nekome ko me ispočetka bude pitao šta da kupi, sestre možda. A u medu odijelcu ćemo izaći 

Lovre

luks
    29. Rujan 2018. 06:50

ja sam prala sa persil sensitive praskom  i nama i njemu, i kap omekšivača za njegovu robicu. Al evo ako neko ima neki bolji prijedlog,, i ja ću pratit. Znam da cure koje imaju sušilicu da je njihovo neusporedivo😊
    Mislila sam možda probat sa dm ili muller i praškom i omekšivačem. Iako, meni svi omekšivači sensitive tj za bebe nekako smrde kad pomirišem u boci... 

Lovre

Salatica9192
    29. Rujan 2018. 07:34

Jutroo 😊
    Ja znam da je neka cura postavljala onu zabu prasak/omeksivac. A ja sam naletila i na Becutan prasak/omeksivac u tecnom stanju. Mozda bih tako nesto. Inaceee bas gledamo ves masinu i sporet. Cao cao sveki hahaha. Nema silazaka kod nje xD Ne bih da tracam, ali istracacu hahah. Zena je ono sve full uredna i to, ne daj Boze nereda u kuci da neko 👀 vidi, a u masinu trpa donji ves i kuhinjske krpe zajedno. Sav bijeli ves je siv u stvari, znam da moja mama popizdi i skida sa mene potkosulju, da ne hodan takva 🤣🤣🤣🤣 I tipa radne hlace svekra sto radi u stalama sa bolesnim zivotinjama sa donjim vesom nasim??? I ja u trudnoci kazem, moj ves se sam pere. I ona se tog pridrzavala neko vrijeme, samo vidis upada u moju turu sve vise peskira, carapa, itd. xD Ahhh, pocetak dana uz dozu sveki-snajka odnosa. Precious 🤣🤣🤣🤣

barbiemama
    29. Rujan 2018. 07:49

moja mama nikad nije koristila omekšivač. sva roba je bila ful gruba i nikakva. kad sam se preselila, počela sam pretjerivati s omekšivačem. mirisala bih na 3 km. trauma od njenog nekorištenja 😂 uglavnom, inače baš volim omekšivač i te mirise isprobavati. samo neću bebanu to stavljati ako nije preporučljivo. 

Salatica9192
    29. Rujan 2018. 07:54

Barbie, 
    hahahaha ne voli ni moja omeksivace 🤣 Ali bijelo bude bijelo haha. A ne znam ni ja, mislim da su oni klasicni omeksivaci sto mi koristimo preagresivni, pogotovo da sipamo punu kadicu onu. Valjda cemo naci najbolje rjesenje. Nekako mi prekruta robica bez omeksivaca, da zaboravimo mirise. 

Ana89
    29. Rujan 2018. 08:10

Na kraju sam ne znam kad zaspala. Sad otvorih oči, wc, sad ću doručak i onda? Moram do dućana se malo rastegnuti nemam više zobenih, to mi je bitan izvor proteina za bebu ujutro 😀😀.

Hvala curama na preporuci Tria light od Skintegre, koristim ju ni tjedan dana svi crvenilo i upaljenom s lica je makla. Sad se borim s mitaserima, koliko mi se čini, odustaju  I oni. Sporije, ali sigurno. Svih 150 kn za 30 ml se isplatilo.

Tmurno kod nas vrijeme, mogla bi neka promjena. Neka, volim jesen 😀😀 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Monikaharmonika
    29. Rujan 2018. 08:12

Cure skužila sam da mi neke od kombinacija tekućih praškova/omekšivača smrde. Merimerino ljubičasti sam kombinirala s plavim Lenorom i smrdilo mi je kao kuga. Perwool mi isto smrdi ajme bilo koje boje. Sad sam na crnoj Nili i žutom Lenoru i ponekad ljubičastom Cocolinu.Jesam li normalna?? 😂😂

• Kani07
    29. Rujan 2018. 08:21

Jutro cure,i moje spavanje slabo😞.
    Nemojte se bojat dojenja ,dode to sve prirodno prva dva tjedna su najgora samo treba malo bit uporan i ne bojati a boze moj ako ne ide nije smak svijeta.
    Sto se tice pranja i kupanja ,uslikat cu vam sta sam kupila za robu iz mog iskustva nikako omeksivac i jaci detrdzent prvih par mjeseci ja sam s prvom curom imala paniku sva je se osula bila od omeksivaca .Kupke isto ja sam mustelu koristila doslovno u kapima tako cu i sad .

💜Karla💜Nicol💙Anton

Blaza26
    29. Rujan 2018. 08:30

Salatica9192

Inaceee bas gledamo ves masinu i sporet. Cao cao sveki hahaha. Nema silazaka kod nje 

😂😂😂😂😂 cekaj vi imate svoj kat? Imate kuhinju?? Ako imate opremaj sve sto je neopremljeno i to pod hitno.... i nek bude bas bay bay sveki 😂😂😂
    Barbie moja mama je upotrebljavala omeksivac,ali uvijek pretrpana masina, sve i svasta ide skupa. Uvijek je odvojeno bijelo i sareno,ali zena natrpa da ne moze cackalica stat.
    A u sveki nije bilo bijelog i sarenog. Otkuhavanje 0 bodova. Svaki dan bi "prazna" masina prala,sve bijelo mi je posivilo,uvijek sam nosila 2-3 ista vesa,jer se svaki dan pere kao da nemamo sta nosit..
    Sad sam koonacno na svome 😂
    Nece bijelo vise sivo bit😂😂😂
    Trenutno kooristim tekucu Nillu za tamnu robu i teta violeta ljubicasti omeksivac,roba ima bas neki poseban miris. Prije tog sam perwoll i plavi lenor,al ta kombinacija mi je bila 0 bodova. A za bijelo sam kupila surf prasak. Boze koliko on mirise,ja sam ocarana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.