Salatice, ti i Lena ste jako lijepe ❤️
Allie, divna ti je haljina i izgledate jako elegantno!
Uvijek se za vikend smanji pisanje tu 😂 svaka na svojoj strani, ja punila lignjice za rucak i prejela se i sad sam off 😂
Hvalaaa curee 😘😘😘 Cekam i vase slikice 😊 Zanimljivo ovako vidjeti 😊
Haha, pojela si Lignjoslava 🦑 🤣 Kada budem to jela, na godinu na moru, sjeticu se vas svih haha. Jer ja to sad probati moram. 😂
I mi smo se prejeli, pohala sam piletinu, batat u pečnici,umak od vrhnja, salata i evo štrudla sa jabukama se hladi...tj.ja nisam puno pojela da mogu disat sad ću za 1h opet 😀
Joj lignje, pomfri i tartar 😍😍😍
Pepe, ovo tvoje je isto fino 😍
Ja imam tjesteninu sa krumpirom i cheesecake.
Sutra mama.kuha, a muž ide po ručak 😁
Blago vam seee :( Ja vise nemam ideje sta da jedem i sve mi postaje tesko. Danas mi moj omiljeni pomfrit nije sjeo 😶 u smislu, poruzan...
A iz glave mi ne izlaze neki razni kolaci.. 😍
Sta mama kuva hahaha?
Blago vam seee :( Ja vise nemam ideje sta da jedem i sve mi postaje tesko. Danas mi moj omiljeni pomfrit nije sjeo 😶 u smislu, poruzan…
A iz glave mi ne izlaze neki razni kolaci.. 😍
Sta mama kuva hahaha?
Meni pravi mahune na gusto i pire krumpir, salatu od cikle 😁
A njima ostalima pire krumpir, pohanu piletinu i kupus salatu 🤣😂
Pepe,
zezas me da si ti to pravila??? 🤐 Ja sam idiot def, jedva cekam svoj šporet i rucak. Ne zanima me svekrvina prica, sto da se dva rucka prave, ona voli, itd. Ovoliki gurman i da ne znam kuvati nesto posebno... A primjetila sam da ste vecinom dobre kuvarice. 👏💆
od mojih muffina ostalo samo ovo 😂 bit ce neka improvizacija za veceru! Dobre ideje mi dajete, taman nemam pojma vise sta bi kuhala!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji