Cure, ne kuzim ovaj C&A, na koju foru obracuna taj popust? Jesam ja luda, nigdje to ne vidim? 🤔🙈
Luka ❤
majana, super da je sve ok, a prikazat ce se beba kad bude raspolozena 😂 mgirl, samo malo uspori do pregleda i dok se ne uvjeris da je sve ok, ja sam sigurna da jeste, samo vjerojatno postaje sve teze kako trudnoca odmice (a mi navikle pun gas)! allie, bas sam jutros skicnula as, ali vidim da je popust do 1.pa mi je malo to sve na knap za otic probat u auto i to…ali bit ce jos tih popusta pa ako se odlucim, uvijek mi ostane ta opcija! i da, zasto ne gledas odmah grupu 1/2/3 umjesto Sirone? Ona je do 4.godine, a ovu ipak mozes duze koristiti (bar sam ja tako razmisljala uzeti kad budem…ili? Sto se susilica tice, svi preporucuju uzeti odvojeno ako se ima prostora, a imam! Veseraj mi je u podrumu tako da cu ju staviti kraj masine. i kani, tvoja preporuka za hranilicu? Kao i za sve, vidim veliki raspon cjenovnog ranga pa me znam je li bacanje novaca uzeti skuplje ili su vrijedne toga! raspisala se ja…
Uh ne mogu se sjetit koja je marka bila imala je podesivu visinu i mogla je ici u 2 polozaja u polulezeci i sjedeci ,glomazna je bila ali meni prostor nije problem i opet cu takvu trazit bas cu sad pogledat pa cu ti rec sta sam imala otprilike,prije 15 god je to bilo i sjecam se da smo je masno platili ali bome isplatila se full
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure, ne kuzim ovaj C&A, na koju foru obracuna taj popust? Jesam ja luda, nigdje to ne vidim? 🤔🙈
Ok, skuzila sam. 🤦🏽♀️
Luka ❤
http://www.bebenova.eu/hranilica-foppapedretti-meeting-teedy-grey.html
DU evo na ovu foru je bila
💜Karla💜Nicol💙Anton
a mi u biti imamo dosta mjesta tako da mi ne igra ulogu da mora biti prakticna sto se zauzimanja mjesta tice. kako vam se ova cini?http://www.bubamara.in/djecja-oprema/chicco-hranilica-polly-magic-relax-dove-grey/79432728058664091188
luks, te drvene nisu neudobne kako djeluju ovako na slici? 😀allie, u pravu si…grupa 123 ne ide u obrmuti smjer od voznje…i ja sam gledala sironu, ali mi se na kraju GB vaya vise svidjela…znam da sam nasla na forumima da je jedna serija Sirone imala neki problem s plastikom u bazi pa sam onda odustala, ali ne mora biti da to kasnije nisu rijesili!slatke brige 😂
Nisu neudobne, meni je bila praktična, prijatelji imaju takvu stokke pa se može koristiti i kao barska za odrasle. Kod nas je isključivo služila za sjedenje dok se jede, bez igračaka i pustih čuda. I kad amo išli kod prijatelja na tjedan dana, nju smo nosili...
Lovre
Kani07, a ti si skoro u 30.tjednu, a ja u 26. tak da mislim da je normalno da osjećaš pritisak dok stojiš, mene znaju noge boljeti tj stopala na kraju dana, a nije da nešto pretjerano hodam.
Al stvarno kak ti kažeš,više ni sam ne znaš kaj je normalno a kaj nije. Kad ideš ti na kontrolu?
I čitala sam da ste pisale da cerviks ne raste, a ja se baš mislila pripaziti malo do pon da da naraste, ali ništa, usporit ću na maksimalno.
U iduci petak kontrola sad me gleda svako 2 tjedna ,nazalost ne povecava se ovisi iz kojeg kuta mjere tako je meni receno,moj je na 2,2,i DA 30 tjedan jos bar 4 moram😉
Ma hoćeš, bit će sve ok
Ti si imala problem od samog početka sa cerviksom ili?
Noa 💙
Evo ovu imaju prijatelji. A i ona naša iz bubamare je podesiva po visini, i naprijed se ono može maknuti kasnije kad je dijete veće. Kažem ti, to kao i sve razlikuje se tko šta želi i voli.
I da, i mi opasno gledamo GB vaya sjedalicu tj mislim da smo odlučili nju, al to ćemo na ljeto kad izađemo iz jaja.
Lovre
Ok, skuzila sam. 🤦🏽♀️
Tak sam i ja 🙈
kani, luks, hvala! 😊 jos cu razmisliti, ali ova iz bubamare mi se cini super (a i slicna je kani kao tvoja). Ovaj luk s igrackama se cini praktican da se zaigra dok npr.pripremam hranu+moze biti i lezaljka. Pogledat cu ju svakako uzivo, imam jos vremena na pretek. luks, go for GB vaya, frendica ju ima i prezadovoljna je!
url=https://lilypie.com]
Kani07, a ti si skoro u 30.tjednu, a ja u 26. tak da mislim da je normalno da osjećaš pritisak dok stojiš, mene znaju noge boljeti tj stopala na kraju dana, a nije da nešto pretjerano hodam.
Al stvarno kak ti kažeš,više ni sam ne znaš kaj je normalno a kaj nije. Kad ideš ti na kontrolu?
I čitala sam da ste pisale da cerviks ne raste, a ja se baš mislila pripaziti malo do pon da da naraste, ali ništa, usporit ću na maksimalno.
U iduci petak kontrola sad me gleda svako 2 tjedna ,nazalost ne povecava se ovisi iz kojeg kuta mjere tako je meni receno,moj je na 2,2,i DA 30 tjedan jos bar 4 moram😉
Ma hoćeš, bit će sve ok
Ti si imala problem od samog početka sa cerviksom ili?
Hematomi,krvarenja,prijeteci pobacaj,smirilo se to ,sad cerviks se skracuje ali guramo nedamo se mirujemo od 6+4 a danas u 30 tjedan ulazimo😁😁😁.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji