Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    25. Rujan 2018. 20:18

Evo cure par slika sa današnjeg tečaja...bilo je dosadnjikavo, uglavnom se pričalo o začeću,krvi,posteljici bla bla...skoro sam zaspala 😀 od sutra bi trebalo bit zanimljivije

pepe1907
    25. Rujan 2018. 20:20

Ana89
    25. Rujan 2018. 20:22

Ovo me tješi. 12 kila samo beba i popratni organi i tekućine 😏😏😏 Haha. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    25. Rujan 2018. 20:22

Salatica9192

Klikerice,
    i ja sam misljenja da svako ima pravo na svoj izbor i da ne mora da znaci da njena beba nece biti ok zbog tog, sta ih pusi. Ali price, da ne mogu prestati pusiti mogu objesiti macku o rep. Ja sam toliki pusac bila da su cigarete bile dio mog karaktera xD I dan danas znam pomisliti na njih i gledati cak ljubomorno mamu i brata kako puse i ko zna koliko dugo cu jos misliti i PRESTALA SAM xD I to odjednom naglo i bez nekih pomagala, izmisljanja, skrivanja od drugih pusaca (ono nisam bjezala od pusaca) i napatila sam, udebljala, itd. I ponosna sam na sebe xD Rekla sam sebi, kad ostanes trudna - prestajes i tako sam uradila.
    Opet, svako drugacije posmatra to sve, pogotovo ko nije imao probleme, ono opustenije su zene. I sve ok, ali prica - ja ne moguuu prestati kod mene ne prolazi. Mozes, ali neces. Kao sto ja ne bih prestala da nije trudnoce.
    Izvinjavam se ukoliko ima pusaca, nije mi poenta da vrijedjam.

Ma nije poanta u tome, i ja sam pušač, ali sam stala u trenutku trudnoće. I znam da ima onih koji puše cijelu trudnoću, ali pušiš u bolnici, helou? Nisi sigurno u bolnici bez razloga. To je bila moja misao vodilja.. ali dobro, rekoh možda sam ja babetina.

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

AllieH
    25. Rujan 2018. 20:23

ptico, i mene ceka rotacija ormara, mislim da cu to sutra/prekosutra. Je, stigli su iz Amerike, ruksak je odlican, tamno sivi sam uzela. Bas sam prezadovoljna, bit ce super i kad bude stariji i bude isao nociti kod bake i sl. Donijela je svasta nesto i za bebu i meni ovako, nisam stigla poslikati, budem ovih dana ako se sjetim 🙈
    Sto se stikli tice, ja ih nosim, ne svakodnevno, ali za svadbe i kad sam bila krstena kuma sam ih normalno nosila. Imamo jednu svadbu sad za vikend i jos jednu u 10.mjesecu, takodjer planiram u stiklama, meni to nije tlaka. Da jeste, isla bih u ravnom. Glupost mi je da itko ikome ista namece, nek svatko nosi ono u cemu se dobro osjeca. A pogotovo mi je smijesno da svekrva ima takve komentare 🤦🏽‍♀️ 
    Sto se pusenja tice, ja ne razumijem to ni u trudnoci, a ni mimo trudnoce, opet svakom svoje 🤷🏽‍♀️
    du, super da si prezadovoljna kolicima! 

Luka ❤

barbiemama
    25. Rujan 2018. 20:28

pošteno sam se smrzla danas. ne mogu se nikako ugrijat. baš mi je prenaglo zahladilo.

du1988
    25. Rujan 2018. 20:37

allie, slikaj kad ti se bude dalo, bas me zanimaju stvarcice 😊 barbiemama, dekica i topli caj i neki dobar psiho triler 😁

url=https://lilypie.com]

božepetra
    25. Rujan 2018. 20:38

Klikerica

Približava se Interliber pa skupljam preporuke za knjige koja ce me bolje educirati na temu:
    Njega djeteta
    Odgoj djeteta
    Prve tri godine djeteta…

Nešto na tu shemu… ako imate kakve prijedloge ili preporuke,napišite tu

Milivoj Jovančevići sur.: Godine prve i zašto su važne

facebook.com/mamaimak/

Mina93
    25. Rujan 2018. 20:52

#svekrvevegete 😂😂
    Bez komentara.. Ja nisam nosila dosad stikle, inace ih obozavam, imamo 2pira u 11mj i tesko da cu ih nosit jer to ulazim u 9.mj 😅 covjece di to proleti..
    Mislim da uopce nema pravo tako nesto komentirat  ti najbolje znas kako se osjecas i sama ces odlucit sta ces stavit na nogice 😁

Duda
    25. Rujan 2018. 20:55

božepetra

Klikerica

Približava se Interliber pa skupljam preporuke za knjige koja ce me bolje educirati na temu:
    Njega djeteta
    Odgoj djeteta
    Prve tri godine djeteta…

Nešto na tu shemu… ako imate kakve prijedloge ili preporuke,napišite tu

Milivoj Jovančevići sur.: Godine prve i zašto su važne

Upravo čitam 😁 Baš je zgodna, o svemu ponešto..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.