Eeej curke nikako se javit danas, bas sam imala dosta toga, tek sad sjela i odmaram. 😅 promjena ljetne u zimsku robu u ormaru mi je uzela skoro cijeli dan, ajme koliko robe!! A uvijek govorim nemam nista za obuc 😂😂
Szuz!!!! To je sve sto cu rec na komentare od omiljene rodbine 😊 i curke no stres, kad dodju bebice svi oni ce postat nebitni 😊
Mene bas briga tko ce sta mislit o tome kad im kazem da nema posjeta prva dva mjeseca a kamoli ljubakanja itd.. 🙄 bez najava nikoga ne primam u stan.. meni ce moja mama doc kad rodim, cisto da mi doma pomogne koliko moze. Vec sam joj objasnila sto se moze a sto ne, sve kuzi i razumije 🤗
Barbie super su slova, ja cu isto od tamo na kraju narucit. Ponistila sam narudzbu kod my little clouds. Imaju mi bas prekrasne stvarcice, jos ne znam koju i kakvu lutkicu odabrati 😟
Allie kuzim te za peglanje, tako cu odsad i ja. Bome sam se jucer stvarno napeglala 😢 btw ako sam dobro skuzila stigla tetka iz Amerike, daj uslikaj sto je donijela 😍 jesi zadovoljna ruksakom? Koju sinas uzela na kraju?
Di nam je Miranda? Bit ce se oporavlja od djevojacke i skuplja snagu za svadbu 😊
Ostatak cura je standardno dobro za trece tromjesjecje, i mene muci sve to i mislim da cu uskoro pocet krizat dane 😅
Info za cure iz st-a i okolice, danas sam isla u splitsko rodiliste vezano za tecaj.. tecaj je svaki prvi ponedjeljak u mjesecu i traje cijeli taj tjedan s početkom u 13 h. Na prvom predavanju se ide u obilazak rodilista, tecaj nije obavezan. Ako zelite da pratnja ide s vama placa se 400 kn i to vam vrijedi 3 godine..
A jesam se raspisala..
Malo sam danas zalutala oko Merkura tražeći parking... uglavnom, došla sam sa stražnje strane bolnice,a ono iza bolnice 3 trudnice u spavaćicama, gole noge,vani 14 stupnjeva - puše cigare! Nadam se da nisam prevelika babetina , ali mene ovo baš šokiralo,dok mi ovdje brinemo o svakoj pizdariji...
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Malo sam danas zalutala oko Merkura tražeći parking… uglavnom, došla sam sa stražnje strane bolnice,a ono iza bolnice 3 trudnice u spavaćicama, gole noge,vani 14 stupnjeva - puše cigare! Nadam se da nisam prevelika babetina , ali mene ovo baš šokiralo,dok mi ovdje brinemo o svakoj pizdariji…
Kako će živjet je osobni izbor svake trudnice, ali nikad neću razumjeti kad idu trovati svoje nerođeno dijete... Ali zbilja.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
klikerice, ni meni nije svojstveno bas kupiti na slijepo tako bitnu stvar, racunala sam na onaj rok od 14 dana ako mi se ne svide, ali par cura ovdje je imalo pozitivne komentare, procesljala sam forume i eto...odvazila se! vidjet cemo u praksi, ali za sad sam stvarno prezadovoljna. a Tonka nam uziva s bebicom, tako cemo i mi jos malo 😍😍 ja isla gledati krevetice danas i nikakvu razliku ne vidim izmedju onog u adaxu za 1700 i u Bebenova za 1000 kn 😁 a gole noge, cigare ne mogu ni zamislit. ja danas paradirala u vesti 😂😂
Klikerice,
i ja sam misljenja da svako ima pravo na svoj izbor i da ne mora da znaci da njena beba nece biti ok zbog tog, sta ih pusi. Ali price, da ne mogu prestati pusiti mogu objesiti macku o rep. Ja sam toliki pusac bila da su cigarete bile dio mog karaktera xD I dan danas znam pomisliti na njih i gledati cak ljubomorno mamu i brata kako puse i ko zna koliko dugo cu jos misliti i PRESTALA SAM xD I to odjednom naglo i bez nekih pomagala, izmisljanja, skrivanja od drugih pusaca (ono nisam bjezala od pusaca) i napatila sam, udebljala, itd. I ponosna sam na sebe xD Rekla sam sebi, kad ostanes trudna - prestajes i tako sam uradila.
Opet, svako drugacije posmatra to sve, pogotovo ko nije imao probleme, ono opustenije su zene. I sve ok, ali prica - ja ne moguuu prestati kod mene ne prolazi. Mozes, ali neces. Kao sto ja ne bih prestala da nije trudnoce.
Izvinjavam se ukoliko ima pusaca, nije mi poenta da vrijedjam.
Poludio mi je mob htjela sam pitati razumije li neko ove pokazatelje tibc i uibc. Sad su mi skocili na nalazima dok su proslimput bili niski. Ne mogu docekati sutra da pitam doktora
Ja sam nepušač, ali neovisno o tome, gadi mi se vidjeti ttudnicu sa cigaretom. Al baš fuj..
Na kraju ispadne davte koje se ne paze nemaju nikakvih problema 😂😂
A ja na kraju sutra idem kod zubara, zabolio me zub nakratko danas, pa sam nazvala. I kaže mi sestra da je zubar zauzet i nema termina, ali da dođem ako me jaaaako boli. WTF?! Trudna sam i boli me zub, što ti nije jasno. Naglasila mi da ću morati čekati, ali pitati ću sutra Jel mogu čim prije jer ne smijem dugo sjediti.
Neka neljubazna sestra 🙄🙄
Ja sam nepušač, ali neovisno o tome, gadi mi se vidjeti ttudnicu sa cigaretom. Al baš fuj..
Na kraju ispadne davte koje se ne paze nemaju nikakvih problema 😂😂
A ja na kraju sutra idem kod zubara, zabolio me zub nakratko danas, pa sam nazvala. I kaže mi sestra da je zubar zauzet i nema termina, ali da dođem ako me jaaaako boli. WTF?! Trudna sam i boli me zub, što ti nije jasno. Naglasila mi da ću morati čekati, ali pitati ću sutra Jel mogu čim prije jer ne smijem dugo sjediti.
Neka neljubazna sestra 🙄🙄
Ja sam išla u zubara, sjela tamo prva i dočekala. Nisam se ja naručivala, ne😀. Ako te boli, a nema reda, upadaš
url=https://daisypath.com]
Posto smo dan na klokanici zapocele kukanjem i nastavile sa #svekrvama, moram nastaviti u tom tonu. 😁Ali prvenstveno mi treba savjet od nekog trudnog, zdravog razuma pa reko da pitam svoje drage klokanice. Stigla mi je haljina s asosa ,uska bodycon, trudnicka, koju sam narucila za svoje vjencanje koje je za 2 tjedna. Pokazem ju svekrvi i ona vice plavaaaaaaa, pa di ces plavooooo.. Pa kad sam rekla da cu imat ili balerinke ili cizme ravne, dobro da je sjediila.. Pita me onak u poluderacini ajmeeee, pa sta neces stikleeee?I kao, preusko joj je, da kak cu stat u haljinu. Najbolje da se u bijelu vrecu obucem da mi se trbuh ne vidi i da se pospem sljokicama i hodam u onim stulama klaunovskim i jos k tome padnem. 🤡
Moje pitanje je da li vi nosite stikle sada u trudnoci? U tenisicama se spopikavam, di cu stikle jos. Probala sam hodat danas u stiklama, ubila sam se skoro. Sta sam toliki slampo ili je to u trudnoci normalno? A k tome moram strogo mirovati, zaboravila sam hodati. Nekako bi bilo cudno vidjeti trudnicu s povecim trbuhom kako se muci jadna i nabada u stikletinama..
I skoro zaboravih.. Prijavljujem pregled. Stigla s pregleda i cijelodnevnog lutanja nakon pregleda.. Cerviks 20mm stoji i dalje.. Tako da, strogo mirovanje i dalje, ali bitno da se ne smanjuje.. Bebica prije bila veca sad manja, al kao sve ok osim cerviksa.
Sortiraj odgovore
Najstariji