Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    25. Rujan 2018. 15:05

Klikerica

Nego,moja svekrva je zakon u odnosu na zaovu(to je od muža sestra).
    Znači ta žena je sve kontra od mene, nemam ništa protiv ljudi koji žive na selu,ali ova je baš onaj najgori tip kojoj se život vrti oko sela i komšiluka, i cilj je roditi što više djece nek se priča. Ja sam sve kontra, dosta dugo sam gradila karijeru, radim na više poslova , živim u gradu, zaradim si dovoljno da mogu sve što poželim… pa i biti 5 tjedana u Australijini slično tome. Ne da se hvalim,nego navodim primjer da vam dočaram.

I onda mene svekrva pita kao hoce tinova nesto posuditi od svoje djece… znači niti bi ja uzela,niti bi pitala… mogu i želim sve uzeti novo. I točka! I sada kako je to njoj valjda njena mama rekla, ova meni ponudi spavaćicu koju je ona imala na 3 poroda,njezina mama također na 3 poroda i navela je još neke iz komšiluka. Meni se okrenuo ovaj moj osjetljivi želudac i žuč. Ne znam kak sam uspjela uopce izgovoriti da mi je mama već kupila 3 spavaćice.
    Znam da cete se ovome smijati,a sigurna sam da ce biti tu još epizoda… poput one,kad rodiš ti ćeš doći kod nas u Slavoniju jer se s djetetom do 3 mjeseca svuda može…samo ga ubaciš u to "jaje" i to je to.😆

mmm bljak 😆 da mi je vidjet na kaj lice te spavacice 😁 iskreno ova robica koju sam dobila, tih 10ak bodija...nisu mi bas po volji..jako su lose oprani,bijeli nisu bijeli, kruti, plavi izbljedili...moja svekrva je sogorici prala ves a je odavno znam da ona ne zna prati ves i ne koristi omeksivac..nikad!

Klikerica
    25. Rujan 2018. 15:07

Nakon što rodim,na vrata ide natpis... "Ne primamo nepozvane i nenajavljene goste! Ne kucaj,ne zvoni - beba spava!"

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

bambusovlist
    25. Rujan 2018. 15:10

Super!
    Svakako hoću!
    Hvala, Klikerice!

• Dalal
    25. Rujan 2018. 15:46

Evo mene sa kontrole..doktora nisam ni vidjela. .Navodno su mi trebali raditi laboratorijske nalaze ali uradili su mi tokolizu i onda me sestra uvela u sobu da mi kaže da su mi nalazi secera i željeza loši te me uputila dijabetologu. Ovdje u De nam ne daju nalaze nego upisu rezultate u trudnicku knjižicu tako da nema referentnih vrijednosti i ne mogu znati koliko je loše. ..Molim vas ako mi možete pomoći da ovo desifrujem. ..Taj test OGTT 50  (jednostavni test koji traje samo 1 sat i jednom se vadi krv) mi je 170 mg/dl. A željezo samo piše 10, 2....Dobila sam tbl za željezo. .Tražim po internetu da vidim koliko su lsi nalazi 😣😣😣😣

• zvrkica
    25. Rujan 2018. 16:06

Ja uopće ne razumijem ljude i rodbinu koji se trpaju odmah vidjet bebu. Najgore zimsko razdoblje, hrpa virusa i gripa i sad se svi hoće nakeljit.

A da ne pričam o unošenju u lice djetetu, cmakanju o diranju rukica i podizanju djeteta i nošenja.
    Ja to nikome neću dati pa nek se ljute. Već sad vidim kakvih će biti komentara.
     Odmah ću reći nema podizanja i nošenja, cmakanja i diranja po rukicama i cao pusa bok.

A vrata ne otvaram ako nemam najavu ili ako me nazovu na telefon i kažu sada ćemo doći, e bome nećete 😁😂😂😂🤣

Klikerica
    25. Rujan 2018. 16:15

Samo skype maženje dopušteno

Duda
    25. Rujan 2018. 16:35

du1988

meni je super jer su njegovi vani i nece moc banut kad i kako hoce, moji su 500 km dalje i dogovorila sam se s mamom da mi dodje nakon 2 tjedna dok muz i ja napravimo prilagodbu s bebicom 😊 brat i cura su u istom gradu, ali oni ce nam biti od velike pomoci i ne smetaju. I to je to, s frendicama cu lako dogovoriti! I da se pohvalim, stigla su mi kolica i pao mi je kamen sa srca obzirom da sam ih uzela na nevidjeno 😂 odlicna su, puno opreme, ful lako sklapanje, ona nisu teska…ma super 😍

S koje stranice si ih naručila? Brzo su stigla, čini mi se... Super da si zadovoljna! ☺

du1988
    25. Rujan 2018. 16:59

Duda

du1988

meni je super jer su njegovi vani i nece moc banut kad i kako hoce, moji su 500 km dalje i dogovorila sam se s mamom da mi dodje nakon 2 tjedna dok muz i ja napravimo prilagodbu s bebicom 😊 brat i cura su u istom gradu, ali oni ce nam biti od velike pomoci i ne smetaju. I to je to, s frendicama cu lako dogovoriti! I da se pohvalim, stigla su mi kolica i pao mi je kamen sa srca obzirom da sam ih uzela na nevidjeno 😂 odlicna su, puno opreme, ful lako sklapanje, ona nisu teska…ma super 😍

S koje stranice si ih naručila? Brzo su stigla, čini mi se… Super da si zadovoljna! ☺

10.09.sam narucila na Babyland web shopu obzirom da ih ne drze nigdje u Zadru! Dvoumila sam se izmedju njih i Be cool koja sam vidjela uzivo, ali dobro sam odlucila na kraju 😊

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    25. Rujan 2018. 17:24

Evo za Splićanke info...

Klikerica
    25. Rujan 2018. 17:39

du1988,
    super da si zadovoljna s kolicima. Ja si nisam mogla zamisliti kupnju na slijepo. Baš mi je drago da si dobro odabrala.
    Čula sam se s Tonkom, ne može vjerovati kak smo se nas dvije našle u internetskim bespućima. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.