Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    25. Rujan 2018. 14:05

Barbie,  
    daaa, ono ne vjerujem sta pise i kasnije mi salje sliku tog hahahaha (rekla svekrvi da joj nadje i uslika). Stvarno trebam povuci granicu. Jedno je bilo sutiti kad meni nije stimalo nesto, drugo je vaspitanje jedne male licnosti (a stvarno sam okruzena dosta tim zajednicama, dede i babe su mame i tate).
    Blaza, 
    ja dobijem neki osjecaj kad se spomene svekrva na forumu hahhahaha i uskacem da komentarisem hahahhahaha 🤣 Imam radar za to hahahha. 
    Da, znam da si ti otisla i mogu misliti da si preporodjena. I kad god neko ode, ono osjecam se pobjednicki hahahahahh. You made it, jeeee 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Kod mene se valjale po podu od jauka, zaova i svekrva kad smo htjeli ici 2013 godine na stan i od kuce (muz i svekar tezak duo, frka neka), mene tad sramota komsiluka bilo, jbt kao da je umro neko hahahahahhahah. I tad je rekla, koja sramota da pored ovolike kuce, vi idete na stan. Tako da ja cu otici i biti u losim odnosima (i zaboli me, ali zao mi muza) ili otici u inostranstvo (tu vec ne moze nista). 

Salatica9192
    25. Rujan 2018. 14:12

Klikerice, 
    aaaaaa nmg da vjerujem sta ti je uradila :O Da li je suspenzovana? Ja bih sama dala otkaz da to uradim djetetu :O Mogu misliti reakcije mame, najezila sam se. ❤️ za malu Klikericu

Ana89
    25. Rujan 2018. 14:21

Klikerica

Maggie, jako mi je drago sto uskoro prestaješ raditi.
    Pepe, ovaj moj sin isti igra nogomet s mojim mjehurom. Jučer dok sam ležala i gledala kako Luka Modrić prima priznanje me 4 puta tako kiknuo da sam se 4 puta u 10 minuta isla popiskiti po 6 kapi.
    Salatice,mame su nam iste. Moja je u stanju sve kad me tako netko neopravdano otkanta. Rekoh da sam bila jako bolesna kao dijete, s jako jako dugim boravcima u bolnici. Nevjerovatno je koliko je ta žena mene adaptirala na život u bolnici, i pridobila na svoju stranu svakoga doktora i sestru u svim smjenama,tako da meni bude lakše svakome reći kad me nešto mučilo. A sve se to dogodilo nakon što su me jedna med.sestra na Srebrnjaku zaboravila u sobi za EKG bez potkošulje s otvorenim prozorom u 1.mjesecu. Ja sam s svojih 5-6 godina lezala u toj sobi 2 sata dok nisam potpuno poplavila. Onda je slučajno naletila sestra iz druge smjene,koja je dovela pacijenta u tu sobu. Znači show je nastao. Mama je instant dobila apartman majka/dijete i do kraja borvka j toj bolnici je bila samnom. Tako da… na Balkanu se ne može drugačije,moramo se boriti kad se ljudi generacijama rađaju neodgovorni.

Sa mnom moja majka( nisam željela s ocem ići- paničar teški) nije htjela ni na hitnu kad sam se sa 17 rušila u nesvijest u snu. Toliko o tome. Na kraju je bio jako nisko tlak, ništa drugo.
    Ali zato se sveki, da ju i pohvalim, borila rukama i nogama da me prošle godine OB pusti u Rijeku da mi pomognu, da riješe ono što oni nisu mogli i znali. Uglavnom, zbilja se potrudila, nije mi ni rekla kako sve. Jedan dan je došla primarijusu i ispregovarala moj odlazak. Tako su me još mjesec  krpali u Rijeci, ali uspjeli su😀😀.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Klikerica
    25. Rujan 2018. 14:26

Salatica9192

Klikerice,
    aaaaaa nmg da vjerujem sta ti je uradila :O Da li je suspenzovana? Ja bih sama dala otkaz da to uradim djetetu :O Mogu misliti reakcije mame, najezila sam se. ❤️ za malu Klikericu

Nije suspendirana naravno, i užasno se ponašala prema meni do kraja boravka... bolje da ti ne pričam uopće. Znači toliko sam ju dobro zapamtila da bi ju danas na ulici prepoznala 100% i našamarala. Kakvo srce imaš da ideš maltretirati već bolesno dijete?!?!?! Ma užas! 

Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog

Klikerica
    25. Rujan 2018. 14:34

Nego,moja svekrva je zakon u odnosu na zaovu(to je od muža sestra).
    Znači ta žena je sve kontra od mene, nemam ništa protiv ljudi koji žive na selu,ali ova je baš onaj najgori tip kojoj se život vrti oko sela i komšiluka, i cilj je roditi što više djece nek se priča. Ja sam sve kontra, dosta dugo sam gradila karijeru, radim na više poslova , živim u gradu, zaradim si dovoljno da mogu sve što poželim... pa i biti 5 tjedana u Australijini slično tome. Ne da se hvalim,nego navodim primjer da vam dočaram.

I onda mene svekrva pita kao hoce tinova nesto posuditi od svoje djece... znači niti bi ja uzela,niti bi pitala... mogu i želim sve uzeti novo. I točka! I sada kako je to njoj valjda njena mama rekla, ova meni ponudi spavaćicu koju je ona imala na 3 poroda,njezina mama također na 3 poroda i navela je još neke iz komšiluka. Meni se okrenuo ovaj moj osjetljivi želudac i žuč. Ne znam kak sam uspjela uopce izgovoriti da mi je mama već kupila 3 spavaćice.
    Znam da cete se ovome smijati,a sigurna sam da ce biti tu još epizoda... poput one,kad rodiš ti ćeš doći kod nas u Slavoniju jer se s djetetom do 3 mjeseca svuda može...samo ga ubaciš u to "jaje" i to je to.😆

barbiemama
    25. Rujan 2018. 14:40

mislim da ću i ja imati te borbe s posjetama jer znam sad već da svi očekuju da će ga vidjeti već prvi tjedan. samo nek očekuju :D

Blaza26
    25. Rujan 2018. 14:54

Vidim i ja vec probleme oko tih posjeta poslije. Nitko nece razumijet da je prvi mjesec,da je sezona prehlada i gripa,da je beba mala i osjetljiva,da ce i meni imunitet biti ravan nuli.. Moji su vise manje razumni,ja sam na mamu totalno,temperamentne smo, kad god se vidimo uvijek se posvadamo oko neceg,a isto tako odmah pomirimo. Dok s njegove strane je bitnije sta ce selo rec,ne daj boze nesto svekrvi rec,ta 3 dana iz sobe nece izlazit..... itd,itd

bambusovlist
    25. Rujan 2018. 14:57

Evo da se i ja malo javim!
    Zapravo, jako želim vidit broj 26 dolje. Valjda će biti. 😊
    I ja sam u burovitim krajevima i imam osjećaj da se jučer sav vremenski vrtlog odlučio odraziti u mojem abdomenu. Preležala cijeli dan, praćen bolovima u zdjelici, crijevima, želucu i što li ja znam čemu još. Ne želim paničariti jer samo mi bude gore, a bolovi nisu neizdrživi, a nisu ni popraćeni krvlju. Nekako mi je to glavni recept za reagiranje. Nadam se da neće bit potrebe. Danas je već bolje. 
    Čitam malo o tome što kupujete i kako se pripremate. Za sada samo skrinšatam pa se nadam kupnji tamo u 11., 12. mjesecu, kad će se, nadam se, posteljica podignuti. Veliki optimizam vlada kod mene. 
    Btw, ima li tko iskustva s Mutsy kolicima?

du1988
    25. Rujan 2018. 15:01

meni je super jer su njegovi vani i nece moc banut kad i kako hoce, moji su 500 km dalje i dogovorila sam se s mamom da mi dodje nakon 2 tjedna dok muz i ja napravimo prilagodbu s bebicom 😊 brat i cura su u istom gradu, ali oni ce nam biti od velike pomoci i ne smetaju. I to je to, s frendicama cu lako dogovoriti! I da se pohvalim, stigla su mi kolica i pao mi je kamen sa srca obzirom da sam ih uzela na nevidjeno 😂 odlicna su, puno opreme, ful lako sklapanje, ona nisu teska...ma super 😍

url=https://lilypie.com]

Klikerica
    25. Rujan 2018. 15:04

bambusovlist

Btw, ima li tko iskustva s Mutsy kolicima?

Ja cunih kupiti. Testirala sam ih na najgrbavijem terenu, i kolica su vrhunska. Dobila sam 2 preporuke od frendice i od sestrične. Odi na temu "Kako odabrati kolica?" tako smo se više raspisali o detaljima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.