Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    25. Rujan 2018. 13:07

Salatica9192

Blaza,
    :( nekad se pitam samo da li namjerno tako pricaju ili lupaju? I samo se mislim, bile su i one trudne i znaju kako je, zastoooo takvi komentari.
    Ja cu imati opasne probleme, sve vise i vise vidim… nesto se ja iznervirala, moja strina izjavljuje kako se boji da ce njen sin i snajka izgubiti svoje cetverogodisnje dijete (otisli na put). Ja se izbila i kazem joj, Boze sacuvaj, pa to je njihovo dijete, oni najbolje znaju i ne daj Boze da se izgubi, tebi bi teze bilo??? Ja bez dlake na jeziku u trudnoci haha.
    I pricam to svekrvi, cisto upozorenje kakva ne smije biti haha, ona dize nos, kao i komsijsko dijete zavolis, pa se zabrines za njega. Ama zeno, pa normalno da ces voljeti, unuce, jos prvo, zivi s tobom, ko o tome prica. Vec da se ti trpas umjesto mene i D. ne moze. Ona ne razumije sta ja pokusavam cijelo vrijeme, ne da ne dam da neko voli dijete moje xD Pogotovo porodica, vec poznavajuci njih iii poznavajuci sta rade djeci u zajednicima (ogromna razmazenost, bez autoriteta), ja moram od samog pocetka davati do znanja da nije NASE, vec moje i muzevo.
    I sve tako trebamo koje smo u zajednici. A vi sto ste se spasile, samo ostro. Svako svoj krov ima. Morace prestati komentarisati sa vremenom.

Vi koje ste se spasile 😂😂😂 ajme oplakah 😂😂😂 szuz vjecna tema 😁

AnnaO
    25. Rujan 2018. 13:07

Blaza26 #svekrva sto se tice njih moja je koma bila sam u sopingu za L i nasla sam male carapice i jednostavno nisam mogla odoljeti i kupila sam ih...kada je vidla koja je ti scena bila da joj je muz rekao da koji joj je vrag da cemo kupvati sta hocemo i kad hocemo sto joj nije bilo po volji...ja sam rikavala od smijeha u sebi tako da vas sve razumijem koje imate problema sa svekrvama...

Ana89
    25. Rujan 2018. 13:08

Salatica9192

Blaza,
    :( nekad se pitam samo da li namjerno tako pricaju ili lupaju? I samo se mislim, bile su i one trudne i znaju kako je, zastoooo takvi komentari.
    Ja cu imati opasne probleme, sve vise i vise vidim… nesto se ja iznervirala, moja strina izjavljuje kako se boji da ce njen sin i snajka izgubiti svoje cetverogodisnje dijete (otisli na put). Ja se izbila i kazem joj, Boze sacuvaj, pa to je njihovo dijete, oni najbolje znaju i ne daj Boze da se izgubi, tebi bi teze bilo??? Ja bez dlake na jeziku u trudnoci haha.
    I pricam to svekrvi, cisto upozorenje kakva ne smije biti haha, ona dize nos, kao i komsijsko dijete zavolis, pa se zabrines za njega. Ama zeno, pa normalno da ces voljeti, unuce, jos prvo, zivi s tobom, ko o tome prica. Vec da se ti trpas umjesto mene i D. ne moze. Ona ne razumije sta ja pokusavam cijelo vrijeme, ne da ne dam da neko voli dijete moje xD Pogotovo porodica, vec poznavajuci njih iii poznavajuci sta rade djeci u zajednicima (ogromna razmazenost, bez autoriteta), ja moram od samog pocetka davati do znanja da nije NASE, vec moje i muzevo.
    I sve tako trebamo koje smo u zajednici. A vi sto ste se spasile, samo ostro. Svako svoj krov ima. Morace prestati komentarisati sa vremenom.

E to, nekidan je mojoj izletilo sretna sam da "ćemo" dobiti muško dijete, jer su je neke cure u školi iznervirale. Ali "ćemo". Nećemo ćemo, nego ja i I. ćemo ga dobit 😁 Nisam ju u ispravljala, ali ako bude izletilo još koji put, budem 😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Salatica9192
    25. Rujan 2018. 13:13

Ana89

Salatica9192

Blaza,

E to, nekidan je mojoj izletilo sretna sam da "ćemo" dobiti muško dijete, jer su je neke cure u školi iznervirale. Ali "ćemo". Nećemo ćemo, nego ja i I. ćemo ga dobit 😁 Nisam ju u ispravljala, ali ako bude izletilo još koji put, budem 😊

Mini srcku imam na to hahahaha. Jos ovoliko se ispati, kroz sta sve prodje za ovih 6 godina, jedva se odluci da pokusam opet i tebi je radjam i zaovi? xD Pa zato mi je od zaova jaka ona izjava, da se beba iznese u njenom u cemu je ona iznesena kad je rodjena hahhahahahah. Kako joj pade na pamet, ne znam, cudim se iz dana u dan, koja narcisiodnost i sebicnost. (kazem ja vama izace meni stvari na nos haha) 
    Vec se zamisljam kako rezim na njih kad rodim pa me opali "mama bear" ludilo hahahahha 🐻 

du1988
    25. Rujan 2018. 13:14

ja mislim da cemo mi stvarati nove generacije svekrvi i punica koje nece biti tako...(upotrijebite rijec koja vam pase) 😂 kao svekrva 2.0. 🤣

Salatica9192
    25. Rujan 2018. 13:15

Mina,  
    omiljena tema ahahahahahah. Uvijek imam nesto novo za dodati hahaha (tipa rekla komsinici kako ja i muz radimo kod mojih nesto, krije da zivim kod svojih mjesec dana vec ahahahahahaha, jedva cekam da svima kazem, joj sramote 🤣) 😈

Ana89
    25. Rujan 2018. 13:19

Salatica9192

Mina,
    omiljena tema ahahahahahah. Uvijek imam nesto novo za dodati hahaha (tipa rekla komsinici kako ja i muz radimo kod mojih nesto, krije da zivim kod svojih mjesec dana vec ahahahahahaha, jedva cekam da svima kazem, joj sramote 🤣) 😈

Haha. 😂😂😂  Kao sramota što ste otišli zasad 😆. Nevjerojatno 😂😂

url=https://daisypath.com]

• Kani07
    25. Rujan 2018. 13:26

du1988

ja mislim da cemo mi stvarati nove generacije svekrvi i punica koje nece biti tako…(upotrijebite rijec koja vam pase) 😂 kao svekrva 2.0. 🤣

😂😂

💜Karla💜Nicol💙Anton

• zvrkica
    25. Rujan 2018. 13:30

Salatica9192

Mina,

E al ovo je vrh 😂😂😂 zamisli što ona krije 😂😂😂😂

Salatica9192
    25. Rujan 2018. 13:32

Ana89

Salatica9192

Mina,

Haha. 😂😂😂 Kao sramota što ste otišli zasad 😆. Nevjerojatno 😂😂

Da, i zato navaljuje da se vratimo. Ne iz neke ljubavi i zelje da mi pomaze, vec sta ce komsiluk reci 
    🤣 A meni se onda namjerno ne vraca hahaha 😂
    Jesam zlica hahahaha. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.