Ja sam popizdila, blago receno. Otisla kod porodicnog za uputnice za secer, a moram ja, jer moram objasniti doktorici, ginekolog me je putem poruka uputio na to. I zvala, naravno, nema termina ove sedmice , ali da dodjem i samo malo pricekam. I to malo se pretvorilo u sat vremena, a ledja me ubise, ni sjesti ni stajati. Proziva raju sto su dosli po recepte, a mene ignorise. Pa gdje neka prednost, nisam dosla onako tamo. Ne moram ni prva, ali 5 ih udje. A jos ljudi ima, ko zna kad cu ja. Puknem i odem. Odo privatno 50 eura puci, kad sam toliko dala, dacu i to. A doktorici neka svi moguce ono po ocima izadje, što pišete, kad se zamjeri trudnici neko hahahahahh. 🤣😶👹
Pa da ne povjerujes. Kod mog obiteljskog lijecnika bas nikad nije guzva i neki dan kad me uhvatila hernija idem kod njega prvo po uputnicu za kirurga. Bas kad je hitno, dodjem, puna cekaonica. I on izadje i cim me ugledao govori da dodjem ja posto sam trudnica. Nikad necu sama zicati da me puste, ali ocekujem da sami skuze sta je red i stvarno nisam dosad imala losih iskustava. Bas me ljute takve stvari
Luka ❤
Jutro cure! Joj meni isto kao da od jucer beba nasjela na mjehur i kad me udara, imam osjecaj da je toliko nisko, bas mi nije svejedno. Iako mi cerviks dosad nije bio upitan, niti ista vezano uz njega, moram priznati da me ovo cini nervoznom. Doslovno kako je netko jucer napisao, kad da ce mi nogica izletjeti van kad me udari. Valjda je to normalno, nadam se da ne moram trcati na pregled
Sretno na pregledima tko ima danas!
ok je to i nevezano za cerviks.
Moja je glavom dolje okrenuta i doktor gleda cerviks, kad ono odjednom vidiš glavu i oči 😂😂 kao da pita: a ko je to????
Legni, nemoj sjediti i puno hodati jer gravitacija ih tjera još dodatno dolje, tako mi je jučer objasnio doktor. Neugodno je kad udara tako dolje znam.
Ja sam popizdila, blago receno. Otisla kod porodicnog za uputnice za secer, a moram ja, jer moram objasniti doktorici, ginekolog me je putem poruka uputio na to. I zvala, naravno, nema termina ove sedmice , ali da dodjem i samo malo pricekam. I to malo se pretvorilo u sat vremena, a ledja me ubise, ni sjesti ni stajati. Proziva raju sto su dosli po recepte, a mene ignorise. Pa gdje neka prednost, nisam dosla onako tamo. Ne moram ni prva, ali 5 ih udje. A jos ljudi ima, ko zna kad cu ja. Puknem i odem. Odo privatno 50 eura puci, kad sam toliko dala, dacu i to. A doktorici neka svi moguce ono po ocima izadje, što pišete, kad se zamjeri trudnici neko hahahahahh. 🤣😶👹
To nije u redu. Zaista nije. Kao prvo ni ne bi trebala toliko sjediti i stajati u čekaonici punoj bolesnih ljudi.
A druga stvar je to da trebaš samo uputnice, užas.
Daaa 👹 Mislim necu sad preko hitnih slucajeva, bolova, beba, ajde cekacu. Ali ljudi kao i ja po uputnice ili recept za terapiju. Samo jedni bolovi u stomaku, i sestra mi je rekla, ono prvo ce taj covjek. Ja ono nema problema. I to se pretvori u 5 ljudi, i jos ko zna koliko bi. A ja na mirovanju i znaju to i sestra i doktorica. Sad kad mama popizdi hahahahaha 🤣
Dobro jutro svima ☺
Baš je lijepo vidjeti te trbuščiće na okupu u Merkuru, super ste! 😉
Vidim da se jutros kuka 😁 To valjda tako ide, u 'blaženom' stanju stalno neke nove teškoće. Al nek smo mi trudne, proći će to sve, a nama doći naše srećice 😍
Ja imam pitanje za iskusne mame, vezano za svu tu robicu. Vidjela sam neke popise al svi su različiti. Pa ako mi možete napisati vi koje ste to prošle, koliko planirate robice pripremiti, koliko tetrica?
Ja sam spremila od robice ovo:3kom bodi dugi rukav,3 kratki br.50,3 kombinezona br 50,5 kom kombinezona br,56,3 pidzamice br.56 ,5 kom bodija br56,5 bodija kratki rukav br56,3 kape ,1 medo odijelo,20 kom obicnih pamucnih pelena,2 dekice jednu debelu,jednu tanju.Narucila za krevetic 3 kom posteljine,i jos 3 tanke kao dekice -plahtice za ispod bebe kad je nekud moram stavit.To mi je za pocetak dovoljno dalje mislim kupovat kad kuci stignemo i vidi sta i kako ,kolika ce beba bit ,sve mi je dostupno i sve se moze kupit isti dan.Beba to brzo preraste mislim za prvi mjesec dva da je dosta ,samo da sve bude uredu lako cu dalje a meni osobno glupo mu kupovat unaprijed neke brojeve za tri ,cetri mjeseca ,a i 12 mjesec su takva snizenja da mogu za 70% nizu cjenu kupit robicu za dalje.To je za robicu.S prvom curom sam tako nagomilala nije sve ni obukla i jos je svak donosio na poklon bas bezveze bilo robe za 5 djece.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Dobro jutro svima ☺
Baš je lijepo vidjeti te trbuščiće na okupu u Merkuru, super ste! 😉
Vidim da se jutros kuka 😁 To valjda tako ide, u 'blaženom' stanju stalno neke nove teškoće. Al nek smo mi trudne, proći će to sve, a nama doći naše srećice 😍
Ja imam pitanje za iskusne mame, vezano za svu tu robicu. Vidjela sam neke popise al svi su različiti. Pa ako mi možete napisati vi koje ste to prošle, koliko planirate robice pripremiti, koliko tetrica?
Ja sam spremila od robice ovo:3kom bodi dugi rukav,3 kratki br.50,3 kombinezona br 50,5 kom kombinezona br,56,3 pidzamice br.56 ,5 kom bodija br56,5 bodija kratki rukav br56,3 kape ,1 medo odijelo,20 kom obicnih pamucnih pelena,2 dekice jednu debelu,jednu tanju.Narucila za krevetic 3 kom posteljine,i jos 3 tanke kao dekice -plahtice za ispod bebe kad je nekud moram stavit.To mi je za pocetak dovoljno dalje mislim kupovat kad kuci stignemo i vidi sta i kako ,kolika ce beba bit ,sve mi je dostupno i sve se moze kupit isti dan.Beba to brzo preraste mislim za prvi mjesec dva da je dosta ,samo da sve bude uredu lako cu dalje a meni osobno glupo mu kupovat unaprijed neke brojeve za tri ,cetri mjeseca ,a i 12 mjesec su takva snizenja da mogu za 70% nizu cjenu kupit robicu za dalje.To je za robicu.S prvom curom sam tako nagomilala nije sve ni obukla i jos je svak donosio na poklon bas bezveze bilo robe za 5 djece.
I zaboravi napisat 3 kom tanji carapica,3 kom debljih
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ajoj Salatice, nisam jednom doživjela. Nisam bila trudna taj put, ali ja gorim na 40 stupnjeva i kašljem i ne dišem, a ova porodična doktorica prima agenta za prodaju slika 😤😤😤. I tamo pol sata sjedi unutra.
A sad kad sam trudna niti ne idem tamo. Možeš se samo razbolit od onih staraca i male djece. Sad nam to ne treba.
Dođem ja trudna na policiju onaj put ovo ljeto, 300 stupnjeva u zraku, i vidiš natpis metar od mene: invalidi i trudnice i aju prednost. Ispred mene su se progurali dva muškarca i jedna mlada žena, curica. Ne tražim da me pustiš, ali bilo bi lijepo...
Drugi put opet ja na policiji: kaže tip - pustiti ću te prije, ako nećeš biti 199 godina unutra🤗🤗😗😗. Ječmenac svima 😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro svima
Predivne ste sve curke s Merkura, baš lijepo da ste se našle.
Mi jučer kaparili krevetić Paulo u centru Adax i rezervirali Maclaren Daytripper, Maxi Cosi pebble plus vivid red i adapter u magic babyu, baš sam bila sretna kaj smo rješili te veće stvari. Zvat će nas kad dođe i krevetić i kolica. Al mogu vam reći da mi je bilo već malo i teško, noge me još uvijek bole i lovio me grč po noći. Bila sam na poslu do 15h, ručali doma i otišli za ZG. Imala sam bome i pritisak dole tak da me baš malo strah za taj cerviks, pa ne želim na šivanje. Danas ću malo lakše i preležet ću cijeli dan kad dođem doma. Ipak bi htjela još cijeli 10.mjesec da mogu ići raditi, a za 11. ćemo vidjeti jel ću na komplikacije prije ili samo na porodiljni 45 dana prije.
kaj se tiče knjiga za djecu, mene vam zanimaju ove:
KAKO IGROM USPJEŠNO RAZVIJATI DJETETOV IQ - NTC sustav učenja - Ranko Rajović
IQ DJETETA - BRIGA RODITELJA - NTC sustav učenja
BEBarije - Važnost poticanja intelektualnog i emocionalnog razvoja od najranije dobi
samo ne znam koja je od njih najprikladnija, tj za najraniju dob, budem malo istražila.
Noa 💙
Daaa 👹 Mislim necu sad preko hitnih slucajeva, bolova, beba, ajde cekacu. Ali ljudi kao i ja po uputnice ili recept za terapiju. Samo jedni bolovi u stomaku, i sestra mi je rekla, ono prvo ce taj covjek. Ja ono nema problema. I to se pretvori u 5 ljudi, i jos ko zna koliko bi. A ja na mirovanju i znaju to i sestra i doktorica. Sad kad mama popizdi hahahahaha 🤣
Salatice mene to raspizdi,svaki put kad me neko pita zasto smo otisli kao nije om jasno ,eto zato sto i toj drzavi nikad nista nece funkcionirat kako treba,beskicmenjaci ,nek svi odreda jevmenac dobiju a tebi😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji