Jutro svima
Predivne ste sve curke s Merkura, baš lijepo da ste se našle.
Mi jučer kaparili krevetić Paulo u centru Adax i rezervirali Maclaren Daytripper, Maxi Cosi pebble plus vivid red i adapter u magic babyu, baš sam bila sretna kaj smo rješili te veće stvari. Zvat će nas kad dođe i krevetić i kolica. Al mogu vam reći da mi je bilo već malo i teško, noge me još uvijek bole i lovio me grč po noći. Bila sam na poslu do 15h, ručali doma i otišli za ZG. Imala sam bome i pritisak dole tak da me baš malo strah za taj cerviks, pa ne želim na šivanje.Danas ću malo lakše i preležet ću cijeli dan kad dođem doma. Ipak bi htjela još cijeli 10.mjesec da mogu ići raditi, a za 11. ćemo vidjeti jel ću na komplikacije prije ili samo na porodiljni 45 dana prije.
kaj se tiče knjiga za djecu, mene vam zanimaju ove:
KAKO IGROM USPJEŠNO RAZVIJATI DJETETOV IQ - NTC sustav učenja - Ranko Rajović
IQ DJETETA - BRIGA RODITELJA - NTC sustav učenja
BEBarije - Važnost poticanja intelektualnog i emocionalnog razvoja od najranije dobi
samo ne znam koja je od njih najprikladnija, tj za najraniju dob, budem malo istražila.
Ja imam pune dvije police knjiga o odgoju, ofc netko ih je razbucao pa nezz di su sve, treba mi samo jedna o beby handlingu, to ću naručiti iz kataloga Svijeta knjiga ili tako nešto...150-ak kuna.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Bas ste predivne curke s merkura ❤️😍
Kako je kod svakog doktora drugacije..To bi trebali zakonom uvesti-da trudnice imaju prednost 😆 Kod moje opce prakse trudnice samo pokucaju, sestra ih uvodi unutra da ne cekaju vani u cekaoni, i odmah su na redu kad izade prvi od doktorice. Iako sam ja cekala kad nisam imala trbuh, bilo mi glupo. E ali zato kad trebam po doznaku kod gina, trudnice cekaju a muzevi imaju prednost.
Kani,
super za stvarcice 😊 Ja sve kontam da sam se zeznula sto nemam nista broj 50 :/ Ali kad ne znas vise kome vjerovati, 1000 razlicitih savjeta, vjer kao sto je i svaka beba razlicita :/ Ako joj bude sve bas preveliko, nabavljacu i 50.
Ana,
stvarno ti je to rekao hahah, ne vjerujem kakvi ljudi postojee 🙄
A stvarno ni ja nisam ono, ako sam ok, cekacu. Sjecam se za prvu komisiju tamo u maju, znam da trudnice imaju prednost iz prica, ali nigdje obavjestenja, kao pokuca se i ja sam stajala cijelo vrijeme, bilo mi bezze, isto nigdje stomaka xD I unutra mi rekli da sljedeci put samo pokucam i ulazim sljedeca. Ali sad stvarno ne moguuu, jbt porodicu se u cekaonici onoj, bas me nesto zabolila ledja, ustala sam i sjela 15 puta. Niko me od pacijenata nije pogledao, tj jeste u smislu, vidi ove hoce da se utrpa prije (a sve ljudi u godinama), ostacu pri mislju da bi mladji pustili, jer ja pustam trudnice i placljive bebe uvijek. Sto je najcrnje oni mi izdaju Clexane i doznake. To nmg privatno 🤣 A vidno sam ljutita otisla, uz muzev komentar da idemo privatno haha. Moram mamu angazovati, ona to rijesi sve haha.
Evo jedne koja neće kukati! Ja se, da pokucam, super osjećam! Baš sam danas lijepo parkirala kod Maksimira i onda sam šetala gore na Rebro, i baš mi je pasalo. (Dobro da nisam ni pokušavala autom jer je guuužva strašna) Nadam se da će me volja za šetnjom držati i idući tjedan, otkad prestajem raditi, pa bih mogla krugove oko Jaruna, po nasipu i sl.
Salatice, ja čekam svoj prvi pregled kod hematologa... baš me zanima što će reći...
Kani,
super za stvarcice 😊 Ja sve kontam da sam se zeznula sto nemam nista broj 50 :/ Ali kad ne znas vise kome vjerovati, 1000 razlicitih savjeta, vjer kao sto je i svaka beba razlicita :/ Ako joj bude sve bas preveliko, nabavljacu i 50.
Ana,
stvarno ti je to rekao hahah, ne vjerujem kakvi ljudi postojee 🙄
A stvarno ni ja nisam ono, ako sam ok, cekacu. Sjecam se za prvu komisiju tamo u maju, znam da trudnice imaju prednost iz prica, ali nigdje obavjestenja, kao pokuca se i ja sam stajala cijelo vrijeme, bilo mi bezze, isto nigdje stomaka xD I unutra mi rekli da sljedeci put samo pokucam i ulazim sljedeca. Ali sad stvarno ne moguuu, jbt porodicu se u cekaonici onoj, bas me nesto zabolila ledja, ustala sam i sjela 15 puta. Niko me od pacijenata nije pogledao, tj jeste u smislu, vidi ove hoce da se utrpa prije (a sve ljudi u godinama), ostacu pri mislju da bi mladji pustili, jer ja pustam trudnice i placljive bebe uvijek. Sto je najcrnje oni mi izdaju Clexane i doznake. To nmg privatno 🤣 A vidno sam ljutita otisla, uz muzev komentar da idemo privatno haha. Moram mamu angazovati, ona to rijesi sve haha.
Nisam ni ja mislila uzimat 50 br ali kako mi prijeti prijevremeni porod pa kontam nek se nade 2-3 kom eto zbog tog.A iz iskustva stvarno se ne treba pretpavat jer ne iskoristi se .Za tu razliku cu uzet recimo onaj bebifon ,kvalitetniju kozmetiku ili sta vec sto cu dugo koristit.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Evo jedne koja neće kukati! Ja se, da pokucam, super osjećam! Baš sam danas lijepo parkirala kod Maksimira i onda sam šetala gore na Rebro, i baš mi je pasalo. (Dobro da nisam ni pokušavala autom jer je guuužva strašna) Nadam se da će me volja za šetnjom držati i idući tjedan, otkad prestajem raditi, pa bih mogla krugove oko Jaruna, po nasipu i sl.
Salatice, ja čekam svoj prvi pregled kod hematologa… baš me zanima što će reći…
Maggie sve bi meni bilo lako da mogu bar normalno obavit stvari po kuci i prosetat ovako psiha ubi ali sta se mora nije tesko😉.Sve za ovo malo cudo.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Salatice, ja čekam svoj prvi pregled kod hematologa… baš me zanima što će reći…
Cekam vijestiiii 😊 Bas me zanima sta ce pricati, jer sam na forumu, za sada, samo ja bila kod hematologa, koliko sam skontala.
Kani,
ahaaa. E pa i ja sam u tim nekim vodama i dijagnozama, hmm. Vidjecemo kako se budem osjecala u tridesetim nedeljama.
Da i ja zakukam jutros...
Migrena me uhvatila jucer poslije predavanja,i nije popustila jos uvijek... vidite da u 4 ujutro pitam koju knjigu kupiti na Interliberu,onda znate koliko je sati?!
Nista me drugo ne boli...ali glava me ubija!!!
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
Ja više neću kukati haha prihvatila da je to tako i koda manje sve boli i tako guramo
Tko je iznio one paprike i pekao u pećnici? Zaboravila sam s čim se punile i kolko pekle???
Evo ja idem kod zubara, teško mi je dugo hodat ili malo brže..žurila sam na bus i odma me mali s glavom u mjehur nabija, dolje sve kosti bole...baš moram male i spore korake radit 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji