Barbieee 😍😍😍 Vidi se sada stomo malii 😊 Definitivno gledaj da te primjete neke agencije, uzmi koju paru hahaha 😋 Nestvarna siii 😍
Ja krenula u zivot hahaha, odoh do prodavnice, jupii i do kuce haha.Ono srecna sam 🤣 Ali srce iskace iz grudi, puls se digne... vazduha nema. Lezanje plus anemija plus stomak, rezultat = kondicija mi je u minusu, ne 0 haha, vec minus. Polako je moram vracati, trebam se poroditi, oko bebe titrati.
Zelim i vama srecan dannn 😘
p.s.
na sta mi lice obrve i nausnice na ogledalu u autu (dnevna svjetlost). 😶😶😶😶😶😶😶
hahaha najgore mi je to svjetlo u autu. ono kad ujutro mislim da sam se dobro našminkala pa skužim u autu da imam prištiće, podivljale obrve ili tako neke divote.
Salatice polako, vratit će se kondicija 😘
hvala žene ❤️
no vidim ja promjene na sebi itekako. ovako općenito se ne mogu požaliti jer bih bila nezahvalna, aliii …imam hrpu novopridošlog celulita na guzi, voda mi se skuplja tamo i na bedrima, ta vena me kolje i izgleda ružno. no dobro, bavit ću se sa svim tim poslije 😁
Barbie zeno top model 😍😍😍cudo si stvarno,preslatka loptica.
A celulit ne spominji ,radit ce kreme i kremice i folije i masaze 😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Mandarine neko spomenuo,ja vec dva dana jedem ih ko budala potrefile bas dobre ,ali sam sinoc takvu zgaravicu imala i jutros je osjecam tako da cu odustat danaas😉.
Salatice izlazak do trgovine neopisivo😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
hvala žene ❤️
no vidim ja promjene na sebi itekako. ovako općenito se ne mogu požaliti jer bih bila nezahvalna, aliii …imam hrpu novopridošlog celulita na guzi, voda mi se skuplja tamo i na bedrima, ta vena me kolje i izgleda ružno. no dobro, bavit ću se sa svim tim poslije 😁
Barbie zeno top model 😍😍😍cudo si stvarno,preslatka loptica.
A celulit ne spominji ,radit ce kreme i kremice i folije i masaze 😂😂😂
Jaooo meni tako trbuh bio kad sam bila 2 i pol mjeseca trudna, a šta me još čeka s obzirom da je malac dva tjedna ispred po težini i veličini jako nam je slatka Barbiemama
A što se tiče krema i svega toga ništa ne možemo dok dojimo, tako da bit će puno vode i lagano vježbanje
Barbie,Neo se negdje opako sakrio,loptica mala😊😍
A to dnevno svjetlo mi je zakon hodam pola dana sva vazna dok se ne pogledam na tom ogledalcu🤣
Mandarine su mi najbolje sad kisele,jos trazim one zelenkaste😅 nar isto,glavno da je kiselo..i jedva cekamm pecene kestene😋
nisam se slikala neko vrijeme pa ajd da se na puni tjedan . evo od naprijed se ovak ne kuži na prvu, ali se vidi s boka moja loptica ❤️
Ja ovo ne mogu vjerovati.....stvarnoooooo.....skoro 30tj.a drobo maiiiii...Svaka cast jako lipa trudnica i zgodna..ti ces taman onako do kraja se malo zaokruzit u drobicu i super....zato se ti tako lako penes po brdima... 😉😉u svakom slucaju manekenski drobo bass onako kao pravi mali modni dodatak...stvarno ste slatki oboje i skrozz si mi zgodna trudnica sve ti se lipo jednako rasporedila pa tako i bebica...puse za oboje..
url=https://lilypie.com]
Ja mislim lutkicu isto sama izraditi za malog, treba vam čarapa, punjenje, gumbići, vunica , silikonski pištolj, konac i igla. Gotovo 😀😀😀 10 min posla. Kreativa me opušta, a ideja na pretek. Na trećoj godini ću naučiti i slikovnice izrađivati po pravilima. Dobro da idem za odgajateljicu na faks 😀😀.
Barbie, zgodna kao uvijek 😀.
Sve neke fit trudnice po forumu 😀😀.
Sad idem izrađivati dalje one slatke kartončiće 😍😍.
Upisala sam godinu online. Još samo pare dati. I zahtjev za mirovanje. 😁😁😁
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji