Barbie- prezgodna 😍
Dok ja procitam sve, zaboravim ko je sto pisao.. Duda mislim da si ti pitala da li ko pije ferrum sirup? Pijem ga ja. Probala sam 3 tableta, jedino mogu to pit.
hvala ti Zadranka na lijepim riječima 😘❤️
😉😉😉😙😙😙
url=https://lilypie.com]
Barbie,Neo se negdje opako sakrio,loptica mala😊😍
A to dnevno svjetlo mi je zakon hodam pola dana sva vazna dok se ne pogledam na tom ogledalcu🤣
Mandarine su mi najbolje sad kisele,jos trazim one zelenkaste😅 nar isto,glavno da je kiselo..i jedva cekamm pecene kestene😋
Isto kisele volim, one zelenkaste 😁 Imam i nar (šipak) isto, sutra ću njega 😀
hvala žene ❤️
no vidim ja promjene na sebi itekako. ovako općenito se ne mogu požaliti jer bih bila nezahvalna, aliii …imam hrpu novopridošlog celulita na guzi, voda mi se skuplja tamo i na bedrima, ta vena me kolje i izgleda ružno. no dobro, bavit ću se sa svim tim poslije 😁
Barbie zeno top model 😍😍😍cudo si stvarno,preslatka loptica.
A celulit ne spominji ,radit ce kreme i kremice i folije i masaze 😂😂😂
Jaooo meni tako trbuh bio kad sam bila 2 i pol mjeseca trudna, a šta me još čeka s obzirom da je malac dva tjedna ispred po težini i veličinijako nam je slatka Barbiemama
A što se tiče krema i svega toga ništa ne možemo dok dojimo, tako da bit će puno vode i lagano vježbanje
Ima neki recept cimet,limun kukuruzno brasno pravi se piling to ne bi trebalo bit stetno ili,ma nek bebe budu dobro nadocemo😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jutro curee. Barbie top si. Neo ce imat savrsenu mamu.... mi jos cekamo sliku od tate
Mi danas idemo gledat krevetac,mama je jucer rekla da mi izaberemo ona ga kupuje.. ja sam ih par "zapikirala" sad ih idemo vidjet uzivo kakvi su. Na slikama je svaki savrsen
Jutro curke,
Allie ova stranica je prefora, nisam na to naletila prije. Lutkice su stvarno prekrasne 😍😍 ipak ti na kraju u Lesninu po krevetic. Lijepi je 🙂 hahaha ti muski, ne znam po cemu mu je onaj za curice 😅
Barbie zgodna trudnica 😊
Kod nas danas u planu izlezavanje, mislim se otic okupat da zatvorim sezonu al mi se nekak ne da 😅
Sto se tice odnosa sa frendicama, ne bi rekla da smo se udaljile, dapace. Druzimo se kvalitetnije cak.. ja sam se vise bojala da cu se udaljit od svojih frendica u zg kad sam se odselila u st, ali nemam osjecaj te neke udaljenosti. Ne vidimo se svaki tjedan kao prije ali se cujemo cesce i kad se vidimo sve je normalno kao da nije proslo mjesec dana od zadnjeg druzenja 😊
Kod mene jos nema frendica sa klincima, ja sam prva pa onda nemam koga ni pitat neke stvari, zato vas imam tu 🤗
Barbie- prezgodna 😍
Dok ja procitam sve, zaboravim ko je sto pisao.. Dudamislim da si ti pitala da li ko pije ferrum sirup? Pijem ga ja. Probala sam 3 tableta, jedino mogu to pit.
Da, ja sam
Pijes ga uz ručak? I koju količinu? Vidim u uputama za trudnice da se uzima 1-2 ili 4-6 žličica, a nije mi doktorica ništa napisala i nisam još nalaz vidjela..
Ja mislim lutkicu isto sama izraditi za malog, treba vam čarapa, punjenje, gumbići, vunica , silikonski pištolj, konac i igla. Gotovo 😀😀😀 10 min posla.
Ana, imaš kakvu slikicu tih 'čarapastih' lutkica?
Ja isto imam brdo ideja, nadam se da ću bar neke izrealizirat, obožavam izrađivati sve redom 😁
Barbie, šta reći na tvoju figuru?! Vaauuu, stvarno! Gdje nam se mali Neo skriva? 😉
Ja mislim lutkicu isto sama izraditi za malog, treba vam čarapa, punjenje, gumbići, vunica , silikonski pištolj, konac i igla. Gotovo 😀😀😀 10 min posla.
Ana, imaš kakvu slikicu tih 'čarapastih' lutkica?
Ja isto imam brdo ideja, nadam se da ću bar neke izrealizirat, obožavam izrađivati sve redom 😁
Barbie, šta reći na tvoju figuru?! Vaauuu, stvarno! Gdje nam se mali Neo skriva? 😉
Već sam ih podijelila okolo, a budala nisam slikala. Imam jednu štapnu doma, ali preteška je za bebu, a i nije prikladna
(veliki globus)😂😂.
Za čarapaste imate upute po YouTubeu. To sam od jedne kolegice vidila da radi sa svojom curicom pa sam probala i ja.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Ptico, nista me ne pitaj. Sve mu je kao svejedno i da ja izaberem, onda on nabaci komentar i sve mi prisjedne. Tako je i za luster rekao da je super da bi kroz 10 dana iskomentirao i pitao nije li malo zenskasta ta mint boja. 🤦🏽♀️ Ali ajde, onda je zakljucio ipak da nije, da je neutralno pa moze ici. 😂
A za Lesninu sam se sama sebi 💩 u usta. Ali ovaj prijateljica ima pa sam ga vidjela uzivo i stvarno dobro izgleda. Pa kako bude. Jos Ikeu odradimo i gotovi smo s tim vecim stvarima za sobicu.
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji