Ja jedva čekam da se vidi toliko da netko prokomentira😆 mislim još mi nitko nista nije rekao,a toliko sam ponosna i sretna sto sam trudna,da bi pristala na sve kilograme svijeta i da se svi zgražaju samnom kolika sam...samo da mali kliker raste,a ja se gegam. Eto! Znam koliko sam disciplinirana i tvrdoglava s treninzima i normama,tako da sam u stanju ako treba i 50 kg skinuti poslije,samo da klikeru sada ništa ne fali.
Moj Blog - Mamina čarolija http://bit.ly/maminacarolija-mojblog
moj beban je i dalje ful miran i pasivan. javi se, ali onak par puta dnevno na kratko. i nisu to baš jaki udarci. i ponekad samo migoljenja. navikla sam sad na takav tempo pa više ne paničarim. mislim da je puno manje aktivan u odnosu na vaše bebe.
Kad smo vec kod komentiranja nasih trbuha i sirenja.. Neki dan sveki rekla mom dragom (predamnom) da je previse pojeo, neka ne jede toliko jer ce biti debeo kao ja.. Vec sam se navikla na nju svakakvu i to me ne pogada, ali sam pocela glumiti jer si previse dopusta i onak,pogledam ju kao da me zasmetalo i ona se krene izmotavati da su svi debeli u trudnoci. Cudne li zene.. Ali boli me briga, rastemo i sirimo se, debljamo se i bit cemo sve vece i to je normalno, pa necemo se smanjivati.. I ja iskreno uzivam u tome i da ne skinem sve kile kasnije, nema veze.. Ali ipak neki komentari stvarno nisu uredu. Makar mislim da vecina tih komentara nisu zlonamjerna.
Ja imam osjećaj da mi je trbuh narastao u dva tjedna, iako je u ležećem stanju puno manji. Pitam se što se to onda isturi van kad stojim. Hm!
Ali sretna sam što raste i mislim da je svaki oblik je lijep na svoj način. Dimenzije su samo brojevi!
Ovo moje dijete također udara u nepravilnim razmacima. Bilo je dana kad bih se trudila osjetiti je barem jedan put, najčešće kad se ispružim i prstima i glazbom je potaknem na pokret, a bilo je i dana kada mi se čini da ne staje. Danas je jedan od tih dana.
Veseli i sretni!
I pojeli bismo sve!
A možda nije pametno. 😬
Moja curka isto nije jako aktivna, osjetim ju redovno, ali nije da divlja. Iako, zadnjih par dana koristi cekviks ko trambulin, tocno ko da ga hoce nogom probit osjecam.
Mi se upravo vratili s divnog vikenda u Austriji, iskoristili malo i priliku za shopping tak da sam ispraznila primark od baby robice 🙈 svida mi se sto imaju puno toga neutralnog jer nisam bas pinky tip, ali sam uzela i nesto rozog, ipak je curica. Kad sve poslozim sliknem, ali mislim da smo s robicom mirni 💕
Da prokomentiram Taboo - meni je serija nekak bila prespora, precrna i na kraju dosadna, a iskreno, nisam ni Tomov fan. Tako da 👎 od mene (nemojte me odmah izbaciti 😁)
Ako netko treba ideju za klopu, evo naše ručko-večere od danas: odojak iz pećnice, pire od celera i mrkve i rikola za salatu. Naravno, mm je kuhao, ne bi to meni tek lijepo ispalo.
Maggie, ručak 😍 sline mi cure!
BellaLuna, fotkaj sve. baš me ful zanima Primark shopping 😊
Mene je neki dan prodavacica na kasi upitala “slusa li beba☺️“, a ja sam se okrenula iza sebe misleci da govori nekom drugom 😂
Onda ona prasnula u smijeh, a i ja jer sam jos uvijek ubijedjena da ne moze svako me skontat hhahaha a uveliko se vidi. I komsinica me vidjela pa kaze aaaa ne mozes vise kriti, vidi se, a ja ladno pa nema sanse 😁
Bebona osjetim dosta, mnogo puta dnevno, bas jaki udarci, jedna mi strana stomaka dosta puta iskoci van, a najvise je aktivan kad ja uvecer lezim i treba da spavam, onda krece party i nema mi spavanja ☺️
Moj bebac je jakooo aktivan..Ali stvarno bez da pretjerujem...Ponekad se pitam da li on unutra uopce spava jer zna imat pauzu od 5 do dest men pa opet ppcne pa pauza dest min pa pocne i takoooooo cijeliiii dan...Basss je ono hiper aktivan..Alii moram naglasit da zna imat dane to se dogodilo par puta pa san se zabrinula iz razloga sto san navikla na veliku aktivnost..znaoo bi se javit ono par puta u danu luone i to je to..Meni je to bilo kao pod cudno jer inace lupa konstantno..Aliii vidim kako trudnoca napreduje i kako ga sve vise i vise znam da ima tako dan kad kao da je malo uspavan..I vise se ne zamaram s tim..Racunam kao i mi nekad ti se da i pun si elana anekad nemas volje bass za nista..Tako da evo i mislim dokle kod se javi znaci javili su se da nije za zabrinut...bebe otp.vec u drobu imaju neki svoj tempo tkz budnosti i spavanja..Moj ocito da je ne.iran i dok spava ja ga zovem Nemirko mamin..😚😚
url=https://lilypie.com]
Moja danas luduje, ali ima dane kada se tu i tamo malo javi, reda radi.
Boli me i vađejđej danas, i kosti dolje sve. Počelo popodne, valjda će prestati uskoro.🙄🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji